Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler forumda gezerken konu başlığını gördüm.oncelikle konu başlığı ve telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun.kisaca özet gecersem su dolar euro oranlarına kadar hemen hemen 6ay da bir telefon değiştirdim.son 1 senedir one plus 5t kullanıyorum.dun cocukluk arkadasim ile telefon bakmaya İstanbul emaar AVM ye gittik. Bilenler söyleyebilir Samsung kendi bayisi ve Media Markt var. İki yerde de telefonu ve başka telefonlarindetayli inceleme fırsatı buldum.cok detayli baktım pil harici.simdi yazacaklarim için kimse hemen kızmasın çünkü kendi arkadaşıma da telefonu aldirmadim o da hak verdi.kisaca sebeplerini yazmadan oncelikle bu telefonu almak isteyen arkadaşlar ne için ve fiyat /performans bakımından iyi belirlemeleri lazım. İnternette 2300-2500 ve bonusuydu falan daha da uyguna gelebiliyor. Emaar AVM de 2900 tlnye yakındi.simdi gelelim 60dakikalık izlenimlere
    1 - ekrandan parmak okuyucu olayı tirt güncelleme mi gelir başka şey mi gelir bilemem ama oldukça yavaş .mediamarktaki ve Samsung bayisinde de yeni bir teknoloji falan dedim ama bariz yavaş.
    2- ince telefon çok gördüm ama bariz bu kadar narin hissiyatli bir telefon erkekler için diyorum kilifsiz kullanılmaz.ve üstüne basa basa yazayım kırılmaya çok elverişli gibi
    Yani sağlamlık hissi fiyatına göre olmamis
    3.samsung telefonlar da s ve note serisini ayrı tutarsak telefon fiyat çok çabuk düşüyor.ilk çıktığı hafta 2900 TL de iken şuan başta belirttiğim gibi 1 ay olduğunu sanmıyorum ama 600 TL düştü
    -video performansı
    4k? Soru işareti 1080 p 60 FPS ?
    Nfc soru işareti
    Samsung güncelleme performansi düşünürsek ve bu sene çıkacak a serileri ve m serilerini hesaba katarsak pek güncelleme yönünden artisi gözükmüyor.yani ileriyi dusunursek soru işareti .
    Artı yönleri yok mu var
    Ekran çok iyi
    Batarya çok inceleme ve test videosu izledim hemen hemen çok iyi deniliyor.
    Kamera bir s ve note ailesi kadar olmasa da güzel lakin biliyorsunuz telefon incelenen yerler hep yüksek ışık altında .
    Tasarım
    Ben uygun fiyat bakımında gelirse a70 yada oppo reno bekliyorum. Herkese iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaoglu

Hocam çok saolun ya m20 de varmış yaptım teşekkür ederim
    Nasıl bir şey oldu acaba resim veya video atabilir misiniz?

• Arkadaşlar merhaba kısmetse bu akşam alacağım.. sizce a50 mi a9 mu almalı yardımcı olursanız mutlu olurum.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gesetzlosen

Arkadaşlar merhaba kısmetse bu akşam alacağım.. sizce a50 mi a9 mu almalı yardımcı olursanız mutlu olurum.
    Teşekkürler.
    Ben A50 alırdım
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Neden Hocam?

• quote:

Neden Hocam?
    Daha güncel görüntüsü var. Ekran'da parmak izi. Bataryası daha büyük. Ekran oranı daha büyük. Karşılaştırabilirsiniz hocam internette zaten. Sadece A9 da 4 kamera var, 4K video sizin için önemliyse onu alın.
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera da 4K dışında fark var mı? Kamera daha iyi diyorlar a9 a

• quote:

Hocam kamera da 4K dışında fark var mı? Kamera daha iyi diyorlar a9 a
    Kullanmadığım için fazla yorum yapamıyorum hocam ama çok aşırı bir fark olacağını düşünmüyorum. A50 daha güncel bir cihaz sonuçta. Sıfır fiyatları olarak da daha ucuz A9'a göre.
  • priapos_17 kullanıcısına yanıt
    Gesetzlosen kullanıcısına yanıt
    Nasıl 5 para etmez saçmalama. İphone ların ekranlarıda lcd. Bataryaya olumsuz yansımazsa ekran gayet iyi. 6.3 inç ekranda 3500 batarya düşündürüyor. Galaxy A60 yeni bir telefon değil, A8s adıyla uzun zamandır satışta. Youtube da detaylı incelemeleri, karşılaştırmaları da var.

