Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı telefon olarak şu ana kadar hep Samsung kullandım. Wonder,S4 mini ve Note 4. 2015 ten bu yana Note 4 kullanıyordum gayet de memnundum ama bunu eşime verip kendime yeni bir şey alayım diye çok araştırdım. 2400 bandında a50 alıp almama konusunda çok kararsız kaldım ama orta segment cihaz almaktansa geçen yılın amiral gemisini almak daha mantıklı diye düşünüp n11 kuponuyla 2400 e Lg v30 plus alarak Samsung'a veda ettim. Cihaz bugün geldi biraz kurcaladım, hakikaten premium hissini veriyor. P-oled ekran,suya toza karşı sertifikalı, ön arka gorilla glass 5, Nfc, Snapdragon 835, 128 gb hafıza vs vs. Bu telefonu almasam aklım A50 de kalacaktı ama iyi ki almışım diyorum şimdi. Yeni telefon alan bütün arkadaşlara güle güle kullanmak nasip olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Akıllı telefon olarak şu ana kadar hep Samsung kullandım. Wonder,S4 mini ve Note 4. 2015 ten bu yana Note 4 kullanıyordum gayet de memnundum ama bunu eşime verip kendime yeni bir şey alayım diye çok araştırdım. 2400 bandında a50 alıp almama konusunda çok kararsız kaldım ama orta segment cihaz almaktansa geçen yılın amiral gemisini almak daha mantıklı diye düşünüp n11 kuponuyla 2400 e Lg v30 plus alarak Samsung'a veda ettim. Cihaz bugün geldi biraz kurcaladım, hakikaten premium hissini veriyor. P-oled ekran,suya toza karşı sertifikalı, ön arka gorilla glass 5, Nfc, Snapdragon 835, 128 gb hafıza vs vs. Bu telefonu almasam aklım A50 de kalacaktı ama iyi ki almışım diyorum şimdi. Yeni telefon alan bütün arkadaşlara güle güle kullanmak nasip olsun.
    hayırlı olsun , o telefonun 5 mp lik ön kamerasını beğenmiyorlar, arka kamerası da çok iyi değil bildiğim kadarıyla, güncellemede pek almıyor ama dediğiniz gibi diğer özellikleri ile akıllıca bir alım olmuş.

• Beyler spigene toplu email atalimda a50 ye ekran koruyucu ve kilif getirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Google play den samsung un kendi hesap makinası ve note programını indirebilirsiniz ben öyle yaptım direk cihazda kurulu gelmiyor
    Bende var kurulu olarak geldi, aynı cihazdanmı bahsediyoruz acaba.

Telin En nefret ettiğim özelliği parmak izi okuması çok berbat... Umarım güncelleme ile işi çözerler yoksa kanser sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Beyler spigene toplu email atalimda a50 ye ekran koruyucu ve kilif getirsin
    gitti gidiyordan kilifland satıcısından mat silikon kılıf ve nano film aldım, sağolsunlar film yokmuş ellerinde m30 göndermişler mesaj yazdım üretilmedi daha öyle gönderdik diyor kılıf güzel ama tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Akıllı telefon olarak şu ana kadar hep Samsung kullandım. Wonder,S4 mini ve Note 4. 2015 ten bu yana Note 4 kullanıyordum gayet de memnundum ama bunu eşime verip kendime yeni bir şey alayım diye çok araştırdım. 2400 bandında a50 alıp almama konusunda çok kararsız kaldım ama orta segment cihaz almaktansa geçen yılın amiral gemisini almak daha mantıklı diye düşünüp n11 kuponuyla 2400 e Lg v30 plus alarak Samsung'a veda ettim. Cihaz bugün geldi biraz kurcaladım, hakikaten premium hissini veriyor. P-oled ekran,suya toza karşı sertifikalı, ön arka gorilla glass 5, Nfc, Snapdragon 835, 128 gb hafıza vs vs. Bu telefonu almasam aklım A50 de kalacaktı ama iyi ki almışım diyorum şimdi. Yeni telefon alan bütün arkadaşlara güle güle kullanmak nasip olsun.
    Öncelikle hayırlı olsun.Lg hayranı olup alıp sonra pişman olan arkadaşlarım var o yüzden hiç bakmadım bile umarım sorunsuz kullanırsınız. ön kamerası benim için çok önemli 5 mp almam o yüzden :)

Telefonum geldi jelatinin açtım eski telefonum A8 2016 kardeşimde s7 edge var. Telefonun kamerası 2 sindende bariz iyi. kullandıkça rahatladım alan arkadaşlar ayarlar kısmından biraz kurcalasın neden bu kadar kötü dediniz anlamıyorum.

youtuberlerın incelemesinde de telefonun kamerası için iyi dediklerinden aldım. En önemli şey benim için telefonda kamera. Orta segmentte ana kamerada redmi note 7 daha iyi olabilir fakat ön kamera konusunda ondan emin olamadığımdan A50 tercih ettim şuan pişman değilim.

