Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce A50 mi Huwaei Mate 20 lite mi. Yada o fiyat aralığında başka cihaz önerir misiniz. Bilindik teknoloji firmaları ile diğer yerler arasında fiyat farkı var katukelle mi var acaba. Telefondan beklentim fortnite, pubg mobile tarzı oyunları takılmadan oynayayım birde şarjı iyi gitsin. Kamera çok önemli değil hiç olmasada olur. Parmak izi, nfc olursa da şık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gumusr G kullanıcısına yanıt
    A50 mate 20 liteden daha iyi.
  • Ön kamerada a30 bundan daha canlı çekiyor nedendir billiyorum ayrıetten ekranbandı takılmiyor bu cihaza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A60 eğer ekranı tft ise samsungun deyişiyle pls ekran ise bence o fiyata almayın. Amoled ekran çok daha iyi. Geceleri siyahı tam göstermeyen tft ekran benim için hayal kırıklığı. Arkadan aydınlatmalı ve yandan bakınca siyahın parladığını görünce m20 de hayal kırıklığına uğramıştım. Ekran en boy oranı büyük olduğu için birçok video bunlara daha uyumlu değil. Sağ ve solda boşluk oluyor. Telefonunun ekranı amoled olsa sıkıntı yok çünkü siyah görünmüyor. Ama trt olduğu zaman sağ solda parlak ışığı yanan bir siyahlık var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Bunun da ekranı öyleyse ben kesinlikle tercih etmezdim. Bir kere denedim bundan sonra kesinlikle amoled veya oled olmadığı sürece veya siyahı tam kapatmayan yeni bir teknolojili ekran olmadıkça o cihazı almam ben

• Arkadaşlar ekranı tam kaplayan siyah şeritsiz temperli cam ekran koruyucu bulabildiniz mi? Modellerin çoğu m20 çentik modeline benzer çentikten ve siyah şeritten dolayı çentik büyüyüp boşluk oluşturuyor. Buna ek olarak ekranı tam kaplayan dedikleri modellerde siyah şerit var ya da kenarlarda boşluk yapan klasik siyah şeritsiz koruyucular var. Bana siyah şeritsiz ekranı mümkün olduğunca tam kaplayacak ekran koruyucu lazım.

Aşağıdaki model siyah şeritli ama en azından çentiği büyütmüyor gibi. Bilmiyorum. Belki de spigen ekran koruyucuları mı beklemek lazım?
    urun.n11.com
    Samsung Galaxy A50 5d Kırılmaz Tam Kaplayan Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/samsung-galaxy-a50-5d-kirilmaz-tam-kaplayan-ekran-koruyucu-P337975828

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Nisan 2019; 18:5:9 >

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Aldım bir adet. S10 un kardeş modeli gibi sanki. Bu fiyata bence çok iyi. Parmak izi de guncelleme ile duzelir. Always display olmasi bildirim isigi eksigini kapatir. Alanlara hayirli olsun.

• Telefonda bildirim ışığı buldum ya flaşdan yada telefon ışığından

Erişilebilirlik + gelişmiş ayarlar + ışıklı bildirime tıklayın orada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Bence A60 daha gümbür gümbür geliyor. A70 ten farkı yok ama 100 euro kadar daha ucuz olabilir. Ekranda parmak izi okuma özelliği yok, hızlı şarj 25 ten 15 w e düşmüş, batarya küçülen ekranla beraber ciddi düşmüş 3500 mah, ekran içinde lcd olduğu söyleniyor. Çin fiyatı 300 dolar, a70 için avrupa fiyatı 420 dolar söyleniyordu a60 avrupaya 350 dolardan bile gelse arada ciddi fark olacaktır. Son olarak a70 gereksiz büyük, 16.4 cm uzunluğu var ki bu iphone pluslardan bile daha uzun olduğunu gösteriyor. 6 inçten sonrası bence gereksiz büyük

@Eledhrim
    Gsmarena lcd yazmış haberinde. A60 için A8s nin avrupa versiyonu diyorlar. O cihazda 3.5 mm giriş yoktu. 3.5 mm giriş bence hiç önemli değil. Zaten bluetooth kulaklık kullanıyorum gerekirsede dönüştürücüyle takarım. Lcd ekranda yanık olmuyor diyorlar ama umarım bataryaya olumsuz yansımaz çünkü batarya çokta yüksek değil.
    hacı a70 ten farkı yok dediğin 32mp ön ve arka kamera , 1080x2400 (FHD+) Pixel çözünürlük , 4500 mAh batarya, Super amoled ekran. parmak izi okuyucuyu da sen söylemişsin zaten. bunlar az mı? :) kaldıki şuan için a70 in daha belli olmayan en önemli özelliklerinden biri optik görüntü sabitleyici. a60 da yok çünkü. ikisinin aynı olduğu özellikler çipsetleri , 4k video çekebilmeleri ve cpu frekansları. a60 ın öne geçtiği tek yer 403ppı olması. ekran büyüklüğü kişiden kişiye göre değişir tabi ama a70 var olan bu özellikleriyle şuan için ( bana göre ) bir numaralı orta üst segment telefon.

