Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mfaydin

Arkadaşlarda ben 1 hafta kadar önce UE46ES6140 Tvyi aldım. internet üzerinden yazılımını güncelledim. Şu ana kadar memnunum. Yanında NExt Black HD uydu alıcısı verdiler. Uydu alıcısını denedim gerçekten iyi görüntü veriyor. Fakat fazla ısınma sorunu var gibi. Şimdilik TiviBu ile yayınları izliyorum. HD yayınları izledikten sonra hangi TV olursa olsun SD yayınlar gerçekten kalitesizmiş. Temennim HD kanal sayısının artması. Şuan yaşadığım tek sıkıntı Web tarayıcısında flasplayer yok. yüklenme imkanı var mı?

İsınma sorunu benimkinde de oluyor.Maalesef televizyonda flash desteği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaslar teknosadaki gorevliye sordugumda tüm wierless ozellikli klavye mause lar tv ile uyumlu dedi.
    bu şekilde klavye yada mause deneyip başarısız olan var mı

şuna şöyle bi açıklık getirelim kablosuz tüm setler ama yalnız tak çalıştır olrak çalışan tüm setlere uyumlu 2009dan sonra üretilmiş modeller için geçerli (yani kurulum cdsi olan setleri çalıştırmaz mantık olarakta düşünürseniz zaten cdli seti nasıl yüklüycen tvde optik sürücü yok bazı setler var kablosuz ama cdden yine yükleme yapmak gerkiyor onları çalıştırmıyor kablosuz set ve direk tak çalıştır tüm modelleri destekliyor ( şuana kadar test için 12 markanın kablosuz tak çalıştır setini denedim tv direk gördü çalıştırdı) ama tavsiyem logitech k400 modeli fiyatı hemem hemen her yerde 100 tl civarı pahalı derseniz siz bilirsiniz

• Minix Hd uydu alıcısında arada bir ses kesiliyor 3-4 saniye sonra geri geliyor.Sanırım servis yolu gözüktü.

• quote:

Arkadaşlarda ben 1 hafta kadar önce UE46ES6140 Tvyi aldım. internet üzerinden yazılımını güncelledim. Şu ana kadar memnunum. Yanında NExt Black HD uydu alıcısı verdiler. Uydu alıcısını denedim gerçekten iyi görüntü veriyor. Fakat fazla ısınma sorunu var gibi. Şimdilik TiviBu ile yayınları izliyorum. HD yayınları izledikten sonra hangi TV olursa olsun SD yayınlar gerçekten kalitesizmiş. Temennim HD kanal sayısının artması. Şuan yaşadığım tek sıkıntı Web tarayıcısında flasplayer yok. yüklenme imkanı var mı?

flaşh player desteği şöyle yok samsung smart menüsünde smart apps kısmında oyunlar videolar v.s olsa orda olup tvye indirme imkanımız var yani olabilcek bi özellik yazlımla çözülcek bi iş belki ilerde apps kısmında bi bakarsnız flaşh player desteği var indiririz zaten tvnin bir çok özelliğini türkiyede yaşadığımız için kullanamıyoruz ama ileri teknoloji ürünü olduğu için her zaman bir ümit var

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Minix Hd uydu alıcısında arada bir ses kesiliyor 3-4 saniye sonra geri geliyor.Sanırım servis yolu gözüktü.

aynı sorun stracomun nano hd alıcısındada vardı ben yazılımla o sorunu çözdüm (uydudan güncelleme değilde ağ kablosunu takıp güncellemeyi deneyin alıcıyı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: ayberk74

Ayrıca bir konuda fikrinizi almak istiyorum. TV seyretme mesafem 3,5 metre. 42 inç gözüme küçük geliyor , 55 inç almak istiyorum. çogunlukla HD film seyrediyorum. Sizce uygun mudur bu mesafe. Teknosada bir çalışan çok güzel olur, sinema gibi seyredersiniz diyor , diğeri görüntüyü takip edemezsiniz olmaz diyor. ne yapacağımı şaşırdım

Hiç kimseye kulak asmayın gidin 55 inch alın.Aynısını bana da söylediler.Benimde mesafem 3,5 m. 47 aldım kötü değil di ama 55 olsa tadından yenmez.

