Bildirim
Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teknosada bu tvnın fıyatı daha dusermıs sızce. -
-
TV ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım. TV için hayal kırıklığı diyen arkadaşlara soruyorum. Bu fiyata yada +500 TL farkına bile bu özellikleri içeren ışık sızması olmayan, siyahı tam siyah gösteren vs. gibi kaç TV söyleyebilirsiniz?
Bence sizlerin beklentisi çok üst düzeyde olduğu için bu TV sizi kesmiyor. Evet haklısınız burda kimse mükemmel demedi her kullanıcı aynı fikirde ancak BU PARAYA DAHA İYİSİ YOK sizde bunu artık kabul edin.. -
arkadaşlar.. ES6140'ın 55 inç versiyonu almak istiyorum. çoğu kişide 42 inç var..
burada bahsei geçen özellikler tüm ES6140'ları kapsıyor değil mi?
yani 55 inç alırsam birşey değişmeyecek değil mi?
teknosa'da şu var:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960363/samsung_55es6140_fhd_3d_led_lcd_tv_2_gozluk__next_minix_hdblack_uydu_alici
sizce bu nasıl?
ayrıca birşeyi anlamadım TV'nin kendi içinde uydu alıcısı var mı? varsa linkteki NEXT ne işe yarayacak?
-
quote:
Orijinalden alıntı: nekbey
arkadaşlar.. ES6140'ın 55 inç versiyonu almak istiyorum. çoğu kişide 42 inç var..
teknosa'da şu var:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960363/samsung_55es6140_fhd_3d_led_lcd_tv_2_gozluk__next_minix_hdblack_uydu_alici
sizce bu nasıl?
ayrıca birşeyi anlamadım TV'nin kendi içinde uydu alıcısı var mı? varsa linkteki NEXT ne işe yarayacak?
Hocam bende 46 var. İçerisinde uydu alıcısı yok (dahili) kampanya ile yanında veriyorlar diye biliyorum. Ancak 55 olanda belki dahilidir ondan emin değilim. TV'yi alırken bana klavye uymuyor dediler ve kumanda gibi mini bir klavyeyi 300 TL'ye giydirmeye çalıştılar iyiki almamışım ona dikkat edin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Magnitude35
quote:
sizce bu nasıl?
Hocam bende 46 var. İçerisinde uydu alıcısı yok (dahili) kampanya ile yanında veriyorlar diye biliyorum. Ancak 55 olanda belki dahilidir ondan emin değilim. TV'yi alırken bana klavye uymuyor dediler ve kumanda gibi mini bir klavyeyi 300 TL'ye giydirmeye çalıştılar iyiki almamışım ona dikkat edin.
teşekkürler.. klavye asla almam zaten. elimdekiler uyarsa ne ala :) kablosuz klavye ve mouse var, microsoft'un..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Magnitude35
quote:
sizce bu nasıl?
teşekkürler.. klavye asla almam zaten. elimdekiler uyarsa ne ala :) kablosuz klavye ve mouse var, microsoft'un..
Benim kablosuz microsoft klavye ve mouse uydu tvye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar TV'yi kapatıp açtığımızda Social TV açılıyor, yani sağ tarafta twitter falan. Onun bir tuşu var mıdır? Televizyon açıkken nasıl açabilirim? Mecburen kapatıp açıyoruz tvyi öyle açılıyor yoksa açılmıyor -
DEĞERLİ ARKADAŞLAR SAMSUNG 40ES 6140 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA SANIRIM İÇİNDE DAHİLİ UYDU YOK TEKNOSA HEDİYE OLARK NEXT UYDU VERDİKLERİNDEN BAHSETTİ .ŞİMDİ SORUM ŞU HEM TV HEMDE UYDU CİHAZI KUMANDASINI BİRLİKTE Mİ KULLANACAĞIZ YOKSA TVNİN BİR ÖZELLİĞİ FALAN VARMI SADECE TV KUMANDASINI KULLANARAK UYDU CİHAZI KUMAQNDASINI BERTARAF EDEBİLİRMİYİZ. İKİ KUMANDA İLE KULLANMAK PEK ŞIK OLMUYOR BENCE. -
quote:
Orijinalden alıntı: eskes
DEĞERLİ ARKADAŞLAR SAMSUNG 40ES 6140 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA SANIRIM İÇİNDE DAHİLİ UYDU YOK TEKNOSA HEDİYE OLARK NEXT UYDU VERDİKLERİNDEN BAHSETTİ .ŞİMDİ SORUM ŞU HEM TV HEMDE UYDU CİHAZI KUMANDASINI BİRLİKTE Mİ KULLANACAĞIZ YOKSA TVNİN BİR ÖZELLİĞİ FALAN VARMI SADECE TV KUMANDASINI KULLANARAK UYDU CİHAZI KUMAQNDASINI BERTARAF EDEBİLİRMİYİZ. İKİ KUMANDA İLE KULLANMAK PEK ŞIK OLMUYOR BENCE.
