< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 28 Ocak 2022; 21:37:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (75. sayfa)
-
-
Telefon zaten piyasadan çekildi, sıfırı yok yani.alacak arkadaşlar 2.el olarak bakacak.
1,5 senede şarj ve internet bağlantısı haricinde hiçbir sorun çıkarmadan kullandım.onuda güçlü bir şarj cihazıyla çözdüm.
2-2,5 sene daha rahatça kullanılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bildiğim 256/8 lik versiyon satisa sunuldu son stoklar az çok vardı şuan stok varmı bilmiyorum o da birşey degiştirmeyecektir zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 29 Ocak 2022; 22:18:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son güncelleme sonrası ahizeden gelen ses inanılmaz azaldı, kulaklık takmak zorunda kalıyorum. Bir de bu yetmezmiş gibi parmak okuyucu sensörü de bozuldu. Çok ilginç gerçektende.
-
Arkadaşlar cihaza rom yükleyen var mı ?
-
ekran koruyucu almak istiyorum telefon için. en ince ekran koruyucu hangisi yada tavsiye ettiğiniz varmı
-
Merhaba arkadaşlar android 12 güncellemesi ne zaman gelecek ? bilgisi olan var mı ?
-
Nisanda hocam.
Telefon Android 13'ü de alacak. Bu da telefonun son büyük güncellemesi olacak.
-
Telefon 6/128 gb ve 8/256 gb şeklinde Hepsiburada'da hala satılıyor. Ve satışları da güzel. 128 GB versiyon 4500, 256 GB versiyon da 5.500 bandında. (5.500'e 128 gbb A52 alınıyor tabii, bence gereksiz 8/256 A51 almak.)
Samsung A50'ye bile aylık güvenlik güncellemesi verirken 11 milyon civarı satan ve daha yeni Galaxy A51'i neye dayanarak 6 aylık güvenlik güncellemesi kısmına düşürdü anlamak gerçekten güç.
Samsung'un son zamanlarda en çok satan telefonlarından birisi bu cihaz. Hala da satıyor bu yılda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 12 Şubat 2022; 22:7:8 > -
takip...
-
Hocam merhaba benimde bugun resetleme ve donma sorunu oluştu. sizin sorunun devam ediyor mu ?
-
Benim garanti bitti. 2 doldu Birgün geçti arıza verdi cihaz. Cihazda donmadan resetlemeler oldu Bi an.
Garanti gittim anakart bozulmuş dediler. Rica ettik birgun için magdur etmeyin dedim falan filan derken ücretsiz yaptılar sagolsunlar.
O da ne kadar kötü denk gelmiş. Neyseki mağdur etmemişler herkes yapmaz.
-
Çok kötü denk geldi evet ama neyseki yardım ettiler. 2 binlira fiyatı varmış anakartin. Bu zamanda telefon da almak çok zor
İnanılmaz zor hocam. A51'i ben 3199 liraya aldım şu an 4500 gibi bir şey. A52 ise 6000e koşuyor neredeyse. Fiyatlar korkunç. Bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyorum.
Ben ilk çıktığı zamanlar 2600 almıştım. Sonra pandemi çıktı hersey uçtu. Dolar kurundan dolayi a52 bile 6000 bin TL şuan. Yani asgari ücretinin iki katı bir telefon. Gidişat hiç iyi değil.
Dünyada A71 Android 12 başlamış. Sıra A51'e geliyor. Nisan ayı içerisinde ülkemizde de dağıtılır yavaştan. Güzel olacak kanaatindeyim. 10'dan 11'e geçerken sıfırlamamıştım.
Yükselttikten sonra her şeyi yedekleyip bi fabrika ayarı atacağım. Android 12'yi temiz ve stabil kullanayım şöyle.
hele bi 12 gelsin bakalım...
pil hariç güzel cihaz aslında iki yıldır kullanıyorum ama artık yavaştan değişmek lazım böyle güzel cihaz bulamadım.
-
Daha ömrü var hocam. Android 13 sözü de var üstüne bir sene güvenlik güncellemesi de var. Samsung'da 380 lira şu an orjinal pil değişimi. Benimki 1 senelik. Seneye pil değiştirip bir süre daha kullanırım.
Böyle tasarımı güzel fiyat performans telefon fazla yok. Zaten artık ülkemizde fiyat kısmının ucu kaçtı. Bir öğrencim almış geçenlerde 4200e aldım dedi şok oldum. 2600den mi ne çıkmıştı ilk başta. Ben 3199'a almıştım. Ama işte A52 6000 mesela nasıl alsın. A32 bakabilirdi belki ama biraz kalın ve kamerası daha kötü. Kız öğrenci olduğu için A51 daha güzel gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 14 Mart 2022; 22:26:44 >
Bu açıdan bakarsanız temiz 4 sene gideri var cihazın. Ben 60fps video kaydından dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat karar verip yeni cihaz alamadım. incelik bakımından böyle güzel bir cihaz bulamadım. A52 var mesela ama kalın bir cihaz hiç beğenmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X