Gece çekimlerime henüz bakamadım tabi.

KÖTÜ yanı olarak telefonun sadece parmak izi okuyucusu diyebilirim, yavaş çalışıyor. Yüz tanımayı tavsiye ediyorlar ama denemedim.

Telefon daha çok yeni, güncellemeler gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Bende var kurulu olarak geldi, aynı cihazdanmı bahsediyoruz acaba.

Telin En nefret ettiğim özelliği parmak izi okuması çok berbat... Umarım güncelleme ile işi çözerler yoksa kanser sebebi

Alıntıları Göster
    bende de var bende anlamadım bu muhabbeti , bulamayan üstten arama yerinden arasın

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

Öncelikle hayırlı olsun.Lg hayranı olup alıp sonra pişman olan arkadaşlarım var o yüzden hiç bakmadım bile umarım sorunsuz kullanırsınız. ön kamerası benim için çok önemli 5 mp almam o yüzden :)

Telefonum geldi jelatinin açtım eski telefonum A8 2016 kardeşimde s7 edge var. Telefonun kamerası 2 sindende bariz iyi. kullandıkça rahatladım alan arkadaşlar ayarlar kısmından biraz kurcalasın neden bu kadar kötü dediniz anlamıyorum.

youtuberlerın incelemesinde de telefonun kamerası için iyi dediklerinden aldım. En önemli şey benim için telefonda kamera. Orta segmentte ana kamerada redmi note 7 daha iyi olabilir fakat ön kamera konusunda ondan emin olamadığımdan A50 tercih ettim şuan pişman değilim.

Gece çekimlerime henüz bakamadım tabi.

KÖTÜ yanı olarak telefonun sadece parmak izi okuyucusu diyebilirim, yavaş çalışıyor. Yüz tanımayı tavsiye ediyorlar ama denemedim.

Telefon daha çok yeni, güncellemeler gelecektir.

Alıntıları Göster
    ön kamerası da iyi bence, redmi note 7 48 mp olayı kandırmaca ben beğenmedim teknosada vardı, kasa kalitesi leş ekran da öyle bildiğin xiaominin alt markası, a50'nin avrupa fiyatı 2 katı 1500 olsa tamam tercih edersin ama 2 bin lira verdikten sonra bildiğin çöp... bence yani. 2500'e mi 9 se gelse o zaman tercih edilebilir.

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun
    Ön kamerayla çok işim yok ama arka kamera sıklıkla kullandığım bir özellik. Google Camera apk ile ön kameranın da çok iyi performans verdiğini youtube da gördüm. Gerek duyarsam onu da yüklerim. Özellikle Cine Mode ile çekilmiş videoları izlemiştim youtube da sanki filmden bir sahne gibi şahane videolar ortaya çıkıyor.
    Ofiste kamerayı denedim ve gayet hoşuma gitti, epey de özelliği var biraz kurcalamam lazım.
    Hiç oyun oynamam. Telefon stabil çalıştıktan sonra da güncelleme gelsin ya da gelmesin çok da önemsemem. Telefonda sadece browser,youtube,spotify,kamera kullanıyorum. Telefon görüşmesi bile ayda 50 dakika ya yaparım ya yapmam
    Note 4 gibi bu da 4 yıl götürürse ne ala.

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, size de hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
    Ön kamera dediğim gibi google camera apk kurup daha iyi performans verdiğine dair videolar izledim. 5 mp olayına takılmıyorum zaten max 1 metre mesafe ile özçekim yapıyoruz 16 mp olsa ne kadar farkederdi bilemiyorum
  • Ya arkadaşlar bu telefonun üst seviye değil herkes amiral gemisi kamerası bekliyor. Samsung s ve note serisi hariç en iyi kameralarını hiçbir modeline koymuyor. Zaten s ve note harici hiçbir modelinde optik sabitleme de yok. Bunu bir çok firma da yapıyor amiral gemisi niteliğinde bir kamera kıysa amiralı satamaz o fiyata. O yüzden kırpıyor bazı özellikleri. S6 dan kamerası kötü diyen bendim. S6 bir amiral gemisi ve kamerası gerçekten iyi. O yüzden a50 onunla kuyaslanamaz. Ama a50 kamerası daha teknolojik özelliklere sahip. Geniş açı seçmeli odak falan. Bence fiyatına göre çok iyi gündüz çekimleri kötü değil
    Yeterli düzeyde bir kamerası var. Gece çekimine gelince o da öyle leş bir çekim değil. Millet tutturmuş kamerası iyi değil. İyi değilse alma kardeşim zorla satmıyorlar. Ama sizlere şunu söyleyim gerçekten çok akıcı ve s serisinden geri kalan bir yani yok.