3.5 metre mesafeden 55 inç zararlı şimdi anlamazsnız ama ilerde anlarsanız 42 inç en ideal seçenek tabi bu zevke göre değişir napıyosunuz ya 3.5 metreden 55 inç gözler fıldır fıldır döner ekrana bakmaktan ) hele bide 3d izliyosanız cidden yazık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

arkadaslar teknosadaki gorevliye sordugumda tüm wierless ozellikli klavye mause lar tv ile uyumlu dedi.

şuna şöyle bi açıklık getirelim kablosuz tüm setler ama yalnız tak çalıştır olrak çalışan tüm setlere uyumlu 2009dan sonra üretilmiş modeller için geçerli (yani kurulum cdsi olan setleri çalıştırmaz mantık olarakta düşünürseniz zaten cdli seti nasıl yüklüycen tvde optik sürücü yok bazı setler var kablosuz ama cdden yine yükleme yapmak gerkiyor onları çalıştırmıyor kablosuz set ve direk tak çalıştır tüm modelleri destekliyor ( şuana kadar test için 12 markanın kablosuz tak çalıştır setini denedim tv direk gördü çalıştırdı) ama tavsiyem logitech k400 modeli fiyatı hemem hemen her yerde 100 tl civarı pahalı derseniz siz bilirsiniz

acıkcası o modeli düşündüm ama biraz pahalı gibi yinede biraz araştırcam kafama göre bir model bulamazsam k400 en mantıklısı duruyor özellikle touch pad i sayesinde
    kullanım olarak pc gibi rahat performans veriyor mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

acıkcası o modeli düşündüm ama biraz pahalı gibi yinede biraz araştırcam kafama göre bir model bulamazsam k400 en mantıklısı duruyor özellikle touch pad i sayesinde
    kullanım olarak pc gibi rahat performans veriyor mu

aynı pcde kullanıyor gibi rahat takılma donma olayı yok toucpad kısmı çok hassas yalnız alışık değilseniz biraz sinir bozucu oluyo :) ama çabuk alışıyor insan

• 10 ekimde yeni güncelleme gelmiş bizim tvlere. Samsung sitesinden usb ile alıp tvye yukleyebilirsiniz kolay gelsin.

• Internetten filn izlerken takilma sorunu vardi, düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfsu

10 ekimde yeni güncelleme gelmiş bizim tvlere. Samsung sitesinden usb ile alıp tvye yukleyebilirsiniz kolay gelsin.

nasıl usbye yüklediğini ve nasıl yükleme yaptığını anlatırsan bilmeyen arkadaşlarda senin sayende öğrenmiş olurlar herkese yardımcı olmuş olursun değerli arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 17 Ekim 2012; 2:19:24 >
  • önceden de yazmıştım yine yazıyorum...Milyonlarca görüntü ayarı var her zevke göre ayarlanabilir.Kablolu yayın kullananlar tv nin ne kadar güzel olduğunu anlayabiliyorlar.6 Aydır full kullanıyorum hatta eve media server (nas)depolayıcısı da kurdum.300 mbps router ile kablosuz üzerinden hd 3d vb takılmadan izleyebiliyorum.Kesinlikle ileri bir pc deneyimi olmadan full ayar ,update vb işlerde mutlaka yardım alın....1mbps internet ile dizi izledim takılmadan ben de şaşırdım..kesinlikle parasına göre bir dev..(2.sini de aldım babama) KESİNLİKLE USB GÜNCELLEMELERİ TAKİP EDİN..
  • Hic usb den 1080p 15-20 gb lik film deneyen oldu mu? Takilma var mi? Aslinda basligi acan arkadas ilk sayfaya bu sekilde kisa bilgiler girerse gereksiz sorulari onlemis olur.

• Arkadaşlar ben güncellemeti TV nin menüsünden yaptım. Çevrimiçi seçeneğini kullandığınız zaman yeni güncelleme yapılsın mı diye sormuştu. Seçince güncelleme başladı 3-4 dk sürdü. Ne fark oldu derseniz ben henüz yeni birşey fark etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Hic usb den 1080p 15-20 gb lik film deneyen oldu mu? Takilma var mi? Aslinda basligi acan arkadas ilk sayfaya bu sekilde kisa bilgiler girerse gereksiz sorulari onlemis olur.

