Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bende es6140 ürünü yeni aldım. Aldığımda kablosuz bağlantı yapabilmiştim. ancak şimdi bi türlü bağlanamıyorum. modemi yaklaştırsamda tv ye sonuç alamıyorum.. bilgisi olan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Orijinalden alıntı: ayberk74

Arkadaşlar. 55ES6140 almak istiyorum. ancak 200 hz yazması beni biraz korkutuyor. haraketli sahnelerde görüntüde sorun yaşanıyormu. bu tv'yi tavsiye eder misiniz. Ben şuan LG marka 42LW5400 kullanıyorum. görüntü kalitesinden gayet memnunum. Ancak bu kullandığım TV 400 hz yazıyor. 55 inç alacağım bu tv'nin 200 hz olması sorun yaratır mı. yorumlarınızı rica ediyorum.
    Ayrıca süre sorunum yok. Sadece ekran büyütmek için alacağım , sizce biraz daha bekleyeyim mi.

3-4 tane 200hz'yi destekleyen PS3 oyunu dışında izlediğiniz yayınların, filmlerim vs.. hiçbiri 200 hz değil :)

Hangileri o 200Hz destekleyen oyunlar, merak ettim.

• Hz olayına şöyle bir açıklık getireyim arkadaşlar, 200Hz ile 400hz arasında, normal şartlarda fark olacaktır tabi ki. Bir TV'nin 200Hz olması demek, 60hz normal bir görüntünün, bu oyun da olabilir film de, kareleri arasına yapay kareler ekleyerek görüntünün daha akıcı ve yumuşak görünmesinin sağlanması, 60hz görüntünün yapay olarak 200hz'e dönüştürülmesi anlamına gelir. LCD'lerde (ve LED'lerde de tabi ki) ghosting, input lag gibi sorunlar olduğundan, özellikle hareketli sahnelerde ve büyük ekranlarda, TV'nin Hz değerinin ne kadar yüksek olduğu önemlidir. Oyunlarda önemli değildir çünkü araya eklenen yapay kareler, oyun kumandasında bastığınız tuşların gerçek zamanda ekranda görünmelerini engellediklerinden, oyun oynarken genelde bu özellikler kapatılır. Ama filmlerde önemlidir. Özellikle hızlı kamera hareketlerinde, sağa doğru hızla giden bir sahnede mesela, 200hz ile 400Hz TV'yi, hele bir de 55" ise, birbirinden rahatlıkla ayırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayberk74

Arkadaşlar. 55ES6140 almak istiyorum. ancak 200 hz yazması beni biraz korkutuyor. haraketli sahnelerde görüntüde sorun yaşanıyormu. bu tv'yi tavsiye eder misiniz. Ben şuan LG marka 42LW5400 kullanıyorum. görüntü kalitesinden gayet memnunum. Ancak bu kullandığım TV 400 hz yazıyor. 55 inç alacağım bu tv'nin 200 hz olması sorun yaratır mı. yorumlarınızı rica ediyorum.
    Ayrıca süre sorunum yok. Sadece ekran büyütmek için alacağım , sizce biraz daha bekleyeyim mi.

3-4 tane 200hz'yi destekleyen PS3 oyunu dışında izlediğiniz yayınların, filmlerim vs.. hiçbiri 200 hz değil :)

Hangileri o 200Hz destekleyen oyunlar, merak ettim.

bilmiyorum.. yakın zamanda bir sitede görmüştüm.. bu hz olayları hakkında yazılar falan vardı..

• Merhaba
    Bende evvelki gün tv yi Aldım.Genele anlamda test edemedim zira 4 gb flash belleği okutuyorum ama 320 gb HDD deki filmleri görmüyor yani hdd yi hiç okumuyor.Hdd ntfs biçimli normal olarak.
    Bu sorunu nasıl aşabilirim
  • quote:

bilmiyorum.. yakın zamanda bir sitede görmüştüm.. bu hz olayları hakkında yazılar falan vardı..

200hz oyun olmadığından bahsediyordur bence orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Merhaba
    Bende evvelki gün tv yi Aldım.Genele anlamda test edemedim zira 4 gb flash belleği okutuyorum ama 320 gb HDD deki filmleri görmüyor yani hdd yi hiç okumuyor.Hdd ntfs biçimli normal olarak.

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin

HDD için olan porta takıyorsunuz değil mi ?
  • arkadaslar merhaba bızım tvde carsamba gunu kuruldu. ınternet olayını ve 3d olayını denedım ama arkadakı usb gırıslerını kullanamıyorum. Tv duvara asılı oldugu ıcın. sız bu usb cıkıslarını nasıl kullanıyorsunuz? Kurulum asamasında evde olmadıgım ıcınde servıse soramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Merhaba

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin

HDD için olan porta takıyorsunuz değil mi ?

evet hocam tv ünitesinden dolayı tv nin arkasına bakmamıştım.Oradaki tüm girişleri hdmi olarak biliyordum.Bugün detaylı bakınca gördüm ve sorunsuz çalıştı.
    İlginiz için teşekkürler

