Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: belmondoneo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
52
Favori
49.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar selam, LS34BG850SUXUF almayı düşünüyorum. olumsuz bir durum var mı acaba? oyun için kullanıcam.

• fp kullanıcısına yanıt

PC oyunculuğu için mükemmel bir seçim. Vazgeçemiyorum kendisinden.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

G60SD ve G8 arasında çok kaldım... ultrawide olduğu için g8 tercih ettim bakalım inşallah güzel bir deneyim olur. burn in konusu korkutuyor

• fp kullanıcısına yanıt

G60SD ve G80SD Mat kaplama olduğu için beğenmeyenler de var. Bizim G85SB ise Glossy olduğu için çok iyi. Gündüz ışık vurmadığı sürece hiçbir sorun yok. Işık vurursa purple tint oluyor. Ona göre odanıza perde ayarlarsanız süper olur. Geceleri zaten mükemmel.

Burn-in düşük ihtimal çünkü SDR modda 250 nit, HDR açınca 400 nit bir ekran kolay kolay yanmaz. Kaldı ki, LG WOLED TV'ler çok daha parlak olmalarına rağmen yanmıyor. Monitörler her zaman daha az parlaklığa sahip. Kasıtlı bir şekilde yakmaya çalışmak lazım. Gerekli tedbirleri alırsanız kullanırken hiçbir şey olmaz. Önceki sayfalarda birçok öneride bulunmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 6 Ocak 2025; 16:15:50 >
  • Monitör mükemmel ötesi... yeni bir ekran kartı şart oldu şimdi :D 3060 yetmiyor...

oyuna girerken oyun modunu otomatik olarak açma gibi bir özellik yok değil mi? kendimiz geçiş yapmamız gerekiyor. kolay bir kolu var mıdır?

ek olarak, netflix'de bir kaç film açtım ama 16:9 açılıyorlar bunu değiştirmek veya 21:9 film bulabileceğim bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fp -- 7 Ocak 2025; 17:46:50 >
  • Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü
  • fp kullanıcısına yanıt

Bende oyun modu hep açık HDR da hep açık o şekilde kullanıyorum bir problem yaşamadım.

21:9 film işi zor ya standart hep 16:9

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.