Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
157.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet,şarj daha uzun gidiyor.güncellemenin en iyi yanı bu oldu.şimdi benim anlamadığım madem bu şarj süresini arttırabiliyorsunuz neden 2 sene bekletirsiniz? Samsung bu güncelleme ile benden eksi puan aldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akdogan33 kullanıcısına yanıt
    Otomatik parlaklık fazla şarj yiyor eskisinden. Çözümü kapatmakta buldum ama geçici tabii. Yama gelmesi lazım. Pil kullanımına baktım %15 otomatik parlaklık sensörü diyor. Oha dedim.

• Samsung'u tebrik ediyorum ya. Telefon hayatının güncellemesini aldı muhtemelen. 13 de gelecek ama bunun üzerine daha ne katılabilir bilmiyorum. Şu an çok çok iyi çalışıyor.

Uzun zaman iPhone kullandım ilk kez bir arayüz iPhone arayüzü sezgiselliğine bu kadar yaklaştı. Gerçekten keyif alıyorum kullanmaktan şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

Batarya çok çabuk bitiyor telefonu alalalı 1 yıl olmadı.

ilk günlerde 2 gün giden batarya şimdi 1 günü zor çıkarıyor.

Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farfara -- 8 Mayıs 2022; 8:39:14 >
  • farfara kullanıcısına yanıt

Çalışan uygulamalara bakın. Arka planda ne kadar çok uygylama çalışırsa pil ömrü o kadar kısalır. Yada yetkili serviste pil değişimi yaptırabilirsin. Ama bu kadar kısa zamanda pil ömrünü doldurmaz.

• Arkadaşlar merhaba elimde 2.5 senedir kullandığım A51 cihazım var. Samsung A53 cep telefonu özellikleriyle çok ilgimi çekti sizce geçmeli miyim yoksa beklemeli miyim?

• @oktayakgoz arkadaşlar android 13te ekran görüntüsü nasıl alınıyor, A51 de bulamadım

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

ses kısma ve güç tuşu olması lazım. şuan s21 kullanıyorum bu cihazda böyle. tahminen a51 de de aynıdır

• Captainprice34 C kullanıcısına yanıt

kamera özellikleri değişik esas olarak. kamera için ise geçilebilir. 120hz için geçmeye gerek yok bence. ben olsam a serisi başka bir cihaza geçmezdim. a51 çok ince güzel bir cihaz.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

1,5 yılın sonunda pili kötüleşmeye başladı artık. Samsung'da ücretli değişim de 400 lira. Gittiği yere kadar bakalım.

• Ben olsam 400 verir kullanmaya devam ederdim.

• Üst bildirim çubuğunda ekstra parlaklık azaltma tuşu çıkmıştı ilk güncellemede sonra kayboldu. Geceleri ışığı sonu a kadar kıssam dahi gözümü alıyor o tuşu neresen bilsirim paneline ekleyebilirim?

• OrQuN kullanıcısına yanıt

bildirim panelini aşağı indir 3 noktada tuşları düzenle var oradan eklenebilir

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

O 3 tuşla eklenebilen panelde de çıkmıyor kısa yolu

• Eylül 2021'den bu yana Samsung Galaxy A51 256 GB/8 GB kullanıyorum. Android 11 ile birlikte yağ gibi akan ve büyük bir keyifle kullandığım cihaz, dün gelen Android 12 güncellemesiyle rezalet bir hal aldı. Animasyonlar takılmaya, pencerelerde kaydırırken kasmalar yaşanmaya başladı. 256 GB'lık depolaması, 8 GB ram'i olan telefon nasıl bu hale gelebilir tek bir güncellemeyle?

Mükemmel bir biçimde çalışan bir cihazı bu hale getirmeye ne hakları var anlamıyorum. Başka sorun yaşayan oldu mu Android 12 güncellemesinden sonra acaba? Verileri ve ayarları kaybetmeden Android 11'e geri dönmenin bir yolu var mıdır?

• SerComputer S kullanıcısına yanıt

Yedek alıp downgrade olabilir

• Captainprice34 C kullanıcısına yanıt
    Ben olsam A53 yerine baska bir cihaz bakardım. Ben de A51 i ilk ciktigi zamandan beri kullanıyorum ve yakında değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung arasinda S20fe, S21plus en mantıklı olan seçenekler. Ama kesinlikle samsung dışı markalara da bakmalısın. Fp için daha iyi cihazlar var. A53 ün işlemcisi üzecek gibi duruyor o fiyata.

Aynı sorun bende de oldu.Hard reset atacağız herhalde

Ben gayet memnunum. Herhangi bir takılma vs. olmadı güncelleme sonrası. Sorun başka bir şeyde olabilir.

• arkadaşlar herkese selam, yaklaşık 1 hafta önce telefona android 12 yükledim. hiçbir sorun yoktu güzeldi herşey. Ta ki bugüne kadar.

Bugün telefonda konuşurken trendyola girdim ve bir anda telefon dondu. Arada birkaç saniyelik donmalar yaşıyordum ama bu seferki baya uzun sürdü ekran vs herşey olduğu gibi kaldı sonra telefonun ekranını kapattım ancak açtığımda sesi gelse de ekran gelmiyordu.

Gelen aramaları vs açıp kapatabiliyorum, hoparlörü açıp kapatabiliyorum ama ekran gelmiyor. Biraz bekleyip yeniden denedim ve telefonu kapatıp açmak istedim. Kapattım ve 1 saat kadar dokunmadım. 1 saat sonra açtığımda telefonu normal şekilde tam 5 dakika kullanabildim sonrasında bir anda yine dondu ve gitti. 1 saat daha bekleyip telefona hard format attım. Telefon kendine geldi yarım saat kullandım ve bir anda tekrar gitti. Sebebini bilmiyorum ama ekran vs herşey sağlam. Yazılımsal olduğu çok belli.

Telefonu dikkatli kullanan bir yazılımcıyım. Bilmediğim uygulamaları vs indirmem yani virüs vs gibi bir olay olması da muhtemel değil ki son zamanlarda yeni bir app vs indirmedim. Tek problem olarak android 12'den kaynaklanabileceği geliyor aklıma. Telefonun garantisi 16 gün önce bitti :(. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mıdır aranızda?

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.