Ayrı uydu bağlayacaksanız 2 kumanda kullanacaksınız. Ama eğer d-smart abonesi olursanız akıllı kumanda ile hem uydunuzu hem de tvnizi kontrol edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
Orijinalden alıntı: eskes
DEĞERLİ ARKADAŞLAR SAMSUNG 40ES 6140 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA SANIRIM İÇİNDE DAHİLİ UYDU YOK TEKNOSA HEDİYE OLARK NEXT UYDU VERDİKLERİNDEN BAHSETTİ .ŞİMDİ SORUM ŞU HEM TV HEMDE UYDU CİHAZI KUMANDASINI BİRLİKTE Mİ KULLANACAĞIZ YOKSA TVNİN BİR ÖZELLİĞİ FALAN VARMI SADECE TV KUMANDASINI KULLANARAK UYDU CİHAZI KUMAQNDASINI BERTARAF EDEBİLİRMİYİZ. İKİ KUMANDA İLE KULLANMAK PEK ŞIK OLMUYOR BENCE.
Ayrı uydu bağlayacaksanız 2 kumanda kullanacaksınız. Ama eğer d-smart abonesi olursanız akıllı kumanda ile hem uydunuzu hem de tvnizi kontrol edebilirsiniz.
lig tv nin cihazını aynı tv de kullanıyorum.
tv nin ayarlarını zevkinize göre yaptıktan sonra,
tv nin kumandasını sadece internete girmek ve 3d seyretmek için kullanırsınız.
ben uydu cihazının kumandasını aktif olarak kullanıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozan2323
1-- Bir kaç saattir yazılanları okuyorum.Ama hiç kimse ağustos ve eylül aylarında çıkarılan firmware leri yükleyip yüklemediğinden bahsetmemiş ama genelde "herşeyi yaptım" cümleleri atasözü gibi olmuş..06/09/2012 firwaresini de yüklemenizi öneririm....
2-- 1800 tl ye alınabilecek en iyi 3d tv dir .Bu kesin ve nettir çünkü ben elektronik teknisyeniyim ve komşum samsung yetkili servisi...
3-- Kimse blu ray ile test sonuçlarını yazmamış..aynı ayarda tv ler daha mkv yi yeni oynatmaya başladı.Diğer firmaların yazılım eksikleri çok
4--Çok iyi görüntü süper ekran diyorsanız 8000 serisi var ondan alın 6140 dan ne bekliyorsunuz..
5--sd yayınlarının kötülüğünden bahseden arkadaşlar uydu ve çanakları ile lnb lerinin performans testlerini .sinyal seviye ve kalitelerini biliyorlarmı.
6 --TV NİN A.P. ÖZELLİĞİ VARKEN. Neden kablo ile bilgisayar ve ağlarınıza bağlıyorsunuz anlamadım..
7--hareketli sahnelerin bulanıklaşmasını sadece 1 tek film de yaşadım..onun dışında olmadı olacağını da zannetmiyorum.
8--siyahlaşma sorunu yaşamadım filmlere göre hazır renk kodlarını kullanıyor ve verim alıyorum.(yeterli)
9--Sesinin çok güzel olduğundan kimse bahsetmemiş.5+1 home cinema yı kaldırıp attım
10--bir çok firmanın web browser i flash oynatmıyor haberiniz olsun..ben tv ye facebook adresi bile aldım.
11- HDD için amperi farklı farklı bir usb bile var.
12 -kablolu yayında usb ye kaydetme var çok az yer kaplıyor hd de kaydediyor..gecikmeli seyretme mevcuttimeshift yazılımı ile kullanabilirsiniz.