3.5" HDD den mkv formatlı filmi oynattım. Filmi Tam izlemedim ama Kalite mükemmel. Renk, ışık müthiş. 5-6 dk lık izlememde Takılma olayı olmadı.
  • arkadaşlar bendede 46es6140 var internetten facebook a giriyorum video ve uygulama girdiğimde adobe flash player diyor tıklıyorum indir diyorum bir kaç dakika sonra indirilemiyor diye hata geliyo daha sonrada ekrana yazılar geliyor benim bu programı kurmam yüklümem lazım tv nasıl yükleyebilirim indirebilirim şimdideden saogulun bunun cavabı na cok ihtiyacım var eyw..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Hic usb den 1080p 15-20 gb lik film deneyen oldu mu? Takilma var mi? Aslinda basligi acan arkadas ilk sayfaya bu sekilde kisa bilgiler girerse gereksiz sorulari onlemis olur.

3.5" HDD den mkv formatlı filmi oynattım. Filmi Tam izlemedim ama Kalite mükemmel. Renk, ışık müthiş. 5-6 dk lık izlememde Takılma olayı olmadı.

usbden 1080p filmlerde kesinlikle takılma olmadı bende sinema izler gibi izledim renkleri oldukça çok canlıydı yalnız 1080p film için en az 32 gblık usb olursa daha iyi olur kendi fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider1919

arkadaşlar bendede 46es6140 var internetten facebook a giriyorum video ve uygulama girdiğimde adobe flash player diyor tıklıyorum indir diyorum bir kaç dakika sonra indirilemiyor diye hata geliyo daha sonrada ekrana yazılar geliyor benim bu programı kurmam yüklümem lazım tv nasıl yükleyebilirim indirebilirim şimdideden saogulun bunun cavabı na cok ihtiyacım var eyw..

arkadaşım şuan için hiç bir samsung tvde flaşh desteği yok o yüzden indirip kuramazsın bekliycez belki samsung ilerde bunun için bir yazılım yapar zaten yabancı samsung forumlarındada samsunga flash desteği istiyoruz diye bi dünya mail mesaj atmış samsung mutlaka yapıcaktır bi şeyler samsung bizi üzmez
  • bende dün 40es6140 aldım teknosadan 1699 tl ye yanında sehpa ile birlikte..

Arkadaşlar iphone veya ipad kullanıcıları için önerim smart tvdeki youtube den video izlemeyin apple store dan zappotv yi indirin cepten youtube da açtığınız videoları anında tv ye aktarsın kesintisiz olarak izleyin çok pratik telefonun klavyesiyle telefondaki zappotv nin içindeki youtube e rahatlıkla istediğiniz video ismini yazabilirsiniz tavsiye ederim. Aynı zamanda iphone veya ipaddeki video ve resimlerinizi anında tv nizde yine kablosuz olarak sorunsuzca izleyebilirsiniz programın birçok özelliği var facebook flickr picasa local media servers windows shares shoutcast video podcasts gibi mutlaka indirin....

Not: cebinizden veya ipadden evdeki kablosuz modeminize wifi üzerinden bağlanmayı unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodygym -- 17 Ekim 2012; 23:05:01 >
  • Merhaba arkadaslar. Tv mizde flash destegi var 10.1 i destekliyor. Acilmayan flash sitelerde farkli sürüm vardir. Bende internetten dizi veya film izlerken browserda hata cikiyor yeni sürümü yukleyince düzeldi sansim yine hata veriyor.
    Evet usbden yüklemeye gelince;
    Öncelikle boş bir usb buluyoruz, daha sonra samsung com trden destek bölümune tikliyoruz, acilan sayfada arama kismina tvmizin modelini secyoruz ve 46ue es 6100 diye cikiyordu galiba, daha sonra tv modelimizi bulunca tiklayip oradan firmware i masa üstümüze extract yapiyoruz,
    Daha sonra actigimiz dosyayi boş usbmize atiyoruz ve tv ye takiyoruz.
    Evet son olarak tvmizin menusunde bulunan destek kismindan guncelleme bölümünde çevrimiçi olarak güncelle diyoruz 1028 olan son güncelleme tv kapanip acilinca yüklenmiş oluyor kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.