@Gesetzlosen
    A50 daha iyi ve daha ucuz. Eğer gidip 2850 lira vereceksen iki telefonuda alma. Bekle A60-A70 gelsin onlardan birini al. Çünkü 2 telefonda o fiyatı haketmiyor. Hele a9 snapdragon 660 lı bir özelliği olmayan cihaz. Gm9 pro ondan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Nisan 2019; 15:36:53 >
  • Hocam telefon ihtiyacım biraz acil.. 3.5000₺ bandına kadar ne önerirsiniz?

• Gesetzlosen kullanıcısına yanıt
    A70 ay sonu gelebilir. Beklemem dersen xiaomidir lg dir bir sürü marka var. Batarya önemli değilse amiral gemi olan lg g7 var. Batarya önemliyse xiaomi pocophone var. 2300 e a50 veya 2000 e redmi note 7 de iyi seçenek.

• Merhaba arkadaşlar;
    Telefonu inceledim, genel olarak fena cihaz değil.
    Ekran çok güzel oyunlar için özel bir optimizasyon sistemi var, Huawei gibi bu da oyun oynarken gereksiz özellikleri kapatıyor bildirim gönderilmesini askıya alıyor ve oyun performansını artırıyor. Pubg kasmadan yüksek detaylarda oynanıyor.
    Kamerası ise iyi değil muhtemel Galaxy A7 2018 deki Exmor IMX576 sensor kullanıyor bu da o.9 mikron piksel boyutuna sahip. (Sanırım A9 da aynı) B sensör de dediklerine göre daha parlak ve canlı görüntü için 4 pikseli birleştiren süper piksel diye bir teknoloji kullanıyormuş. Bu da kalite kaybına yol açtığı için yalnızca düşük ışıkta fotoğraflarda kullanılması gereken bir özellikmiş. Samsung bunu bütün fotoğraf işlemelerinde kullandığı için kalabalık görüntülerde ve düşük ışıklarada çamur gibi fotoğraflar ve suluboya hissi veren fotoğraflar oluşturuyormuş.

Bu durum LG G7 ThinQ ya da Huawei P20 'nin ön kamerasında da varmış ama telefonlar da daha iyi bir görüntü kalitesi için açıp kapatabiliyormuş. Samsung böyle bir sorunu kabul etmediği için açıp kapama özelliği olmadığından resimler bazı senaryolarda oldukça kötü. Aslında sensör kötü değil ama Samsung yazılım işinde kötü iş çıkartmış.

Bu linkte A7 2018 modeli ile ilgili çok detaylı bir tartışma var. Kullanıcılar android 9'da sorunun çözüleceğini ummuşlar ama bir değişiklik yok.

FreeDCamera uygulaması ile bu sorunu çözebilmişler ama bu seferde geniş açı gibi, donanımsal bokeh gibi özellikleri kaybediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodsooon

Ön kamerada a30 bundan daha canlı çekiyor nedendir billiyorum ayrıetten ekranbandı takılmiyor bu cihaza
    nano cam veya jelatin takılmıyor mu neden
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    Takarsında parmak izi nasıl okucak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    İnce jelatin koruyucular var onlarda pek sorun çıkmıyor, ama nano cam gibi 0.28 0.30 mm kalınlıkta camlar parmak izi okumayı çok zorluyor.
    defalarca denemen gerek. Gerçi yüz tanıma olayı çok iyi. Telefon otomatik olarak açılmaya ayarlı ise akşam bile olsa çok hızlı çalışıyor.
    Parmak izini gereksiz bırakıyor.
  • Ekranda fabrika çıkışlı jelatin var mı

• Galaxy A70'in cikis fiyati 470 dolar vergi dahil 4000 Tl'ye tekabul ediyor.Anlamadim Galaxy A70 8x dijital Zoom yaparken,videoda 4k 240 fps secenegi ile kayit yaparken A50'de niye 4x dijital zoom var.Benim.eski A8 (2016) bile 8x dijital zoom yapiyordu hoş olmamis Samsung'un bu hareketi.
    3 tane kamera koyuyorsun o derinlik algilayicinin gorevi ne o zaman,telefon adam akilli Zoom yapamiyorsa.

A70'e 4000 tl verene kadar S9 Plus alin daha iyi ustune biraz daha ekleyip

• A70 için 420 dolar söyleniyor. A50 de 350 den çıkmıştı. A70 in 3500 ü geçeceğini sanmıyorum. Ki geçse bile 1 aya 500 lira ucuzlar klasik samsung. 3000 civarına a70 e rakip olarak snapdragon 845 li ve kamera açısından a70 kadar iyi xiaomi pocophone var. Operatörden alacak olmasam Samsung a bulaşmam çünkü gereksiz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Nisan 2019; 21:59:10 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.