Şimdi Ara

SAMSUNG E730 ŞARJ ENTEGRESİ, KRİSTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung e730 telefonum 2-3 ay kadar önce durup dururken şarj olmamaya başladı. KVK servisine teleofnu teslim ettim ve 3 gün sonra gidip teslim aldım, onarım raporunda hatalı parça olduğu yazıyodu, garanti dahilinde bataryası değiştirilmiş, test edilmiş. Telefonu şarja taktım 10-15 saniye şarj oldu sonra tekrar aynı sorun oluştu, şarj olmuyodu. Ertesi gün tekrar KVK servisne verdim, bi üç gün sonra aynı şekilde bataryası değişmiş ve aynı değişiklikler yapılmış şekilde aldım telefonu, sorduğumda test edildiğini sölediler ama eve gelip kendim deneyince aynı sorunun devam ettiğini gördüm. Çileden çıkmış bi şekilde tekrar KVK ya gittim, daha detaylı bi incelemeden geçmesi için başka bi KVK servisine yollanacağını sölediler telefonun. 10 gün sonra telefonu teslim almaya gittiğimde, telefonda kullanıcıdan kaynanlanan darbe sonucu oluşmuş bi hata olduğunu garanti dahilinde onarımının mümkün olmadığını sölediler ve telefonu o şekilde iade ettiler. Arızası ne diye sorduğumda, kristali çatlamış dediler ayrıca ekonomik olarak da onarımı mümkün değil diye rapora not düşülmüş. Telefonun nasıl oluyoda darbe sonucu bu hale geldiğini gerçekten anlamadım, düşürdüğümü, fırlattığımı, zarar gelebilecek birşey yapmadığıma eminim. Telefonu başka bi samsung servisine götürdüm, telefonu incelediler 1-2 test ettiler, hiç ummadığım bi fiyata telefonun onarılabilceğini sölediler. telefonu tekrar teslim almaya gittiğimde "şarj entegresi"inin değişmesi gerektiğini, bu parçanında bulunmasının zor olduğunu sölediler ve telefonu iade ettiler. Diğer samsung modellerinin parçaları olmuyomuş bu telefonu illa e730 unki lazımmış. yazarken bile çileden çıktım 2 ay kullandığım 500 küsür ytl para verdiğim telefonu çöpe atmak istemiyorum. Nerde ve nasıl telefonumun tam olarak yaptırabilirim? Parçalarını nerden temin edebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.