Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfsu

Merhaba arkadaslar. Tv mizde flash destegi var 10.1 i destekliyor. Acilmayan flash sitelerde farkli sürüm vardir. Bende internetten dizi veya film izlerken browserda hata cikiyor yeni sürümü yukleyince düzeldi sansim yine hata veriyor.
    Evet usbden yüklemeye gelince;
    Öncelikle boş bir usb buluyoruz, daha sonra samsung com trden destek bölümune tikliyoruz, acilan sayfada arama kismina tvmizin modelini secyoruz ve 46ue es 6100 diye cikiyordu galiba, daha sonra tv modelimizi bulunca tiklayip oradan firmware i masa üstümüze extract yapiyoruz,
    Daha sonra actigimiz dosyayi boş usbmize atiyoruz ve tv ye takiyoruz.
    Evet son olarak tvmizin menusunde bulunan destek kismindan guncelleme bölümünde çevrimiçi olarak güncelle diyoruz 1028 olan son güncelleme tv kapanip acilinca yüklenmiş oluyor kolay gelsin.

işte o hata yine flash yüzünden yani genel anlamda flash desteği yok ve buda yazılımla çözülcek bi şey nette şansa kaldı artık açarsa açmazsa ne ala benim demek istediğim kullanıcı netteki tüm flash uzantılarını izleyemiyoruz tamamen şans işi aynı pcden explorera giripte netteki her türlü flası izleyebilceğimiz bir çözümü bekliyoruz samsungdan

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

quote:

arkadaslar teknosadaki gorevliye sordugumda tüm wierless ozellikli klavye mause lar tv ile uyumlu dedi.
    bu şekilde klavye yada mause deneyip başarısız olan var mı

şuna şöyle bi açıklık getirelim kablosuz tüm setler ama yalnız tak çalıştır olrak çalışan tüm setlere uyumlu 2009dan sonra üretilmiş modeller için geçerli (yani kurulum cdsi olan setleri çalıştırmaz mantık olarakta düşünürseniz zaten cdli seti nasıl yüklüycen tvde optik sürücü yok bazı setler var kablosuz ama cdden yine yükleme yapmak gerkiyor onları çalıştırmıyor kablosuz set ve direk tak çalıştır tüm modelleri destekliyor ( şuana kadar test için 12 markanın kablosuz tak çalıştır setini denedim tv direk gördü çalıştırdı) ama tavsiyem logitech k400 modeli fiyatı hemem hemen her yerde 100 tl civarı pahalı derseniz siz bilirsiniz

acıkcası o modeli düşündüm ama biraz pahalı gibi yinede biraz araştırcam kafama göre bir model bulamazsam k400 en mantıklısı duruyor özellikle touch pad i sayesinde
    kullanım olarak pc gibi rahat performans veriyor mu

aynı pcde kullanıyor gibi rahat takılma donma olayı yok toucpad kısmı çok hassas yalnız alışık değilseniz biraz sinir bozucu oluyo :) ama çabuk alışıyor insan

sanırım tv menüsünde mause hassasiyeti ayarlama gibi bir seçenek yok
    alışıcaz artık bi sekilde pc gibi akıcı olsunda gerisi kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu televizyonda usb üzerinden .flv video oynatmayı deneyen oldu mu ? Açıyor mu ?
  • djvietnam -- Eyw krdsm canını yerım ins samsung öle bir yazılım yapacaktır bizede kalacak olan güncellemektir haydi hayırlısı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar teknosadaki gorevliye sordugumda tüm wierless ozellikli klavye mause lar tv ile uyumlu dedi.
    bu şekilde klavye yada mause deneyip başarısız olan var mı

