Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır hocam aksine gayet de güzel bir karşılaştırma ben de bakınıyorum şu aralar ama "redmi vs Samsung?" şeklinde verilen cevap çok dayanaksız geldi bana hayır yanı neden karşilastirilamasın veya neden direkt kalitesiz olsun gerçekten objektif yorumlara bakarak karar vermek gerekiyor iki cihaz da gayet güzel duruyor araştırmaya devam kısacası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada kimse amiral gemi performansı beklemiyor. Zaten telefonda ois yok. 350 euroluk cihaz çokta ucuz değil. Kamera 1080p 60 fps çekebilmeli ve gece daha iyi olmalıydı. Bu fiyatın hakkını vermiyor. Zaten 600 euroya s10e alıyorsun yurtdışında. 250 euro ucuz diye bu kadar özellik kısılmaz.

Ben taahhütle alacağımdan a70 alacağım. Yoksa a50-70-80 kesinlikle bu paraları hakeden telefonlar değil. Geçen senenin amiral gemileri var bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Nisan 2019; 20:56:17 >
  • Arkadaşlar spigen kılıfları fırına vermiş 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Inceledim hosuma gitti cihaz a50 modeli. 2 bin tl ye az kullanilmis 1 haftalik buldum alsam mi almasam mi kararsizim. S8 plus,g7 thinq yerine bu daha mantikli geldi.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    İkinci el olayında durum değişiyor. G7 ve lg v30 şuan a50 ile benzer fiyatta. G7 batarya, v30 ise ön kamera ve güncelleme olarak geride a50 den. Fakat diğer her açıdan a50 ye fark atarlar. G7 de zaten snapdragon 845 var 3-4 kat iyi, oisli çift kamera daha iyi, nfc ses kalitesi dayanıklılıktan tut her şeyiyle üstün. Batarya takıntın yoksa 2. elde g7 alsan daha iyi olur.

Keşke Samsung telefonları uygun fiyattan getirsede kazık yemesek. A50 2850 den geldi şimdi 2300 e kadar düşmüş. 2500 den getir herkes alsın fiyat böyle sert düşmesin. Şimdi a70 gelecek tahmini 3300 den 1 aya kalmadan 2800 e düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Nisan 2019; 23:54:38 >
  • dr.oguz kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de nerede buluruz bunlardan ?

Bana acil tam şeffaf ekran koruyucu lazım.

2 tane aldım biri tam oturmadı diğeri köşeleri siyah olduğu için sevmedim, emanet olarak duruyor şuan.

• Attığım dakikada arka kamerayı gece test ediyor. Tek kelimeyle berbat. Yine aynı videoda ekranda parmak izi okumayı test ediyor ama cihaz ekranda parmak izi okumaya değil okumamaya sahip gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Nisan 2019; 3:24:44 >
  • Telefonu 1 haftadır kullaniyorum..Dun akşam can sıkıcı birşey oldu..Her gece saat 9 gibi şarja koyup yatmadan evvel % 100 de şarjdan alıp wifi mobil veri vs herşeyi kapayıp yatıyorum..
    Herhangi yeni bir uygulama vs yüklemedim..1 haftadır her sabah uynadığımda %100 olan sarjım bu sabah kalktığımda %96 ya düştü..Neden olabilir fikri olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cennker82

Telefonu 1 haftadır kullaniyorum..Dun akşam can sıkıcı birşey oldu..Her gece saat 9 gibi şarja koyup yatmadan evvel % 100 de şarjdan alıp wifi mobil veri vs herşeyi kapayıp yatıyorum..
    Herhangi yeni bir uygulama vs yüklemedim..1 haftadır her sabah uynadığımda %100 olan sarjım bu sabah kalktığımda %96 ya düştü..Neden olabilir fikri olan var mı ?
    Çalışan uygulamarı kapattınmı, birde uçal moduda alıp öyle dene.
    Bendede sabah 100 ile uyanıyorum, bunza zaman sonra bir telefonu böyle görmek mutlu ediyor :D
    1 buçuk gün gidiyor şarjı, her halukarda memnunum.
  • cennker82 C kullanıcısına yanıt
    Arka plani, verileri kapatıp Rahatsız etmeyin modunda %2-3 düşüyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: coder16

Türkiye'de nerede buluruz bunlardan ?

