Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0nur!

Merhabalar,

Televizyonu bugün aldık (Teknosa'dan 40ES6140), servis geldi kurulumu yaptı. Her şeyden memnunduk ancak az önce izlediğimiz bir filmde karanlık sahnelerde televizyon parlaklığının azaldığını farkettim ve dikkat ettim bütün filmlerde aynı durum oluyor, yani televizyon ile ilgili bir durum yayın ile ya da film ile ilgili değil. Parlaklık ayarıdır vs. dedim ama... Yani beni de oldukça rahatsız etti açıkçası çünkü karanlık sahnelerde hiçbir şey görünmüyor gibi bir şey ki ben film izlemeyi çok seven birisiyim. Şimdi ne yapmalıyım akıl verin, servis mi çağırayim yoksa ürünü iade edip başka bir model mi bakayim? Yani bu kronik bir sorun mudur?

Pm atıyorum ama gitmiyor sanırım.

Uzaktan kumandadan önce SOURCE tuşuna basın ve sonra tvye bağlı uydu alıcıya gelip TOOLS tuşuna basıp İsim Değiştir i seçip PC yapın veya Resim Modu olarak FİLM modunu seçin.

Film modunda kırmızı ton hakimdir. Resim seçeneklerinden Renk Tonuna girip Kırmızı2 den Normal yapın.

• ya indeki aleti kurcalamayıp, TR altyazı desteği yok diyenler var. yani bi baktım meğersem orada karakter ayarı varmış. mis gb çıkıyor tüm TR karakterler.. 55es6140 aldım, çok memnunum..

• arkadasşar bu tv yi internette kullnamak ıcın klavye mouse tavsıye eder msınız ? logitech marka olursa iyi olur
  • Logitech k400 tabi bulabilirseniz. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşalr 6140 modelinin yanında verilen next uydu alıcı nasıl? acaba es6340 ın kendi dahili uydu alıcının sd yayınları daha mı iyi kararsız kaldım. avantajları ve dezavantajlarını kullanan arkadaşlar yazabilir mi? özellikle sd yayınlarının görüntü kalitesi hakkında? teşekkürler
  • Internetten biseyler izlerken web browser kapaniyor otomatik geri yükle hatasi veriyor ve kapaniyor. Tekrar yuklenek sikinti oluyor sorunu ve cözümünû bilen varsa sevinirim.

• Ayrica dizi veya film izleyeniyorum flash player yüklemek gerekiyor diyor sitelerde napabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfsu

Ayrica dizi veya film izleyeniyorum flash player yüklemek gerekiyor diyor sitelerde napabiliriz.

Html5 destekli sitelerden izleyebilirsiniz. Dizimag gibi.

• Arkadaşlar 3d film indireceğim.Televizyonum 40es6140.Sizce 720p olarak mı yoksa 1080p olarak mı indirmeliyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETTONE

merhaba arkadaşalr 6140 modelinin yanında verilen next uydu alıcı nasıl? acaba es6340 ın kendi dahili uydu alıcının sd yayınları daha mı iyi kararsız kaldım. avantajları ve dezavantajlarını kullanan arkadaşlar yazabilir mi? özellikle sd yayınlarının görüntü kalitesi hakkında? teşekkürler

starcom hd minialıcı vermedilermi nex iyidir tabiki bilinen güvenilir marka ama modelini yazarsan bi inceleyim
  • arkadaslar teknosadaki gorevliye sordugumda tüm wierless ozellikli klavye mause lar tv ile uyumlu dedi.
    bu şekilde klavye yada mause deneyip başarısız olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

merhaba arkadaşalr 6140 modelinin yanında verilen next uydu alıcı nasıl? acaba es6340 ın kendi dahili uydu alıcının sd yayınları daha mı iyi kararsız kaldım. avantajları ve dezavantajlarını kullanan arkadaşlar yazabilir mi? özellikle sd yayınlarının görüntü kalitesi hakkında? teşekkürler

starcom hd minialıcı vermedilermi nex iyidir tabiki bilinen güvenilir marka ama modelini yazarsan bi inceleyim

hocam yanında next minix hd black modelinde veriyorlar. acaba uyumu nasıldır?
  • Uydu alıcısına bu kadar takılmayın.Seneye karasal yayın başlayınca tüm uydu alıcıları ve çanak antenler çöp olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Uydu alıcısına bu kadar takılmayın.Seneye karasal yayın başlayınca tüm uydu alıcıları ve çanak antenler çöp olacak.

Nedemek ya uydu alıcıları canaklar çöp olacak ;;,bahsetmiş olduğun karasal yayın bana patagonya tv yi izlettirecekmi ,hayır dolduracaklar trt yandaş kanalları millete izlettirecekler ,canak ve uydu alıcılar kesinlikle bitmez bitseydi amerikada biterdi adamlar halen bu sistemi kullanıyorlar ;;;
  • karasal yayın seneye başlamaz. en iyi ihtimal 2015. ayrıca yarın yayın başlıyor, akşama çanakları çıkartın durumu da olmayacak. 1 seneye yakın bir süre verilir.
    hepsini geçtim ben 2015'e bile inanmıyorum :) daha var o işe....
  • bizim türkler reklamı çok severler icraat yıllar sonra reklamını şimdi yapmayı çok severiz karasal yayında kimse mutlu olmayacak bundan eminim türkiyede yaşıyoruz elin gavurları uydudan hd izliyorlar biz hd izlemek için hd uydu alıcısı alıyoz ( (en azından maçlarda görmüşünüzdür yayın kalitelerini)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

karasal yayın seneye başlamaz. en iyi ihtimal 2015. ayrıca yarın yayın başlıyor, akşama çanakları çıkartın durumu da olmayacak. 1 seneye yakın bir süre verilir.
    hepsini geçtim ben 2015'e bile inanmıyorum :) daha var o işe....

yazmış olduğunun her cümlesine sonuna kadar katılıyorum
  • evet yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce dahili uydu alıcısı mı yoksa next minix uydu alıcı mı?
  • quote:

evet yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce dahili uydu alıcısı mı yoksa next minix uydu alıcı mı?

hocam kusura bakma ama bu konunun yeri burası değil. urdu alıcaları diye bir başlık vardı, oraya açarsan iyi olur.
  • Arkadaşlarda ben 1 hafta kadar önce UE46ES6140 Tvyi aldım. internet üzerinden yazılımını güncelledim. Şu ana kadar memnunum. Yanında NExt Black HD uydu alıcısı verdiler. Uydu alıcısını denedim gerçekten iyi görüntü veriyor. Fakat fazla ısınma sorunu var gibi. Şimdilik TiviBu ile yayınları izliyorum. HD yayınları izledikten sonra hangi TV olursa olsun SD yayınlar gerçekten kalitesizmiş. Temennim HD kanal sayısının artması. Şuan yaşadığım tek sıkıntı Web tarayıcısında flasplayer yok. yüklenme imkanı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.