Şimdi Ara

Samsung Galaxy A5 Hafiza sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni aldığım Samsung Galaxy A5 telefonumda sistem 13,77 GB yiyor. Bana kalan depolama yani kullanılabilir alan 842 mb. Şaka gibi ama gerçek. Ve şuanda telefonda sadece ve sadece whatsap yüklü yardimci olun lütfen

• Lütfen yardımcı olun
  • bugün annem de bir A101 şubesinden kendine bu cihazı almış(sm a500f/DS) ve tam olarak aynı sorunu yaşıyoruz. 13gb sistem dosyası işgali nedir? mutlaka bir hata olmuş başka açıklaması yok.
    Ne yapmalıyız? annem doğrudan iade etme düşüncesinde ama ben kolay bir çözümü varsa denemek istiyorum
  • hocam galiba konuyu telefon bölümlerinde açsak daha iyi sonuç alırız gibi geliyor
  • yapıştır bi cyanogenmod (tabi varsa )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

yapıştır bi cyanogenmod (tabi varsa )

Yok hocam annem hayatta izin vermez garantiyi falan dusurdugunu biliyor

Hem alet cift simli sikintilar cikarir buyuk ihtimalle hatta yoktur bile cm buna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,

aynı sorun benim de başıma geldi.
    servisi aradım hızlıca çözüm buldular. sanırım android in sürümüyle alakalı basit bir hata yüzünden tüm hafıza dolu gösteriyor
    çözümü için ayarlardan cihazı sıfırlayın, yeniden başlayınca kullanılabilir hafızayı 12-13gb olarak göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilone

Selam Arkadaşlar,

aynı sorun benim de başıma geldi.
    servisi aradım hızlıca çözüm buldular. sanırım android in sürümüyle alakalı basit bir hata yüzünden tüm hafıza dolu gösteriyor
    çözümü için ayarlardan cihazı sıfırlayın, yeniden başlayınca kullanılabilir hafızayı 12-13gb olarak göreceksiniz.

ah hocam ya şu mesajınızı 3 saat önce fark etseydim keşke
    aleti bugün iade ettik a101e tüh ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.