Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coder16 C kullanıcısına yanıt
    Bir iki haftaya gelir diye tahmin ediyorum hocam.Ekran koruyucu benimde aynı şekilde tam oturmadı henüz güvenip de başka bir tane alamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

Bir iki haftaya gelir diye tahmin ediyorum hocam.Ekran koruyucu benimde aynı şekilde tam oturmadı henüz güvenip de başka bir tane alamadım
    Zore marka tam kaplayan koruyucu taktırdım ben nano diye geçiyor tam oturdu hocam.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    a50
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

2.el s7 mi a50 mi ?
    Tabi ki A50
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Rica edersem link atabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

Rica edersem link atabilir misiniz
    İnternetten almadım hocam Ankara'da yaşadığım için buralarda ZORE diye aksesuar mağazaları var onlarda mevcut. Kendisi taktı arkadaş sağolsun güzel uğraştı
    N11 de 20 tane zore yazan ekran koruyucu var aklı karışıyor insanın ondan sormuştum 😅teşekkür ederim yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: korner12

İnternetten almadım hocam Ankara'da yaşadığım için buralarda ZORE diye aksesuar mağazaları var onlarda mevcut. Kendisi taktı arkadaş sağolsun güzel uğraştı

Alıntıları Göster
    ben oradan aldım m30 un üstünü çizip a50 yazıp göndermişler sizde de öyle mi oldu? aunı yerden siyah mat silikon aldım o güzel ama ekran koruyucusunda elimizde yok tedarikçi üretmemiş hala dediler, üstünde model ne yazıyordu hatırlıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 5510gokhan

ben oradan aldım m30 un üstünü çizip a50 yazıp göndermişler sizde de öyle mi oldu? aunı yerden siyah mat silikon aldım o güzel ama ekran koruyucusunda elimizde yok tedarikçi üretmemiş hala dediler, üstünde model ne yazıyordu hatırlıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Ben yerinde kendilerine taktırdım. Zore Nano Glass yazıyordu üzerinde.
    Bu
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: 5510gokhan

Bu

Bu şekilde
    Böyle değildi paketi hocam. A50 yazıyordu ayrıca üzerinde.
    Anlaşıldı tokatlama yaptılar kisaca, gittigidiyor kilifland almayın arkadaşlar

• Merhaba Redmi Note 7 ile birebir karşılaştıran oldu mu acaba? Geçmiş mesajlara bakma şansım olmadı ama bu fiyat bandında batarya ve kamera performanslı bir telefon gerekli.
    Var mıdır rakipleri karşılaştırabileceğimiz.
    Etrafı siyah şeritli yoksa sade nano ekrar koruyucu?

• quote:

Orijinalden alıntı: esklc

Etrafı siyah şeritli yoksa sade nano ekrar koruyucu?
    Siyah şeritli hocam başka bir üretimi daha çıkmamış tam ekran kaplamanın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Olabilir hocam valla kameralık işlerimi Canon DSLR ile hallediyorum. Günlük standart fotoğraf işlerimi yeterince karşılıyor telefon. Bana göre hiçbir telefon DSLR fotoğraf makinelerinin yerini tutamaz

Alıntıları Göster
    Foto makinesi kalitesine zaten gerek yok hepimiz sosyal medyaya yüklüyoruz. Fakat benim 2015 te çıkan 6s plus a50 yi kamerada geçiyor. 350-400 euroya satılan telefonlarda daha iyi kamera olmalıydı. 1600 liralık gm9 proda hem çok iyi çeken hemde 4k çekebilen bir kamera varken samsung 2 kat pahalı sattığı telefonlara daha kötü kamera koyuyor.

Redmi note 7 pro ile a50 kamera karşılaştırması izledim. Redmi de night mode diye bir şey var mükemmel. Geceleri çok net detaylı foto çekmeni sağlıyor. A50 ise geceleri daha kötü çekiyor detaydan yoksun çamur gibi.

2850 den çıkan cihaz ne ara 2300 e düştü yahu? 2 hafta önce alanlar enayi mi?

@tlserkan
    Youtube a yazarsan videolar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Nisan 2019; 17:48:7 >

• merhaba arkadaşlar bugün 2300tl ye aldım a50'yi. telefon pazartesi elime ulaşacak kullandıktan sonra deneyimlerimi yazacağım almak isteyenlere bir faydam dokunur belki.
  • Cihazı yakından inceleme fırsatı buldum gayet güzel bi cihaz

• Aynen inceledim Xiaomi de kamera da gayet yeterli görünüyor.
    Hatta mi 9 u p30 pro ile karşılaştırıyorlar ve yetişiyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.