• Kendi çapımda bir inceleme yaptım :
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66319320
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung40es

web browser üzerinden netten film izlerken her 15-20 dk şu uyarıyı alıyorum ve film kapanıp ana sayfaya yönlendiriliyorum
    son tarama oturumunuz beklenmedik şekilde kapandı son oturum geri yüklensin mi veya ana sayfaya gidilsin mi
    şimdi de bu sorun çıktı acaba bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

daha önce yazmış olduğum sorunuma hala çözüm bulamadım arkadaşlar tv üzerinden en son güncellemeyi yaptım fakat film izlerken 15- 20 dk arayla şu uyarıyı alıyorum;

"son tarama oturumunuz beklenmedik şekilde kapandı son oturum geri yüklensin mi veya ana sayfaya gidilsin mi"

bilen gören duyan varsa yardımcı olursanız sevinirim çok sinir neredeyse bütün film yükleniyor 20 dk sonra yukarıdaki uyarıyı alıyorum kaldığı yerden tekrar başlatıyorum film doluyor 20 dk sonra yine tekrar internet bağlantısı kopuyor ve tekrar tekrar...

internetim de ya da modem de sorun da yok çünkü aynı anda laptopumdan kesintisiz internete girebiliyorum çok sinir bozucu neden olabilir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsung40es -- 1 Ekim 2012; 3:45:19 >

• bende ayni sorunu yasiyorum musteri hizmetlerini aradim onlarda pek fazla yardimci olamadilar. umarim bize yardimci olabilecek birileri vardir forumda
  • tam bu TV'yi alacakken bunu okudum :)) ne yaptın, çözdün mü sorunu?
    bir de şunu anlamadım, bu smart tv'de samsung'un film kanalından mı film izlerken olan birşey?
  • quote:

tam bu TV'yi alacakken bunu okudum :)) ne yaptın, çözdün mü sorunu?
    bir de şunu anlamadım, bu smart tv'de samsung'un film kanalından mı film izlerken olan birşey?

sorun hala devam ediyor sadece youtube de video izlerken oluyor
    gerçi son zamanlarda yani 3 gündür facebok ta oturum sonlanıyor tv den memnunum güzel ama bu sorunu olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kederli2000

quote:

gerçi son zamanlarda yani 3 gündür facebok ta oturum sonlanıyor tv den memnunum güzel ama bu sorunu olmazsa

illaki bir çözümü vardır ama, üzüldüm :( bulursan buraya unutma olur mu? kolay gele..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kederli2000

quote:

illaki bir çözümü vardır ama, üzüldüm :( bulursan buraya unutma olur mu? kolay gele..

benimde sorunum hala devam ediyor. bende netten film sitelerinden film izlerken oluyor anladığım kadarıyla farklı yerlerde de aynı sorun yaşanıyor yani sorun bağlantı da ama neresinde

• bu tvnin 46inç versiyonunu kullanıyorum ama vıfı ayarlarını yapamadım zyxel modem var vifiye girince kablosuz modemdeki adımı şifremi görüyor sonraki diyorum bağlantı başarısız modemin vıfi ayarlarıda yapılı anlamadım buişi 3 gündür çözemedim (SORUN ÇÖZÜLDÜ)
    3 d test etme indirin usbye atın tvye takın kalem gözüme giriyo sandım la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 6 Ekim 2012; 4:34:24 >
  • merhaba biz 40es 6140 smart tv aldık yanında da samsung bluerayi ancak 3d filmleri izleyemiyoruz ekran da çift görüntü çıkıyor ve 3d tuşuna bastığımızda da değişen bir şey olmuyor 3d özelliklerine girdiğimizde çift görüntü ikonu seçilemez durumda çağrı merkezide yardımcı olmuyor birşeyler yüklettiler ama sorun hala devam ediyor konuyla ilgili bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi teşekkürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamuk78

merhaba biz 40es 6140 smart tv aldık yanında da samsung bluerayi ancak 3d filmleri izleyemiyoruz ekran da çift görüntü çıkıyor ve 3d tuşuna bastığımızda da değişen bir şey olmuyor 3d özelliklerine girdiğimizde çift görüntü ikonu seçilemez durumda çağrı merkezide yardımcı olmuyor birşeyler yüklettiler ama sorun hala devam ediyor konuyla ilgili bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi teşekkürer

kumandada 3d tuşuna basıp orda ekrana 3 tane ikon gelmesi lazım ama önce 3d gözlüğü açmanız gerekmekte ve ekranda 3d tvye bağlandı gibi yazı çıkması lazım gerçi bu çok önemli değil gözlükteki tuşa bastığınızda yeşil yanınca gözlük aktif 3d tuşuna bastığımızda ekranda 3 tane ikon belirmesi lazım yanyana alt alta 2d 3d yazısı gözükmesi lazım kumandada mesela sen çift görüntü görüyorum diyosun ekrandaki çift görüntüye getirip ok dedikten sonra düzelmesi lazım (ve bu çift görüntü dediğin 3d pasif durumdaykende oluyormu)

• Bu modelin ps3 performansi nasil acaba? Birde internet uzerinde sorunsuz sekilde dizi film izleyebilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.