Belki haklısınızdır ama sonuçta fps meselesi. Verin birine iki video çeksin hangisi 30 hangisi 60 fark edersiniz gözünüzle. Kendimi kandırmıyorum yani. Ha derseniz tam 60 değildir çekim esnasında 50lere düşüyordur olabilir ama kesinlikle 30 değil. O kadar sene oyun oynadık pcydi konsoldu videolar izledik ikisi arasındaki farkı anlıyorum. |
Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (77. sayfa)
-
-
A51'in kamerası bir harika
-
ben cihazı oğluma verdim. iki şekilde video çekin dosya özelliklerinde kaç fps olduğu yazar. oradan anlaşılabilir bel ki
-
O şekilde de kontrol ettim. Her iki ayarda da yani 30 yada 60 fps'de sonuç aynı. 30 fps çekim yapıyor. Benim için sorun değil. Bilgi olsun dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyledir belki de o zaman. Zannediyorumdur. Ben de dert etmiyorum da o şekil yapınca 60 gibi gelmişti arkadaş da sorunca anlattım öyle.
Benim asıl beklediğim android 12 gelse de sıfırlasam telefonu onu bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 3 Nisan 2022; 17:11:29 >
Gönderdim ana kart değişmiş.yeni cihaz vermediler.şu anda sorun yok
Yani o da olur diyelim zaten normalde anakart fiyatı telefonla çok yakın oluyor sorun çözüldüyse problem yok demektir. Umarım tekrarını yaşamazsınız.
Daha önce ıphone servisten sıfır gönderdiler.bilmiyorum cihazı gönderdiğimde değişim istiyorum yazsaydım sıfır gönderirmiydi samsung servisi.bu arada samsungun en yakın önerdiği bdh bilişime gönderdim cihazı
Bir şey değişmezdi. Ne yapacaklarsa onu yapıyorlar.
12 ve UI 4.1 gelen var mı arkadaşlar Türkiye'ye giriş yapmış mı bi anlayalım?
En hani güncelleme?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizi pas geçti zarzung herhalde.
Anlamadım gitti. Bi tarih verseler bari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar yükledim gayet iyi ilk aşamada sorun yok görsel iyileştirmeler göze hoş geliyor sadece renk meselesi değil açık ve koyu alanlar daha iyi hale gelmiş kasma donma yopk şarj meselesine bakacağız.
12yi indirdik yükledik hayırlı olsun
2020 model orta segment bir telefonun 3 ana güncelleme alacak olması çok iyi
Seneye de android 13 alacak. A51 serisi efsane bir cihaz
Kendim kullanmıyorum evdekiler kullanıyor bu arada:) program yükleme..vs işleri bana ait ;)
ben s21 e geçtim oğlumda cihaz. arada alıp kurcalıyorum ince oluşu filan çok iyi.
-
Bana şarj durumu iyileşmiş gibi geldi 11 garabetinden sonra. Daha memnunum. 10 da iyiydi ama 11 bi kötüydü. Memnunum şu an 12den.
-
Bende yapayım bakalım şu güncellemeyi. Neymiş ne değilmiş.
Uygulamalar kamera kullanıldığında sağ üst köşede yeşil nokta çıkıyor. İphone gibi...🤭
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X