Şimdi Ara

SAMSUNG Fotolarda Çizgiler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotorafı çekerken ekranda bi sorun gözükmüyor ama çektikten sonra aşağıdaki gibi oluyor. Sorun nedir acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanensar -- 25 Mayıs 2009; 16:22:00 >

• samsung makinalarda bu sorun cok görülüyor.. bi yakınımda tamamen beyaz görüntü cıkıyordu baska birinde ise yukarıdan asagıya düz cizgiler..
    servise yollayın hemen insallah bir daha sorun yasamazsınız..
  • arkadaşım bilgisayar ekranını çekmek yerine başka herhangi bir nesneyi çeksen sorunu daha iyi anlayabiliriz.. bilgisayr ekranında bazı cihazlar bunu verebiliyor çünkü..
  • yakında rahmetli olur.
    Benim makinenin akıbeti böyle oldu.
    ilk Önce çizgi sonra bembeyaz bir ekran en sonda simsiyah.
  • aynı sorun bende de oldu. tamirciye götürdüm 40 ytlye tamir etti. 1 ay kullandım gene bugun başladı problem. içerde objektifin hareketini ayarlayan bir esnek bant var o kopmus demişti tamirci ama iflah olmayacak gibi geliyo. yenisini alacam. seninki de iflah olmaz bence. samsung L700
  • Çok teşekkürler. Ben yine bi 40 tlyi gözden çıkarayım. Eceli gelmişse de yapcak bişe yok:D
  • makınelerınızın eceli gelmiş değil. lensın ıcınde iris adı verdiğmiz bir parça mevcut, bu her fotograf cekmede kapanıp acılır. onun fılm kablosu makıne acıla kapala zamanla asınıyor, iris değiştikten sonra bir soun kalmıyor. kullanıma baglı olarak 1, 2 senede bir değişmesi gerekir. tamiriyle ugrasmayın. yoksa gene aynı sorunla karşılaşırsınız. zaten tamırı 40 ytl cıvarında ucret alınıyor ama değişim ucreti 70 ytl cıvarında... teknısyenım. değiştirmediysem 40 tane değiştiridm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TV Siyah leke gölgelenme
    2 yıl önce açıldı
    LG G2 beyaz leke kırık ekran
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung makine tercih etmeyin ben işyerinde 2 adet samsung kullandım ikiside çocuklara oyuncak oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.