13 kusursuz bir internet hizmeti var.(1 mbps ile sd film izliyoruz)
14- d smart ve kablolu yayında 3d hd sd problemlerine rastlamadım
15-ikincisini annemlere aldım,,, babam bana yıllardır tv yi seyretmiyormuşuz dedi...
16 ---1+1 tb nas server i medya server yaparak 20gb lık avatar 3d yi sorusuz olarak kablosuz üzerinden keyifle izledim.Laptopunuzdaki filmleri de kablosuz olarak izleyebilirsiniz.
17 ""-MUTLAKA ELEKTRİK VE ANTEN KABLOSU KORUMALI PRİZ KULLANIN""1800 VERİYORSUNUZ 80 TL DEN KAÇMAYIN.
18 Kablolu yayın kullananlara mutlaka öneririm...
1- Firmware ayarlardan güncellemeler yapıyoruz. O mudur?
5- Performans için önerileriniz nedir?
11- Bende wd passport esential hdd var. HDD'ye şifre koydum. Takıyorum TV'ye hiç bir hareket yok. Bunun nedeni şifreleme olabilir mi?
-
bizde dün 55'' olanını aldık yarın eve getırecekler. Çok fazla araştırmadan aldık 3299TL + next mini hd black uydu alıcı hediyeli umarım pişman olmayız -
Arkadaşlar. 55ES6140 almak istiyorum. ancak 200 hz yazması beni biraz korkutuyor. haraketli sahnelerde görüntüde sorun yaşanıyormu. bu tv'yi tavsiye eder misiniz. Ben şuan LG marka 42LW5400 kullanıyorum. görüntü kalitesinden gayet memnunum. Ancak bu kullandığım TV 400 hz yazıyor. 55 inç alacağım bu tv'nin 200 hz olması sorun yaratır mı. yorumlarınızı rica ediyorum.
Ayrıca süre sorunum yok. Sadece ekran büyütmek için alacağım , sizce biraz daha bekleyeyim mi. -
Ayrıca bir konuda fikrinizi almak istiyorum. TV seyretme mesafem 3,5 metre. 42 inç gözüme küçük geliyor , 55 inç almak istiyorum. çogunlukla HD film seyrediyorum. Sizce uygun mudur bu mesafe. Teknosada bir çalışan çok güzel olur, sinema gibi seyredersiniz diyor , diğeri görüntüyü takip edemezsiniz olmaz diyor. ne yapacağımı şaşırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: ayberk74
Arkadaşlar. 55ES6140 almak istiyorum. ancak 200 hz yazması beni biraz korkutuyor. haraketli sahnelerde görüntüde sorun yaşanıyormu. bu tv'yi tavsiye eder misiniz. Ben şuan LG marka 42LW5400 kullanıyorum. görüntü kalitesinden gayet memnunum. Ancak bu kullandığım TV 400 hz yazıyor. 55 inç alacağım bu tv'nin 200 hz olması sorun yaratır mı. yorumlarınızı rica ediyorum.
Ayrıca süre sorunum yok. Sadece ekran büyütmek için alacağım , sizce biraz daha bekleyeyim mi.
3-4 tane 200hz'yi destekleyen PS3 oyunu dışında izlediğiniz yayınların, filmlerim vs.. hiçbiri 200 hz değil :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ayberk74
Ayrıca bir konuda fikrinizi almak istiyorum. TV seyretme mesafem 3,5 metre. 42 inç gözüme küçük geliyor , 55 inç almak istiyorum. çogunlukla HD film seyrediyorum. Sizce uygun mudur bu mesafe. Teknosada bir çalışan çok güzel olur, sinema gibi seyredersiniz diyor , diğeri görüntüyü takip edemezsiniz olmaz diyor. ne yapacağımı şaşırdım
Hiç kimseye kulak asmayın gidin 55 inch alın.Aynısını bana da söylediler.Benimde mesafem 3,5 m. 47 aldım kötü değil di ama 55 olsa tadından yenmez. -
Biz 47 değil 40 inch aldık o bile iyi ama tabi bizimkiler daha fazla para verse 55 daha iyi -
Teşekkürler. 55 inç alacağım, Buna karar verdik. 6140 Hakkında yorumunuzu alabilir miyim. Görüntü kalitesi sorun yaratmaz sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X