< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 15 Mart 2022; 9:54:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (76. sayfa)
-
-
root olmadan build.prob u düzenleyip gcam yüklemeye çalışıyorum bakalım belki 60fps olayını böyle çözebilirim
-
Mesajı güncelledim hocam aklıma geldi sonradan nasıl yapıldığı unutmuşum. Şimdi denedim oldu yine.
Dediğim ayarları yapsanız da 1080p 30 fps yazacak yukarıda onu takmayın. 60 fps çekiyor. Gözünüz fark eder onu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 15 Mart 2022; 10:0:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam çok iyi oldu
-
Ne demek hocam. Artık 60 FPS çekim için tek yapmanız gereken bu uygulamadan girmek. Ben bunu önceden keşfetmiştim olmamasına şaşırıp ama umursamadığım için 60 FPS çekimi unutmuşum. Çünkü video özelliğini kullanmıyorum pek.
Samsung bunu mahsus kısıtlamış yazılımda. İstese koyar. Stabil çalışmıyor diye mi, çökme yaşanır diye mi, ısınma yapar mı diye koymadı bilmiyorum ama Exynos 9611 o kadar da çöp bi işlemci değil. Bu uygulama ile yapıyorsa normalde de yapar.
Arkadaşlar 4 ay önce 8 256 modelini aldım.tel arada reset atıyor napmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran da donma filan var mı ? benim tam 2 yıl doldu arıza verdi. ekran dondu kendi yeniden başlattı bir çok sıkıntı.
anakart arızalı imiş. sizde garantısı var sa bi baktırın. sadece resetse hard reset atıp teli yenileyin. yada 12 güncellemesi gelecek 1 ay içinde onu bekleyin.
-
Ekranda donma olmadı.geçenlerde arabada bluetot la bağlı müzik dinlerken iki kez kapanıp açıldı.daha öncede cebimde kapanmış açılmış
O kadar normal birsey olmaz. Format at geçer
A 51 128 gb cihazım batarya boşken 1saat 50 dakika diyor tam sarj. Hızlı şarj acıkken bide. Normalmi sizce. Bu nasıl hızlı şarj acaba
Ne zaman geliyor güncelleme?
ben s21 geçtim ama hala bekliyorum güncellemeyi. 12 de de öyle aman aman bişi yok.
-
14 mart 14 Nisan diyor ama daha piyasa da yok. Pek farklı birsey yok evet sadece değişiklik olsun
sanırım güncelleme gelmiş ... alan oldu mu
-
Normal. 15 watt çünkü. Appleda da böyle yavaş. Daha hızlısı için 25 35 50 watt vb hızlı şarjlar olması lazım.
Eğer o nesi hızlı dediğiniz yavaş şarjla olsa 3-4 saatte dolar :d
Şu an sadece Rusya, Vietnam ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne verilmiş.
11'de de böyle olmuştu biraz bekletmişti diğer bölgeler için. Tüm dünyaya aynı anda vermiyorlar. Bir iki haftaya bize de gelir diye tahmin ediyorum.
Garantiye verin anakart sıkıntısı var bazı A51'lerde. Yenisini veriyor Samsung.
Benimki garip gureba hatalar vermeye başladı bazen sıfırlayacağım da temiz 12'ye geçmeyi bekliyorum.
Mesela telefonu kapatıp açınca ekranda şöyle saçma bir hata beliriyor. Samsung Members Forumlarında gezdim fabrika ayarı çekin vesaire demişler. 12 gelsin de temiz kullanmaya başlayayım.
Dostum uygulamada denilen ayarları önceden denemiştim. 60 fps seçilse bile 30fps çekim yapıyor. Anlamak için aynı sürede iki video çekin ve dosya boyutuna bakın. Mesela 22snlik iki video çekin. Boyutuna bakın 44mb civarı olacaktır ikisininde. Eğer 60fps çekseydi biri diğerinin neredeyse iki katı boyutta olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X