Süper Amoled ekran, always on display, parmak izi, yüz tanıma, 6 gb ram, geniş açılı ve odaklı foto daha sayamadığım aklıma gelmeyen bir sürü özellik ve ayarlarda s serisindeki gibi özelleştirilebilir bir çok ayara yer verilmiş. Daha ne istiyoruz anlamış değilim. Telefon fiyatları amiral gemileri 5 binden başlıyor artık. Bu telefon 2300 tl ye bana göre en iyisi. Samsundaki ekran parlaklığı ve dinamikliği başka markada göremiyorum ben. Orta ve amiral karışımı bir cihaz olmuş bu cihaz

• Sizce yüz tanıma özelliği çok pil harcıyor mu çok etkileyen bir şey mi yani kapatmalı mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: i_ışık

Ya arkadaşlar bu telefonun üst seviye değil herkes amiral gemisi kamerası bekliyor. Samsung s ve note serisi hariç en iyi kameralarını hiçbir modeline koymuyor. Zaten s ve note harici hiçbir modelinde optik sabitleme de yok. Bunu bir çok firma da yapıyor amiral gemisi niteliğinde bir kamera kıysa amiralı satamaz o fiyata. O yüzden kırpıyor bazı özellikleri. S6 dan kamerası kötü diyen bendim. S6 bir amiral gemisi ve kamerası gerçekten iyi. O yüzden a50 onunla kuyaslanamaz. Ama a50 kamerası daha teknolojik özelliklere sahip. Geniş açı seçmeli odak falan. Bence fiyatına göre çok iyi gündüz çekimleri kötü değil
    Yeterli düzeyde bir kamerası var. Gece çekimine gelince o da öyle leş bir çekim değil. Millet tutturmuş kamerası iyi değil. İyi değilse alma kardeşim zorla satmıyorlar. Ama sizlere şunu söyleyim gerçekten çok akıcı ve s serisinden geri kalan bir yani yok.

Süper Amoled ekran, always on display, parmak izi, yüz tanıma, 6 gb ram, geniş açılı ve odaklı foto daha sayamadığım aklıma gelmeyen bir sürü özellik ve ayarlarda s serisindeki gibi özelleştirilebilir bir çok ayara yer verilmiş. Daha ne istiyoruz anlamış değilim. Telefon fiyatları amiral gemileri 5 binden başlıyor artık. Bu telefon 2300 tl ye bana göre en iyisi. Samsundaki ekran parlaklığı ve dinamikliği başka markada göremiyorum ben. Orta ve amiral karışımı bir cihaz olmuş bu cihaz
    Vallahi şunları yazmamak için kendimi zor tutuyordum benim için yapmışsın hocam allah razı olsun senden. Orta-Üst segment arası bir telefon alıp 2500 civarı para verip 5000 liralık telefondaki kamera performansını arıyor ya çıldırıyorum. Buna o kamerayı koysalar o telefonu nasıl satacak adamlar. Fiyatına göre yeterli bir kamerası var daha fazlası da beklenmez zaten daha iyisini isteyenler hangi telefonlara bakacağını biliyordur.

• Yok kardeşim şarja pek bi etkisi yok. Sonuçta ön kamera sadece sen ekranı uyandırıp kilidi açacağı an çalıştırıyor. Sürekli açık değil o yüzden pek bir etkisi olmaz şarja

• Arkadaşlar parmak izi konusu çok sıkıntılı mı stabil çalışıyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selamlar.

Bende emekter note4'ümü batarya problemi sebebiyle değiştirme kararı aldım. 2000-2500 fiyat aralığında aklımda 2 tane telefon var. Bir tanesi Xiaomi redmi note7 diğeride Samsung galaxy a50. Oyunla pek işim yok. Iş yerinde bataryamın gitmesi gerekiyor ve haftalık fotoğraflar çekip gönderdiğim yerler oluyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Gündelik kullanımda hangisi daha iyidir?

Teşekkürler.

• LebEns53 L kullanıcısına yanıt
    Samsung vs redmi??

• i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    2 bin verip süper foto ve 4k 60 fsp video bekliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Samsung vs redmi??
    Telefonlarla aram çok fazla yok dediğim gibi note4 kullanıyorum garip bir karşılaştırma mı yaptım :)

• LebEns53 L kullanıcısına yanıt
    Samsun al geç cin de kalite yok

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.