Şimdi Ara

Samsung E5 Tuzlu Su Teması ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahildeydik arkadaşlarlaydık Şaşkınbakkal plajında.Düştüm telefonumun cebimin içinde olduğunu bilmiyordum bi 15-20 sn falan kaldı suda sanırım. Flaşı yanmaya başladı ara sıra flaşıda gidip geliyordu böyle %10 ışık veriyordu sonra %100 falan veriyordu ışığı.Telefonu kapatamıyorduk zaten hani kapağıda açılmıyor ekran gitmişti ekran gözükseydi büyük ihtimal kapatabilirdik yada kendine kapanmış olabilir bilmiyorum flaşı yanıyordu telefonu cebime koyduğum da bacağım yanıyordu. 1 saat sonra flaşı söndü. Pirinç olayı aklıma gelmemişti bir havluya sardım öylesine. 23.08.2015 saat 01:00 gibi söndü flaşı sabah 23.08.2015 saat 08:00 gibi pirince koydum.(Alkollüydüm düşünemedim) şuan 24.08.2015 saat 03:00 e yaklaşıyor. Hala pirinçte bekletiyoruz. Tatlı suya koymalı mıyım şuan. Sonra tekrar pirinç falan ihtimal varmıdır? Teknik servis 100 liraya falan hallederiz dedi ama onlara sadece sıvı teması dedim bakmam gerekiyor falan dedi.Onlarda büyük ihtimal önden dokunmatik ve ekranı söküp(arka kapağı açılmıyor) anakart ve içindekileri temizleyecektir. Napmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SowFB -- 24 Ağustos 2015; 3:09:01 >

• Tuzlu suyu arindirmak icin normal suya sokup oyle pirince atsaydin keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle yaptım belki biraz geçmiş olabilir ama denemeye değer bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.