Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
157.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten kaba A52. İnsanlar şarj konusunu çok önemsiyor ama ben o kadar dert etmiyorum. Azalırsa takarım şarja dolduğu kadar. Pili kötüleşirse de değiştiririm ne yapayım. Telefonun kibar ve hafif olması daha önemli geliyor. Kaba bir şey taşımamak için pilimin çabuk eskimesine vs razıyım. O yüzden mesela senelerce mızmızlanmadan iPhone kullandım yani. Şimdi aşırı pahalandığı için Android kullanıyorum ama hafif şeyler seçiyorum böyle.

60 fps meselesine gelince Open Camera uygulaması ile 60 FPS çekim yapabiliyorsunuz. Playstore'da var. Uygulama ayarlarına girin. Kamera api'yi Kamera api 2 seçin. Sonra video ayarlarından fps'i 60 fps'e alın. 1080p 60 fps çekebilirsiniz. Belki fps arada 50lere düşüyordur bilemem ama 30dan çok daha iyi görürsünüz siz de. Uygulama otomatik maksimum parlaklık açıyor onu da kapatabilirsiniz uygulama ayarlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 15 Mart 2022; 9:54:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • root olmadan build.prob u düzenleyip gcam yüklemeye çalışıyorum bakalım belki 60fps olayını böyle çözebilirim

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Mesajı güncelledim hocam aklıma geldi sonradan nasıl yapıldığı unutmuşum. Şimdi denedim oldu yine.

Dediğim ayarları yapsanız da 1080p 30 fps yazacak yukarıda onu takmayın. 60 fps çekiyor. Gözünüz fark eder onu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 15 Mart 2022; 10:0:11 >
  • teşekkürler hocam çok iyi oldu

Ne demek hocam. Artık 60 FPS çekim için tek yapmanız gereken bu uygulamadan girmek. Ben bunu önceden keşfetmiştim olmamasına şaşırıp ama umursamadığım için 60 FPS çekimi unutmuşum. Çünkü video özelliğini kullanmıyorum pek.

Samsung bunu mahsus kısıtlamış yazılımda. İstese koyar. Stabil çalışmıyor diye mi, çökme yaşanır diye mi, ısınma yapar mı diye koymadı bilmiyorum ama Exynos 9611 o kadar da çöp bi işlemci değil. Bu uygulama ile yapıyorsa normalde de yapar.

• Arkadaşlar 4 ay önce 8 256 modelini aldım.tel arada reset atıyor napmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.gomez32 M kullanıcısına yanıt

ekran da donma filan var mı ? benim tam 2 yıl doldu arıza verdi. ekran dondu kendi yeniden başlattı bir çok sıkıntı.

anakart arızalı imiş. sizde garantısı var sa bi baktırın. sadece resetse hard reset atıp teli yenileyin. yada 12 güncellemesi gelecek 1 ay içinde onu bekleyin.

• Ekranda donma olmadı.geçenlerde arabada bluetot la bağlı müzik dinlerken iki kez kapanıp açıldı.daha öncede cebimde kapanmış açılmış

• O kadar normal birsey olmaz. Format at geçer

• A 51 128 gb cihazım batarya boşken 1saat 50 dakika diyor tam sarj. Hızlı şarj acıkken bide. Normalmi sizce. Bu nasıl hızlı şarj acaba

• Ne zaman geliyor güncelleme?

• ben s21 geçtim ama hala bekliyorum güncellemeyi. 12 de de öyle aman aman bişi yok.

• 14 mart 14 Nisan diyor ama daha piyasa da yok. Pek farklı birsey yok evet sadece değişiklik olsun

• sanırım güncelleme gelmiş ... alan oldu mu

• Koraytmnn K kullanıcısına yanıt

Normal. 15 watt çünkü. Appleda da böyle yavaş. Daha hızlısı için 25 35 50 watt vb hızlı şarjlar olması lazım.

Eğer o nesi hızlı dediğiniz yavaş şarjla olsa 3-4 saatte dolar :d

Şu an sadece Rusya, Vietnam ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne verilmiş.

11'de de böyle olmuştu biraz bekletmişti diğer bölgeler için. Tüm dünyaya aynı anda vermiyorlar. Bir iki haftaya bize de gelir diye tahmin ediyorum.

• M.gomez32 M kullanıcısına yanıt

Garantiye verin anakart sıkıntısı var bazı A51'lerde. Yenisini veriyor Samsung.

Benimki garip gureba hatalar vermeye başladı bazen sıfırlayacağım da temiz 12'ye geçmeyi bekliyorum.

Mesela telefonu kapatıp açınca ekranda şöyle saçma bir hata beliriyor. Samsung Members Forumlarında gezdim fabrika ayarı çekin vesaire demişler. 12 gelsin de temiz kullanmaya başlayayım.

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

Dostum uygulamada denilen ayarları önceden denemiştim. 60 fps seçilse bile 30fps çekim yapıyor. Anlamak için aynı sürede iki video çekin ve dosya boyutuna bakın. Mesela 22snlik iki video çekin. Boyutuna bakın 44mb civarı olacaktır ikisininde. Eğer 60fps çekseydi biri diğerinin neredeyse iki katı boyutta olurdu.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.