şuna şöyle bi açıklık getirelim kablosuz tüm setler ama yalnız tak çalıştır olrak çalışan tüm setlere uyumlu 2009dan sonra üretilmiş modeller için geçerli (yani kurulum cdsi olan setleri çalıştırmaz mantık olarakta düşünürseniz zaten cdli seti nasıl yüklüycen tvde optik sürücü yok bazı setler var kablosuz ama cdden yine yükleme yapmak gerkiyor onları çalıştırmıyor kablosuz set ve direk tak çalıştır tüm modelleri destekliyor ( şuana kadar test için 12 markanın kablosuz tak çalıştır setini denedim tv direk gördü çalıştırdı) ama tavsiyem logitech k400 modeli fiyatı hemem hemen her yerde 100 tl civarı pahalı derseniz siz bilirsiniz

acıkcası o modeli düşündüm ama biraz pahalı gibi yinede biraz araştırcam kafama göre bir model bulamazsam k400 en mantıklısı duruyor özellikle touch pad i sayesinde
    kullanım olarak pc gibi rahat performans veriyor mu

aynı pcde kullanıyor gibi rahat takılma donma olayı yok toucpad kısmı çok hassas yalnız alışık değilseniz biraz sinir bozucu oluyo :) ama çabuk alışıyor insan

sanırım tv menüsünde mause hassasiyeti ayarlama gibi bir seçenek yok
    alışıcaz artık bi sekilde pc gibi akıcı olsunda gerisi kolay

mouse hassasiyeti şöyle var tvnin menüsünden destek_ cihaz yöneticisi klavye ayarları _fare ayarları _ burdan ufak tefek ayarları değişebiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: lider1919

djvietnam -- Eyw krdsm canını yerım ins samsung öle bir yazılım yapacaktır bizede kalacak olan güncellemektir haydi hayırlısı

zaten smart tv teknolojisi türkiyede yavaş yavaş oturan bi sistem daha ilerde biraz daha gelişsin samsung smartta gelişecektir türkiyeye özgü seçenekler gelicektir smart tvde olmasını istediğim özellikler istanbul belediyesinin mobese kamera uygulaması tek tuşa bascam istanbulun istediğim bi noktasını izliycem sonra sinema kültür tiyatro etkinliklerini tv bana haber verecek nöbetçi eczane türk gazetelerini okuyabilceğim bi uygulama v.s v.s
  • quote:

Merhaba arkadaslar. Tv mizde flash destegi var 10.1 i destekliyor. Acilmayan flash sitelerde farkli sürüm vardir. Bende internetten dizi veya film izlerken browserda hata cikiyor yeni sürümü yukleyince düzeldi sansim yine hata veriyor.
    Öncelikle boş bir usb buluyoruz, daha sonra samsung com trden destek bölümune tikliyoruz, acilan sayfada arama kismina tvmizin modelini secyoruz ve 46ue es 6100 diye cikiyordu galiba, daha sonra tv modelimizi bulunca tiklayip oradan firmware i masa üstümüze extract yapiyoruz,
    Evet son olarak tvmizin menusunde bulunan destek kismindan guncelleme bölümünde çevrimiçi olarak güncelle diyoruz 1028 olan son güncelleme tv kapanip acilinca yüklenmiş oluyor kolay gelsin.

BU zahmete ne gerek var? TV zaten kendisi bulup yüklüyor Kaçırdığım bir durumdan dolayımı böyle yappıyorsunuz?

• quote:

Eski sürüme göre gördüğün farklılıklar nedir ?

• Internette daha gec hata veriyor ;-)

• Bende az önce TV nin yazılımını internetten güncelledim. 1026'dan 1028 oldu. Televizyonda dikkatimi çeken birşey var Bazı yayınları izlerken ekranın bazen orta kısımlarında bazen kenarlarında beyaz toz serpiştirilir gibi görüntüler oluyor. Sanki o kısımlar karıncalanıyor gibi. Hem SD hem de HD yayınlarda da oluyor. Bu durumla karşılaşan var mı?
  • Sizlerde internetten tv ya da dizi izlerken tarayicinin kapandigi oluyormu. Birde internette gezerken tarayicida titremw oluyor bende.

