Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyol da şuan 2300 tl hocam bende alacam A50 yi insallah bakalim. Benim mp3 web sosyal medya ve stabilite disinda beklentim yok. Oyun moyun oynamam etmem beni 4-5 yil gotursun yeterli. Suan note 2 kullaniyorum surumu eski,rom mom atmayla ugrasmam bataryasi oldu note 2 nin hala banamisin demiyor calisiyor ram 2 gb olmasa sisiyor cihaz yoksa gideri var Huawei psmart2019 inceledim, samsung un kalitesi yok arayuzu ve kasasi hosuma gitmedi.

2.el A50 2000 tl ye alacagim buldum A70 gelince sifiri ucuzlar mi ? Bekleyeyim mi daha alayim mi 2.el 3 gunluk buldum. Mavi renk hosuma gitti.

+++ A50 SATAN VARSA TALIBIM !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A60 ve A40s modeli duyurulmuş, a60, a70 in boyut olarak küçük kardeşi gibi duruyor. 32 mp kamera, snapdragon 675, 6 gb ram var. Ekranda parmak izi okuma yok ve 6.3 inç ekranda 3500 mah bataryaya sahip.

a40s ise m20 nin daha iyi versiyonu 5000 bataryaya sahip.

a60 ın çin fiyatı 300 dolar çok iddialı. Avrupaya biraz daha pahalı gelir 350 euro bile olsa a50 ile aynı fiyattan geleceğini tahmin ediyorum çünkü hatırladığım kadarıyla a50 de 350 eurodan çıkmıştı. a70 beklerken a60 beklemeye başladık iyi mi a60 ta ekranda kamera var s10e de olduğu gibi ve ses ekran üzerinden iletiliyormuş yani ahize falan yok. a60 ın a50den iyi olup a70 den bu kadar ucuz olma sebebi ekranda parmak izi okuma olmaması, 3500 bataryası ve daha yavaş hızlı şarj özelliği gibi görünüyor. Bunlar çokta önemli değil benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Nisan 2019; 19:18:21 >

• A60 da 3.5 mm jak yok, Ekran Amoled değil, Ama kamera Optik Zoom (2x)var ve 4K video var( kaynak EPEY)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esklc -- 17 Nisan 2019; 20:15:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni her zaman iyidir. 2.el 2010 model 150.000 km de bmw mi dersen 2018 20.000 km de renault megane mi megane mantiklidir.

Lg tr pazarindan cekildi paraya sikkissan acil telefoncuya satsan satilmaz,bozulsa y3dek parca ve pil bulmasi mesele. Yazilim destegi desen yok , kronik sorun desen eski modelleri mimli g7 v30plusunda olmayacagi ne aşıkar risk var. Kisacasi a50 4-5 sene rahat goturur diye tahmin ediyorum dunyada da bayagi satmis. Lg g7 nin ekran ips olmasaydi iyiydi. Ips ekran nedense göz yoruyor uzun sureli kullaninca bende gozlerde kanlanma,kizarma oluyor.

V30plus iyi guzel ama islemcisi biraz eskidi ve muzik disinda pek artisi yok. G7 bir nevi mantikliydi ama simdiki sartlarda durum analizi ve gelecek planlamasi yapinca mantikli degil. Sonucta telefona 1 aylik asgari ucret baglayacaz millet essek gibi calisip 1 aylik maasla rv gecindiriyor. Aldin mi bu parayi verdin mi 4-5 sene kullanacan. Lg nin batarya konusunda da samsung kadar verimli bataryalari yok maalesef. Note 2 ölu batarya uzerindeki fabrikanin taktigi en kotu 4.5 saat ekran suresi aliyorum.

• esklc E kullanıcısına yanıt
    gsmarena da 3.5 mm ve amoled ekran var gözüküyor. Detaylar belli olunca konuşuruz ama 3.5mm önemsiz, amoled ekranlar güzel görünüyor ama amoeld yanığı sorunu olmuyor ips ekranlarda. Batarya a50 ye göre 500 mah daha düşük ama kamera 32 mp ve a70 de olduğu gibi 1080p 60 fps 4k 30 fps çekecektir. İşlemcide snapdragon 675, a50dekinden daha iyi.
  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    AMC kullanıcısına yanıt
    Ali abi, forumdan @AMC hocam S7'den A50'ye geçmeyi düşünüyor. Müsaadeniz varsa abi size yönlendirmek istiyorum, S9+'dan geçiş yapmıştınız sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda bildirim ışığı varmı arkadaşlar? Youtube da bir video gördüm ama telefon A50 mi tam emin olamadım. Hepsiburada da yorumlarda bildirim ışığı yok yazmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Ali abi, forumdan @AMC hocam S7'den A50'ye geçmeyi düşünüyor. Müsaadeniz varsa abi size yönlendirmek istiyorum, S9+'dan geçiş yapmıştınız sanırım.
    Tamam ömer kardeşim yönlendirebilirsin

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    AMC kullanıcısına yanıt
    Tamamdır abi çok sağol. Arkadaşı da haberdar edeyim.