Bana acil tam şeffaf ekran koruyucu lazım.

2 tane aldım biri tam oturmadı diğeri köşeleri siyah olduğu için sevmedim, emanet olarak duruyor şuan.
    Ben bunu aldım , ince ve şeffaf olduğu kalın durmuyor rahat kullanımı var. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben yinede link atayım dedim
    urun.n11.com
    Samsung Galaxy A50 Kılıf Dört Köşe Renkli Lazer Silikon Kapak - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-galaxy-a50-kilif-dort-kose-renkli-lazer-silikon-kapak-P331861557

• Ben wi-fi, mobil veri herşeyi açık bırakıp yatıyorum %2 veya 3 gidiyor

• Benim dün akşama kadar stabildi..İlk defa dün akşam şarj yedi % 100 ile sabahbuyaniyordum ortalama 6 saat boyunca hiç düşmüyordu bu sabah % 96 kalmıştı..

• Allah akıl dağıtırken şemsiye tutmuş olsalar ki Türkiye gibi bir ülkede bu paraya böyle hizmet bekliyorlar.

Kendilerine,

- Hükümetten vergi muafiyeti rica etmelerini,
    - Samsung'a, Türkiye'ye has ucuz ve kaliteli telefon üretmeleri için talepte bulunmalarını,
    - Olmadı, Avrupa ülkelerine göçmelerini,

rica ediyoruz...

Bir insana Türkiye'de yaşadığı kaç defa hatırlatılabilir ki? Akşama kadar marka simsarlığı yaparak yok onda bu kamera var bunda niye yok? Yok şu özellik var bunda niye yok, balta var kürek var... diye diye konu baltalamanın manası nedir?

O kadar çok özellik bekliyorsan gider atarsın kendini Çin malı denizine, rahat rahat kullanır, Samsung suyunda kulaç atmaya çalışmazsın... Sanki bu kadar insan bu fiyata bu özelliklerin pahalı olduğunu bilmiyor...

Açıp da devlet ne kadar vergi alıyor, ne kalemleri tahsil ediyor bir bakın Allah rızası için...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 17 Nisan 2019; 11:40:14 >

• cennker82 C kullanıcısına yanıt
    Telefonda standart gelen arkaplanda çalışan gereksiz uygulamalar var. Kaldır, kaldıramıyorsan devredışı bırak, bir de öyle dene... Bende sabaha kadar 1-2 civarı gidiyor ki normal olduğunu düşünüyorum. Kurulu olup arkaplanda çalışan uygulamalara göre şarj kullanımı değişir...
  • Beyler cihazı tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Beyler cihazı tavsiye edermisiniz ?
    6s plustan geçtim tavsiye ederim
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    akıllılar ya kendilerini tatmin ediyorlar işte daha ucuza daha iyisi var diyerek mutluluk arıyorlar, artık hiç takmıyorum kendi adıma, biri gidiyor başka birisi geliyor stres atmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Nisan 2019; 12:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

6s plustan geçtim tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Ben 6s plustan a70 e geçecem. A50 kamera olarak 6s plustan kötü ama geri kalan özellliklerde iyi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ben 6s plustan a70 e geçecem. A50 kamera olarak 6s plustan kötü ama geri kalan özellliklerde iyi duruyor

Alıntıları Göster
    Olabilir hocam valla kameralık işlerimi Canon DSLR ile hallediyorum. Günlük standart fotoğraf işlerimi yeterince karşılıyor telefon. Bana göre hiçbir telefon DSLR fotoğraf makinelerinin yerini tutamaz
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.