• quote:

Sizlerde internetten tv ya da dizi izlerken tarayicinin kapandigi oluyormu. Birde internette gezerken tarayicida titremw oluyor bende.

Evet bende bazen kapanıyor.. İşlemci yetmiyor sanki çok kasıyor en sonunda; "Yeterr Ulan..!! Ne kastırıyon? Ben bu oyunu bozarım arkadaş!!" diyip kendini kapatıyor.

Not: Samsung WaveII telefonumda yaşadığım sorunlar gibi.. Bunu Samsung çok yapıyor telefon 2. kez servise gitti bakalım ne çıkacak.

Dip Not: TV'yi ilk aldığım zamanlar 3D tanıtımları izlediğim bir yer vardı. Adını tam hatırlamıyorum ama sanırım Explore 3D gibi bişidi. Artık açılmıyor hata veriyor sizde de öylemi?

En Dip Not: Youtube ve Facebook uygulamaları kadar dandik uyguluma gören var mı? Hayır varsa baştan uyarsın boşu boşuna kurmayalım?

• Arkadaşlar daha öncede yazmıştım. 2 gündür tvde özellikle siyah ve koyu lacivertte parıltılanma var. Nokta nokta. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Olmazsa Bayramdan sonra servise bildireceğim.
  • arkadaşlar bende de 46 inçlik tv var ancak ben izlerken yarım saatte bir yada bir saatte bir tv görüntüsünde bir anda bir kasılma oluyor sanki görüntü dura dura ilerliyor. 1 2 saniye sonra geçiyor tekrar. sizce sıkıntı var mıdır tv de?
  • Harici HD uydu alıcısı üzerinden PVR kayıt yapabilir miyiz acaba?
  • Arkadaşlar çok acil cevap lazım, bu televizyona logitech MK 220 model kablosuz klavyeyi taksak çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Arkadaşlar çok acil cevap lazım, bu televizyona logitech MK 220 model kablosuz klavyeyi taksak çalışır mı?

Kesin değil ama eğer tak/çalıştır özelliği varsa yani ekstra driver'a gerek yoksa çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Arkadaşlar çok acil cevap lazım, bu televizyona logitech MK 220 model kablosuz klavyeyi taksak çalışır mı?

Kesin değil ama eğer tak/çalıştır özelliği varsa yani ekstra driver'a gerek yoksa çalışır.

çalışır sıkıntı yok
  • çalışıyor, kullanıyorum...

tv ile birlikte teknosa dan almıştım 49,90 a.

sanırım şu anda bim de satılıyor: 39.90 a.
  • Hangi mesafeden kaç inch ekran tartışmalarına bakıyorum da...sanki 46 inch ile 55 aynı fiyata...arada neredeyse bir kat fiyat farkı var..üstelik modele göre 5000 tl ye varan paralardan bahsediyoruz.

Eğer para çok ve 2,500 ile 5000 arasındaki fark çok koymuyorsa, oda da müsaitse tabii ki büyük ekran...ama bu kadar para verip sonra bir sorun çıktığında tamir ya da değişim için bir aydan fazla beklemeniz gerekebilir.

forumda ya da nette şikayetlere bakıyorum...belki 100 tv nin 10 u sorunlu...üstelik samsung, lg gibi iyi markalarda....yok ekranda çizgi,yok ölü piksel, yok bulutlanma vsvs.

üstelik bu tür ürünlerin tamiri zor...3. senesinde tamir masrafı ürünün ikinci el değerine yaklaştığı için ürünü çöpe atma riski de var.

benim 106 ekran plazma tv renklerde sorun çıkarmaya başladı..vestel tamir işi nispeten ucuz, ona rağmen 300 civarı fiyat verildi...5,5 yaşında, değmez diyip, yenilemeyi düşünüyorum...46 inch samsung ya da lg düşünüyorum...ama 2000 tl civarı bir şey alacağım, daha fazla vermem...yazık, günah...2 sene sonra garanti dolduktan sonra, çöpe atma ihtimali az değil...biraz da şans işte.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.