Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba ben de bugün beyaz renk ile araniza katılmış bulunmaktayım. 2300 tl ye aldım fiyatına göre cihaz gerçekten mükemmel.. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar, sony xz'mi verip eskisini getir yenisini al kampanyasıyla 1900₺ ye samsung a50 almam mantıklı olur mu çok ama çok kararsız kaldım yardım eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam bende cihazı 2 gün ömce aldım gayet memnunum. Ancak bir sorum olacak.telefon arada kendini yeniden başlatıyor ve teli elime alınca pin kodu ekranında görüyorum.neden olabilir.bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz

• Bu cihazda jiroskop yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MHEC

Bu cihazda jiroskop yok mu?
    Fingerprint (under display), accelerometer, gyro, proximity, compass
    ANT+

Hepsi var, ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrthll

Arkadaşlar selam bende cihazı 2 gün ömce aldım gayet memnunum. Ancak bir sorum olacak.telefon arada kendini yeniden başlatıyor ve teli elime alınca pin kodu ekranında görüyorum.neden olabilir.bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz
    1 haftadır kullanıyorum ne kapanma nede donma yaptı, güncelleme felan yaptıysan bir format atmayı dene, yada sd kart takılı ise içindeki dosyaları bir kontrol et istersen kardeş
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Bazı inceleme videolarının altındaki yorumlarda olmadığı söylenmiş, samsung'un kendi sitesinden baktım teknik özelliklerde de jiroskopu göremedim. Epey'de jiroskop olduğu yazıyordu. Kafam karışmıştı.

• Jireskop yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jireskobu nedemeye koymazlarki? Arkadasta a7 2017 vardi gear 360 programi yuklemistik ama a50 alinca yukleyim dedim cihazinizla uyumlu degil diyor. Jireoskop olmadigindanmi acaba?

• Arkadaşlar merhaba
    Dün akşam itibariyle bende cihazı almış bulunmaktayım. 6s 'ten geçtim muazzam fark var. Akıyor telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

1 haftadır kullanıyorum ne kapanma nede donma yaptı, güncelleme felan yaptıysan bir format atmayı dene, yada sd kart takılı ise içindeki dosyaları bir kontrol et istersen kardeş

Alıntıları Göster
    Tamamdır cevap için tşkler

• Gyroscope var arkadaşlar. *#0*# test menüsünden sensör bölümüne girip gyroscope değerlerini görebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • placebo90 P kullanıcısına yanıt
    Senin telefonun 400 tl ye sayılıyor. Çünkü şu an a50 2300 tl ye alınabiliyor. Telefonun çok çöp değilse bence yedek bir telefon olarak bulundur evde. Veya ayrı sat daha pahalı satarsın belki

• williamwallace88 W kullanıcısına yanıt
    o sensor olmasaydı telefonu kaldırınca uyanma olayı olmazdı elbette var nfc yok onun yerine de radyo koymuşlar ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Nisan 2019; 15:1:0 >
  • A50 ile mi9 se yi canlı gören arkadaşlar var mı? Video izledim pek bi fark yok gibi.

• Arkadaşlar ekran parmak izi okuma bazen okuyor bazen okumuyor? Sizde de aynı mıdır?

• Gesetzlosen kullanıcısına yanıt
    aynı ekran okuyucudan sanırım güncelleme bekliyoruz, birde parmak izinizi döndüre döndüre taratin bi nebze işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gesetzlosen

Arkadaşlar ekran parmak izi okuma bazen okuyor bazen okumuyor? Sizde de aynı mıdır?
    Hem doğru taratma ile çok alakası var hemde doğru yere parmağımızı basmamızla çok alakası var. Ekranı açmadan önce 1 kere tıklayıp çıkan parmak izi bölümünün tam üstüne basınca çok güzel açıyor. Parmağı tam oturtmak gerekiyor yani biraz :) Güncellemelerle daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asendur

İnce jelatin koruyucular var onlarda pek sorun çıkmıyor, ama nano cam gibi 0.28 0.30 mm kalınlıkta camlar parmak izi okumayı çok zorluyor.
    defalarca denemen gerek. Gerçi yüz tanıma olayı çok iyi. Telefon otomatik olarak açılmaya ayarlı ise akşam bile olsa çok hızlı çalışıyor.
    Parmak izini gereksiz bırakıyor.
    teşekürler cevap için.jelatin koruyucu telefoncularda görmedim.5yıl önce vardılar.en son baktıgımda yoktular.telefon jelatiniyle geliyormuş doğrumu.mediamarketten sipariş ettim telefonu,daha gelmedi elime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 21 Nisan 2019; 1:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

A50 ile mi9 se yi canlı gören arkadaşlar var mı? Video izledim pek bi fark yok gibi.
    Mi9 SE mi :) Redmi Note 7 bile A50 den daha kaliteli bir cihaz.

GSM arenanın incelemesine bakabilirsin zaten genel puanlama da bile Redmi note 7 daha iyi. A50 nin çok fazla eksisi var mesela bu fiyatta cihaz için adamlar yazmış ''The speaker quality is poor'' düşük kalite hoparlör sırf bunun için bile tercih edilmeme sebebi üstüne ''gün ışığı fotoğraflarda detay eksikliği'' bu da can alıcı ikinci eksi bitti mi? hayır. Parmak izi okuyucu sıkıntısı çok geç algılıyor.

Sağlamlık, daha kaliteli hoparlör, daha iyi kamera + gcam, daha iyi bir gpu, suya dayanıklılık ve daha iyi batarya performansı için Redmi note 7. Ben amoled ekran istiyorum diyorsan +500-550 TL daha ekleyip A50. Normalde amoled ekranların batarya avantajı olması lazım ama Exynos işlemciler Snapdragon kadar stabil çalışmadıkları için bataryayı daha çabuk sömürüyorlar. İncelemede de görülüyor zaten Redmi note 7 nin batarya performansı daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 21 Nisan 2019; 2:12:5 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.