Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
158.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fıfa

Hangi site dostum ?

Alıntıları Göster
    Media markt da yeni üyelik indirimi ile birlikte 2580 civarına denk geldi. 250tl kahve makinesi hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirzahi M kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BİR SORU SORDUM AMA ÇEVAP VERECEK ÇIKMAYACAK GALİBA.....
    Hayır mart güncellemesi gelmedi

• FlightClub kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Halen daha şubat güncellemesinde sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzahi -- 4 Mayıs 2020; 15:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirzahi

Teşekkürler hocam. Halen daha şubat güncellemesinde sanırım..
    Evet öyle
    Evet kaç gündür soruyorsun farkındayım bende cevap bekleyenlerdenim. herhalde herkes kolpa yapıyor kimsede bu cihaz yok diye düşünüyorum.
  • Siparis verdim, yarin elimde olacak. Uzun zamandir telefonumu degistirmeyi dusunuyordum kullandigim telefon cok kasmaya baslamisti ve eskidi. A8 2016dan geciyorum umarim gecmeye deger ve elle tutulur bi fark gorurum :)

• Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum telefonu, bataryasına idare eder diyebilirim sabahtan akşama kadar tasarruf modunda idare ediyor. Parmak izi biraz yavaş kalıyor gibi geldi. Onun dışında herşey güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihaz halen subat guncellemesinde.

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

• bu telefonu almayı düşünüyorum redmi note 8 pro ile arasında kaldım. bu teelefon için kronik ekran sorunu var diyorlar ne kadar doğru? Redmi note 8 pro performans olarak daha iyi verilere göre ancak amoled ekran olması ve samsung olması arada bıraktı.sizce hangisi?
  • Merhaba. Bir haftadır telefonu kullanıyorum ancak ekran süresi çok düşük geliyor. kullanmadığım uygulamaları devre dışı bırakıp durdurdum. Ancak yine de bu şekilde. ilk günler daha fazla telefonla uğraşmama rağmen daha iyi bir sonuç veriyordu. Güç tasarrufu modu kapalı. Ne yapmalıyım ?
    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 006onder -- 6 Mayıs 2020; 12:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünkar1453

bu telefonu almayı düşünüyorum redmi note 8 pro ile arasında kaldım. bu teelefon için kronik ekran sorunu var diyorlar ne kadar doğru? Redmi note 8 pro performans olarak daha iyi verilere göre ancak amoled ekran olması ve samsung olması arada bıraktı.sizce hangisi?
    bence a51, samsung yazılımda daha iyi ve a51 iki güncelleme alacak android 11 ile 12, amoled ekran avantajı da var ayrıca 2 sim+1micro sd , üç kart slotu da mevcut. son olarak ikinci elde samsung daha başarılı daha çabuk satılıyor

• 006onder 0 kullanıcısına yanıt
    orta güç tasarruf modunu açın
    o modda uyku moduna alınmasını istediğin uygulamaları uyku moduna al bence wp hariç çoğunu al
    ayarlar > bildirimler kısmında , uyg çoğunun bildirimini kapat
    otomatik senkronazisyonu açıksa kapat
    google store play da otomatik güncelleştirmeler açıktır onu manuel yap
    ayarlar > google bölümübde birçok sekme var bu sekmelerde pili sömüren birçok ayar açık bunları kapat

evde wi fi varsa evdeyken wi fi açık, mobil veri kapalı yap
    dışarda tam tersi

• telegramdakı resımler galerıye kaydedılıyor.kaydedılmemesı ıcın ne yapmamız lazım
  • one ui 2.1 geldi diyorlar, yükleyen oldu mu? tam telefonu alacağım hazır gelmişken güncelleme yorumlarına göre karar vereyim
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Galaxy A51 için beklenen güncelleme çıktı - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/galaxy-a51-icin-beklenen-guncelleme-cikti

• wosswoss kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim henüz yeni güncelleme yok bende
    Ama bende bir kaç yerde okudum Nisan 2020 güvenlik güncelleştirmesi ve One UI 2.1 dağıtılmaya başlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 7 Mayıs 2020; 16:42:7 >
  • One UI 2.1 yükleyenler görüşlerini yazsın bakalım neler getirmişler.
  • Smartswich'ten yükleniyor beyler...

deneyimleri paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

orta güç tasarruf modunu açın
    o modda uyku moduna alınmasını istediğin uygulamaları uyku moduna al bence wp hariç çoğunu al
    ayarlar > bildirimler kısmında , uyg çoğunun bildirimini kapat
    otomatik senkronazisyonu açıksa kapat
    google store play da otomatik güncelleştirmeler açıktır onu manuel yap
    ayarlar > google bölümübde birçok sekme var bu sekmelerde pili sömüren birçok ayar açık bunları kapat

evde wi fi varsa evdeyken wi fi açık, mobil veri kapalı yap
    dışarda tam tersi
    Youtube incelemelerine göre aldım bu telefonu. Ama bataryası berbat. 4000 mah ama su gibi içiyor. 3750 mah huawei maye 20 lite verip bunu aldım. O kadar gitmiyor bataryası. Çok çok hızlı bitiyor mate 20lite gore. Çok pişmanım. Ne ayarı yaptım ise faydası yok.samsungu aradım, servise verin bakalım diyor. Tamam dedim.3 günlük telefonu servise verelim. Parmak izi önde diye ve amoled ekran diye değiştirdim telefonu ama bataryadan memnun değilim. Digerinin yüzde 60-65 ancak performansı var. Bir de konuşurken ekran açılıp kapanıyor. A50 de de olmuştu bu sorun. Hindistan romu yükleyip kurtulmuştum o zaman. Tr romundan sanırım ama ilgilenen yok maalesef

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.