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok saolun ya m20 de varmış yaptım teşekkür ederim

• Laniakea kullanıcısına yanıt
    A70 in fiyatı bellimi acaba bide çıkış tarihi nisanın kaçı

• Laniakea kullanıcısına yanıt
    Ben A60 ile A70 in farkını söylemiştim. A60 ile a70 in kameraları, işlemcileri aynı. A70 6.7 inç iken A60 6.3 inç. 4500’e 3500 bataryaları var. A60 ekranda parmak izi okumuyorken A70 de bu özellik var. Bunların haricinde ben hiçbir fark göremedim. Şimdi ortaya çıkan fiyatlara bakarsak aralarında 100 euro kadar fark var. Yani en az 500 lira fark olacak gibi duruyor. Bu farkı ekranda parmak izi okuma, daha büyük amoled ekran ve daha büyük batarya için vermeye değer mi? Ek olarak A60 ın ön kamerası s10 daki gibi ekran üzerinde delikli dediğimiz tasarımda. Ben a70 i de gereksiz büyük buluyorum. 16.4 cm telefon mu olurmuş yahu? Bana iphone plus 15.8 cm ile büyük geliyor.

A60 tahminen a50 fiyatından belkide daha ucuza gelecek. A70 ise 3000 lirayı geçecektir. Ben eğer a60 ın bataryası iyi süreler sunarsa hem daha küçük olması hem daha ucuz olmasından ötürü onu tercih ederim.

Gsmarena galaxy a50 incelemesini yayınlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

hacı a70 ten farkı yok dediğin 32mp ön ve arka kamera , 1080x2400 (FHD+) Pixel çözünürlük , 4500 mAh batarya, Super amoled ekran. parmak izi okuyucuyu da sen söylemişsin zaten. bunlar az mı? :) kaldıki şuan için a70 in daha belli olmayan en önemli özelliklerinden biri optik görüntü sabitleyici. a60 da yok çünkü. ikisinin aynı olduğu özellikler çipsetleri , 4k video çekebilmeleri ve cpu frekansları. a60 ın öne geçtiği tek yer 403ppı olması. ekran büyüklüğü kişiden kişiye göre değişir tabi ama a70 var olan bu özellikleriyle şuan için ( bana göre ) bir numaralı orta üst segment telefon.

Alıntıları Göster
    Herşeyi geçtim büyük ekran büyük batarya için bilr alınır ki sırf bu sebeplerden dolayı a70 alacağım.. Hatta mi max 3 alacaktım vazgrçtim model eskidi.. Honor note 10 alacaktım garantilisi ülkemizde yok... Mate x düşündüm 5000 lirayı aşıyor..

Şu an için en makul seçenek bemim için a70

Ekran büyük batarya iyi ve süper amoled.. Daha ne olsun...

Tek korkum 3500 üstü olması.. Eğer ki 3500 den pahalı olursa bu kez a50 veya a60 alınabilir diye düşünüyorum. A40s modelinin 5000 mah bataryası da ilgimi çekmiyor değil yani :))

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    A40s ülkemize gelmeyebilir. Çünkü bu cihaz aslında M30 adı farklı olarak çinde satışa sunuldu. Bizim ülkede ya a40s ya da m30 olarak satışa sunulur

• Neyin wn cok sarj yedigini ko trol etmek istiyorum ama bulamadım telefonda. Telefonu taşırken kilitleme özelliği var cebinizdeyken kaydirmayla acilabilicek halde tutuyor kendini. Yanlislikla dokunmaya guvenilir hale getir modu da var.

Parmak izi kullanimini baya azaltiyor sadece masada filan birakirsaniz lazim oluyor. Sarji da yiyor gibi geldi ama surekli sensorlerin acik olması.

Telefonun yuz tanima ozelligi hizli baya parmak izindense ona gecin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: yaço58

A70 in fiyatı bellimi acaba bide çıkış tarihi nisanın kaçı
    fiyatı şuan şuan için henüz belli değil ama kesin geliş tarihi nisanın 26 sında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Herşeyi geçtim büyük ekran büyük batarya için bilr alınır ki sırf bu sebeplerden dolayı a70 alacağım.. Hatta mi max 3 alacaktım vazgrçtim model eskidi.. Honor note 10 alacaktım garantilisi ülkemizde yok... Mate x düşündüm 5000 lirayı aşıyor..

Şu an için en makul seçenek bemim için a70

Ekran büyük batarya iyi ve süper amoled.. Daha ne olsun...

Tek korkum 3500 üstü olması.. Eğer ki 3500 den pahalı olursa bu kez a50 veya a60 alınabilir diye düşünüyorum. A40s modelinin 5000 mah bataryası da ilgimi çekmiyor değil yani :))

Alıntıları Göster
    telefonu aldığında olumlu veya olumsuz yönlerini, incelemelerini vshttps://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a70-ana-konu-26-nisanda-4k-ile-beraber-geliyor--137937979 burada paylaşırsan bizim gibi almak isteyenler açısından faydalı olacaktır hacı.

• Ülkemize a60 nezaman gelecek acaba. A60 da güzel bir telefon.bir bakın derim

• Bende A60 düşünüyorum fakat ekranı super amoled mi yoksa lcd mi? Bu konuda farklı farklı bilgiler var ama inş. süper amoledtir.

• priapos_17 kullanıcısına yanıt
    Lcd ekran amoled degil

• Ekran super amoled degilse 5 para etmez

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.