• **EmreBOZKURT** kullanıcısına yanıt
    Yok nfc de yok kamera gündüz çok iyi gece green kumlama var su toz geçirmezlik yok parmak izi çok iyi değil

• A60 çok hoş duruyor umarım 3.5 mm jak ve amoled ekran vardır :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ben 6s plustan a70 e geçecem. A50 kamera olarak 6s plustan kötü ama geri kalan özellliklerde iyi duruyor

Alıntıları Göster
    bende a50 alacaktım ama a70 öyle bir geliyorki resmen gümbür gümbür.o yüzden bende artık kesin olarak kararımı verdim a70 alacağım. aldığın zaman konuma beklerim hacıhttps://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a70-ana-konu-26-nisanda-4k-ile-beraber-geliyor--137937979

• quote:

Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

A60 çok hoş duruyor umarım 3.5 mm jak ve amoled ekran vardır :/
    ekranı pls teknolojisi ve 3.5mm jak yok hacı
  • Laniakea kullanıcısına yanıt
    Gsmarena, gadgetsnow ve sammobile.com a baktım, onaylanmamış olsa da hepsinde hem amoled hem de 3,5 mm var gözüküyor. Kendi düşüncem A serisinde bu iki özellik standart gibi zaten, olmayacağını düşünmüyorum.

• Bence A60 daha gümbür gümbür geliyor. A70 ten farkı yok ama 100 euro kadar daha ucuz olabilir. Ekranda parmak izi okuma özelliği yok, hızlı şarj 25 ten 15 w e düşmüş, batarya küçülen ekranla beraber ciddi düşmüş 3500 mah, ekran içinde lcd olduğu söyleniyor. Çin fiyatı 300 dolar, a70 için avrupa fiyatı 420 dolar söyleniyordu a60 avrupaya 350 dolardan bile gelse arada ciddi fark olacaktır. Son olarak a70 gereksiz büyük, 16.4 cm uzunluğu var ki bu iphone pluslardan bile daha uzun olduğunu gösteriyor. 6 inçten sonrası bence gereksiz büyük

@Eledhrim
    Gsmarena lcd yazmış haberinde. A60 için A8s nin avrupa versiyonu diyorlar. O cihazda 3.5 mm giriş yoktu. 3.5 mm giriş bence hiç önemli değil. Zaten bluetooth kulaklık kullanıyorum gerekirsede dönüştürücüyle takarım. Lcd ekranda yanık olmuyor diyorlar ama umarım bataryaya olumsuz yansımaz çünkü batarya çokta yüksek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Nisan 2019; 13:10:27 >

• Aynen haberinde LCD demiş, özelliklerini daha duyurulmadığı için sanırım güncellememiş. Dediğin gibi A70 ile arasında ciddi fiyat farkı olacak gibi gözüküyor. Ekrandan parmak izi benim için hiç önemli değil fakat ekran(bataryadan ötürü), 3.5mm ve batarya 4000 olsaydı çok iyi olurdu. Yine kafa karıştırıcı kıyaslama dolu günler bizi bekler.
  • Eledhrim kullanıcısına yanıt
    Ekranda parmak izi okuyucu amiral gemilerdeki gibi olmadıkça hiç olmasın daha iyi. A50 de parmak izi okuMAMA özelliği var bildiğin okumuyor takılan ekran koruyucular etki ediyor olabilir belki. 3.5 mm giriş bana gerekli değil ama bu giriş olmadığı için batarya a50 deki gibi 4000 olabilirmiş. Ben a70 bekliyordum artık a60 bekliyorum. Ekranda parmak izi okuma, daha büyük batarya ve daha büyük ekran için 100 dolar fazla vermeye gerek yok. Tabi aradaki fark daha az olursa A70 büyük olmasına rağmen bataryadan ötürü alınadabilir. Umarım en kısa zamanda tr ye gelirler.

• A60 ı bekleme ozmaan hiç 3400 mah batarya lcd ekran onuda sil a70 olabılır

• A60 ile a50 aynı boyutlarda. A60 ın bataryası 500 mah daha düşük ama işlemci ve kamerası daha iyi. Ben a60 ı tercih ederim.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.