Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
158.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm markalarda fiyat artmış. Sanırım dolar kaynaklı diyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerede

Sitelerde yakınlık sensörü var diyor ama, durum karıştı o zaman. Kamera ile nasıl oluyor anlamadım

Alıntıları Göster
    yakınlık sensörü yok bunu biliyorum. site de ne der bilmiyorum. hatta samsung buna bir isim bile vermişti. adaptif yakınlık mı ne. sensör olmadığı için o an kamerayı açıyor gelen ışık miktarına göre ekran ışığını açıp kapatıyo.
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. O zaman tamamen yazılımsal müdahale edilebilir yani.

• quote:

Öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. O zaman tamamen yazılımsal müdahale edilebilir yani.
    kameranın önünün iyice kapandığına emin olursanız sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Yakınlık sensörü le ilgili araştırma yaptım. Sensör var gözüküyor . Zira kamerayi kapayınca ekran kapanmıyor aramada. Kameranın solunda var Sensör. Sanırım yazılımsal bir durum. Sensör kontrolü yaptım kod ile. Kameranın sol kismi ile sol köşe arasını kapatınca ekran kapanıyor. Ortada olmadığından kaynaklanan bir zaaf. Ama kesinlikle yazılımla müdahale şart. Hassasiyeti zayıf.

• quote:

Bu yazılım sanırım çok daha iyi. Beklemelerde artık pil harcamıyor. 8 saatte sadece yüzde 1.insallah böyle devam eder. Fakat 3 günden beri karşıdaki kişiyle konuşurken beni duyuyormusun diyorlar. Halbuki evdeyim. Şebeke de önceki telefona göre biraz az çekiyor. Sar degerinden olabilir dedim ama a51 baş sar degeri düşükken vücut degeri baya yüksek.Bir de evde ara ara wowifi ye geciyor. Sanırım sinyali kesiliyor. Oysa önceki telefonda bu sorun yoktu. Sanırım 2 sorunum devam edecek ara ara. Şebeke ve yakınlık sensörü. Telefonumla oğlumun telefonunu ariyorum, sensör olabilecek üst kisimlara parmağımı gezdiriyorum, aynı yerde kapanmıyor her zaman ekran. Acaba üzerindeki ekran jelatinininden olabilir mi bilemedim.

Alıntıları Göster
    Pil durumu yeni yazılımla baya iyi gözüküyor. Ama mate20 lite 6 saat ekran süresi almışım ve yüzde 49 şuan. A51 ise 1 buçuk saat ve yüzde 63.
    Belkide denildiği gibi kullansam ayni ekran süresine benzer olabilir. Onu da deneyeceğim bugün. Ama şarj olarak mate 20 lite özleyeceğim gibi geliyor.maalesef sattim. Bir de o lcd ekran idi. Ona rağmen iyi bir ekranı süresi veriyor. Kullandığımız digeri şu an evde. Yukarıda yazdığım değerleri aldığım telefon. Ama bugün ona baktım, hayalet ekran olmuş. Servisi aradım ekranı değiştirecekler. Kronik sorun. Bunu düşününce a51 amoled ekran için, bu ekran süresinden vazgeçmek mantikli geliyor. A51 e devam

• yogun kullanim kendi rekorum bu.

guncelleme otadan gelince bakalim soylendigi gbi beklemede ne kadar iyi gidecek pili.

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

• Son gelen vergiden sonra (
    Webtekno
    Webtekno – Güncel Teknoloji Haberleri ve Video İncelemeleri
    https://www.webtekno.com
    › 20...
    200 Dolardan Ucuz Telefon İthalatına 'Gözetim Uygulaması' - Webtekno ) hepsiburada da telefon 3000 lira oldu.

• Arkadaşlar selam, telefonu 3 aydır kullanmaktayım, ön ve arka kamera performansını iyileştirici bir program önerebilir misiniz?
  • Turkcellden 24 nisanda teslim aldigim cihaz ekranda karıncalanma titreme gibi sorunlardan dolayı samsung yetkili servisine Bir gün sonra gönderdim.Daha sonra servis sıfır olarak yenisi ile degisti dedi.Ve bugün telefonun kargodan aldığımda telefonun bandrolulu kapalı fakat telefonun her yeri toz içinde idi ayrıca koruma jelatini bir yanında var diğer yanında yok.Son olarakda ekran korumasinin altindada toz var.Ayni sekil hoparlör kismida tozlu.Yani telefonun sıfır diye belirtmelerine rağmen sıfır değildir.Ayrica eski telefonu kullanmama ve hicbiryerinin jelatini sökmeme ragmen fiziksel olarak kullanıma bağlı deforme var notu yazılmış.Yarin sabah servisi tekrar arayacağım.Bu konuda para iadesi için ne yapmam gerekir arkadaşlar

