Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

Bu modelin ps3 performansi nasil acaba? Birde internet uzerinde sorunsuz sekilde dizi film izleyebilirmiyiz?

Bu bir bilgisayar değil ki flash desteği olsunda dizi izletsin internetten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar. 50es6100 almaya karar verdim. 2,800 tl.
    3.5 metreden seyredecegim icin 55 inc buyuk gelir diye korkuyorum. Fikriniz nedir acaba

• Altyazı seyrederken Türkçe harfleri (çğş) göstermiyor nasıl çözebilirim ? Birde altyazının karakterleri çok ince ve ufak okunması zor o değişebiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Bu modelin ps3 performansi nasil acaba? Birde internet uzerinde sorunsuz sekilde dizi film izleyebilirmiyiz?

tam olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım ama,

d i z i m a g isimli siteden ,

alt yazılı pek çok hd diziyi sorunsuz şekilde,

takılmadan - kopmadan seyrettim / seyrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

tam olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım ama,

d i z i m a g isimli siteden ,

alt yazılı pek çok hd diziyi sorunsuz şekilde,

takılmadan - kopmadan seyrettim / seyrediyorum.

Tesekkurler dostum merak ettigim buydu. Birde ps3 performansi hakkinda bilgi edinebilirsem cok iyi olacak.

• tv de kalibrasyon ayarı yaptınızmı
  • Arkadaşlar tv de ARC özelliği var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

tv de kalibrasyon ayarı yaptınızmı

Kalibrasyon??????anlatabilirmisin acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

tv de kalibrasyon ayarı yaptınızmı

Kalibrasyon??????anlatabilirmisin acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 9 Ekim 2012; 20:23:28 >
  • Öncelikle merhabalar. Bende Samsung 46es kullanicisiyim. Smart sinemada film izlerken, internet baglantisi yok hatasi aliyorum. 10 dakikada bir ayni hatayi veriyor ve film kesiliyor ve ekran beyaz oluyor. Tekrar kesildigi yere gelmek uzun sürüyor. Wireless modemimde herhangi bir sikinti görünmüyor. Son sürüm yüklU. Ayrica siyah sahnelerde bulutlanma var yazilan ayarlari denedim düzelmedi. Sorunlarima cevap verebilecek arkadaslar varsa cok mutlu olurum. Çok teşekkürler.

• ebnimde 46es6140 modelindeki tv m için sizlere bir sorum var. tv yi ızlerken atıyorum yarım saat te veya 1 saat ıcınde ekrandakı goruntu donar gıbı oluyor. Tam olarak goruntu donmuyor ama cd takılır ya bılgısayarda da hanı goruntu yavaşlar kesık kesık ılerler öyle oluyor. Bu kesık kesık ılerleme 1 veya 2 sanıye devam edıp hemen eski haline dönüyor. Sizce bu sorun Mudur? Yoksa önemsenmeyecek bir şey midir? sizlerde durum nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

ebnimde 46es6140 modelindeki tv m için sizlere bir sorum var. tv yi ızlerken atıyorum yarım saat te veya 1 saat ıcınde ekrandakı goruntu donar gıbı oluyor. Tam olarak goruntu donmuyor ama cd takılır ya bılgısayarda da hanı goruntu yavaşlar kesık kesık ılerler öyle oluyor. Bu kesık kesık ılerleme 1 veya 2 sanıye devam edıp hemen eski haline dönüyor. Sizce bu sorun Mudur? Yoksa önemsenmeyecek bir şey midir? sizlerde durum nedir.

kesinlikle bi sorun yok kablo bağlantılarını tekrar kontrol edin kumandada ses açıp kısarken takılma oluyodur mesela tvnin menüsünden destek kısmından yazlılm güncelleme yaptınızmı ?kesinlikle bi sorun yok kablo bağlantılarını tekrar kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfsu

Öncelikle merhabalar. Bende Samsung 46es kullanicisiyim. Smart sinemada film izlerken, internet baglantisi yok hatasi aliyorum. 10 dakikada bir ayni hatayi veriyor ve film kesiliyor ve ekran beyaz oluyor. Tekrar kesildigi yere gelmek uzun sürüyor. Wireless modemimde herhangi bir sikinti görünmüyor. Son sürüm yüklU. Ayrica siyah sahnelerde bulutlanma var yazilan ayarlari denedim düzelmedi. Sorunlarima cevap verebilecek arkadaslar varsa cok mutlu olurum. Çok teşekkürler.

merhaba vırles modeminiz tvnin yanındamı yoksa başka odadamı eğer başka odada ise sinyal rengi yeşil ve sonuna kadar yanıyosa sorun yoktur bazen internet hatlarında kopmalar oluyor bunu farkedemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

ebnimde 46es6140 modelindeki tv m için sizlere bir sorum var. tv yi ızlerken atıyorum yarım saat te veya 1 saat ıcınde ekrandakı goruntu donar gıbı oluyor. Tam olarak goruntu donmuyor ama cd takılır ya bılgısayarda da hanı goruntu yavaşlar kesık kesık ılerler öyle oluyor. Bu kesık kesık ılerleme 1 veya 2 sanıye devam edıp hemen eski haline dönüyor. Sizce bu sorun Mudur? Yoksa önemsenmeyecek bir şey midir? sizlerde durum nedir.

kesinlikle bi sorun yok kablo bağlantılarını tekrar kontrol edin kumandada ses açıp kısarken takılma oluyodur mesela tvnin menüsünden destek kısmından yazlılm güncelleme yaptınızmı ?kesinlikle bi sorun yok kablo bağlantılarını tekrar kontrol edin

teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar TV'yi kapatıp açtığımızda Social TV açılıyor, yani sağ tarafta twitter falan. Onun bir tuşu var mıdır? Televizyon açıkken nasıl açabilirim? Mecburen kapatıp açıyoruz tvyi öyle açılıyor yoksa açılmıyor

Güncel

• Arkadaslar. Goruntu ayarlarinda ne kullaniyorsunuz. Tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mi. Yardimlarinizi rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk74

Arkadaslar. Goruntu ayarlarinda ne kullaniyorsunuz. Tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mi. Yardimlarinizi rica ediyorum.

normal tv izlerken standart film izlerken doğal her ne hikmetse bu ikisi diğerlerine göre daha iyi sonuç veriyor tek tek ayar kurcalamayla uğraşmayın
  • ten tonu ayarı sanki işe yaramıyor
  • tv yı alalı 2 gun oldu 3d olarak tam test edemedım ama apps tan ıdırdıgım explore 3d gayet guzel calısıyor
    her sıteye hemen hemen gırdım fakat bazı fılm sıtelerını acamıyor onuda cozdukmu tamamdır
  • Arkadaslar. Bu televizyon için uygun goruntu ayarlarini birtürlü yapamadim. Varsa ayarlarinizi paylasir misiniz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.