• Arkadaşlar merhaba, sabah uyanınca telefon yüz tanıma açılmıyor ve parmak izi işareti çıkmıyor, illaki pin kodu istiyor bunun çözümü nedir ? ( Her zaman ekran açık kullanıyorum )

• Yeni gelen güncelleme hakkında görüşleriniz nedir eksi bir yanı varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fıfa F kullanıcısına yanıt
    muhtemelen otomatik yeniden başlatma aciktir. yeniden baslatma sonrasi yuz tanima ve parmak izi disinda belirlediginiz kilit acma ile açılıyor ekran. sebebi bu yeniden baslatmayi kapatabilirsiniz.

cihaz bakimi--- sag ust uc nokta-- gelismis---otomatik yeniden baslatma.

• quote:

Orijinalden alıntı: NUS53EMRE

Yeni gelen güncelleme hakkında görüşleriniz nedir eksi bir yanı varmı?
    bence gayet guzel olmus. cihaz daha kararli. animasyon ve menu gecisleri daha akici. klavye degismis eskisi daha guzeldi sanki tasarimi.

bir de ekran kaydedici gelmis ama calismiyor. galaxy members forumda bazi arkadaslar hard reset attiktan sonra aktif hale geldiğinden bahsetmis ama üşeniyorum hard resete.

ram kullanimi optimize edilmis gayet iyi olmus bu.
    pil tuketimiyle ilgili net bir gozlemim olmadi henuz. daha ayrıntılı takip edenler olmustur belki. yine membersta bekleme modunda pil tuketimi iyilestirilmis yorumlari okumustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Turkcellden 24 nisanda teslim aldigim cihaz ekranda karıncalanma titreme gibi sorunlardan dolayı samsung yetkili servisine Bir gün sonra gönderdim.Daha sonra servis sıfır olarak yenisi ile degisti dedi.Ve bugün telefonun kargodan aldığımda telefonun bandrolulu kapalı fakat telefonun her yeri toz içinde idi ayrıca koruma jelatini bir yanında var diğer yanında yok.Son olarakda ekran korumasinin altindada toz var.Ayni sekil hoparlör kismida tozlu.Yani telefonun sıfır diye belirtmelerine rağmen sıfır değildir.Ayrica eski telefonu kullanmama ve hicbiryerinin jelatini sökmeme ragmen fiziksel olarak kullanıma bağlı deforme var notu yazılmış.Yarin sabah servisi tekrar arayacağım.Bu konuda para iadesi için ne yapmam gerekir arkadaşlar
    servisin cevabina gore tavir alabilirsiniz. eger kabul etmezlerse bi sonraki adim tuketici hakem heyeti gibi gozukuyor fakat gelen cihazin durumunu fotograflayin ve servisten yeni bir cihaz talep edin bence.

bu konuda birebir sorun yasayan birileri vardir muhakkak genel kisimda bi konu acabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tycoon00 -- 12 Mayıs 2020; 23:19:6 >

• Güncellemeyi yaptım. 2 saat civarıdır kullanıyorum. Telefon One Ui 2.1 ve 1 nisan güncellemesini almış oldu.

Gözüme çarpan en büyük yenilik; arayüzde gezerken animasyonlar çok daha akıcı olmuş. Sanki cihaz 60 fps ten 120 fps e çıkmış gibi. Performans artışı gözle görülür şekilde var. Pil durumunu daha sonra yazarım.

Bir de yüz tanıma bana daha hızlı gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fıfa

Arkadaşlar merhaba, sabah uyanınca telefon yüz tanıma açılmıyor ve parmak izi işareti çıkmıyor, illaki pin kodu istiyor bunun çözümü nedir ? ( Her zaman ekran açık kullanıyorum )
    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Alıntıları Göster
    Bu herkes te oluyor yani anladığım kadarıyla, peki bunu kaldırmanın bir yolu yok mu ?

• fıfa F kullanıcısına yanıt
    Değiştirilmiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Değiştirilmiyor sanırım
    Tamamdır, saol.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.