Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.537
Cevap
54
Favori
178.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

256GB'lığın Türkiye'de henüz resmi olarak satışı yok maalesef.

• formula 1 kullanıcısına yanıt

Reis exynos orta segment yokki nasıl exynos olsun en son 9611 vardı üstüne çıkmadılar. Hatta geçen samsung orta segment yakın zamanda çıkmayacak dedi yani öyle bir plan yok gibi bir şeyler dendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

Slm Arkadaslar telwfon 3 Gunluk Batarya Anormal Geldi Bana 4.40 Saat ekran suresi veriyor 20 saatte neden olabilir, Turkcellden aldim iade mi etsem fikirleriniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nokia sx1 N kullanıcısına yanıt

format atin devam ederse iade edin

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler Format Atmistim Lakin Duzelmedi İadeye Gonderdik Bakalim İns. Problem Cikarmazlar

• 1 haftalık deneyimimi paylaşıyorum.

Xiaomi'den geçtim.

Kim ne derse desin ekranı bence iyi değil
    Gerçekten tarafsız bir gözle söylüyorum. Ki bunu YouTube kanalımda paylaşacağım inceleme videosunda da belirteceğim.

Arkadaşlar gerçekten telefonun ekranı iyi değil. Kimse kimseyi kandırmasın.

Evet belki size iyi gelebiliyor. Bunun sebebi de daha önce kullanmış olduğunuz telefonun ekran kalitesinin kötü olmasından dolayı olabilir.

Telefonun şarjı bence yeterli bazen 1.5 günden fazla gidiyor.

Telefonun bildirim çubuğu hoşuma gitmedi. Gerçekten Xiaomi bu konuda çok iyi. Hatta arayüz ve yazılım konusunda şimdiden Xiaomi'yi aramaya başladım. Tabii yazılım problemlerini değil :)

Telefon bana biraz ağır ve kaba geldi ama şuan alınabilecek ender cihazlardan. Çünkü maalesef genellikle daha kalın ve daha kaba telefonlar piyasada var. Biraz daha ince ve hafif telefon arayanlara mi 11 Lite NE 5G tavsiye edebilirim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama detaylı bir inceleme videosu paylaşacağım ve de tarafsız bir şekilde her şey anlatacağım.

• Arkadaslar guzel kullanisli bir launcher onerecek var mi? Bildirimler control merkezi guzel degil. Arama mesaj uygulamalarinida google yaptim. Google kisiler google klavye gibi

• Yeni güncelleme geldi.

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

• Yeni telefonlar konusunda araştırma yapıyorum da

Halen inatla Note 4 kullanıcısıyım aslında kullanmaya devam etmek istiyorum ama bazı uygulamalar artık desteği kesti güncelleme almıyor ondan yenilemem gerektiğini hissediyorum

5g destekli ( zaten yok ama gelirse yeni telefon ihtiyacı olmasın diye )

Android 11 ( yine uzun süreli güncel kullanım )

epey.com 'da yüksek puan diğer diye buna yöneldim sizce memnun kalır mıyım.

Eski yorumları okudum da sanırım kasada sıkıntı var bayağı olumsuz yorum gelmiş bu konuda

• webmaster6181 W kullanıcısına yanıt

Düz A52 modelinin konusunda kasa ile ilgili olumsuz deneyim yaşayan kullanıcılar var ancak henüz A52s 5G konusunda kasa ile ilgili olumsuzluk yaşayan olmadı, umarım olmaz da. sikayetvar.com ve trendyol.com'da ise bununla ilgili birer şikayet okudum. Yakın zamanda A52 kullanmaya başlayan bir arkadaşımın telefonunda kasasının arka kapağındaki esneme durumunu bizzat gördüm, kendi A52s 5G telefonumda ise böyle bir durum yok.

https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/samsung-telefon-8-gunluk-cihazin-sorunsali

https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-a52s-5g-128gb-beyaz-cep-telefonu-samsung-turkiye-garantili-p-161585068/yorumlar?boutiqueId=580894&merchantId=362082

• 5.179 TL ye Aldigim Samsung A52S İade Ettim, Batarya Çöp Şu An Kullandığım 1.5 Senelik Note 9s 3 Kat Daha İyi.

• o1yasin kullanıcısına yanıt

Ben de aynı konularda rahatsız olduğum için kendi çözümlerini buldum şöyle:

Klavye olarak GO Klavye, mesajlaşma uygulaması Google'un mesajlaşması, arama için yıllar önce bulduğum ve APK olarak aldığım bir uygulama var phone adında onu kullanıyorum.

İsterseniz yollarım.

Bildirim ve kontrol merkezi için çok araştırdım maalesef tek çözüm şu:

Power Shade. Her sürümü kararlı bir şekilde çalışmıyor o yüzden Google Play Store üzerinden indirin eğer beğenirseniz bana söyleyin ben de ki karar premium sürümünü gönderirim.

• nokia sx1 N kullanıcısına yanıt

Nerede ve ne zaman aldınız acaba? Bir de sim kart takılı mıydı kullandığınız süre zarfında kaç gün içinde iade etmeniz merak ettim

• arkadaşlar telefonun ekranı gerçekten çok kötü gözlerimi yoruyor zaten göz problemim var Turkcell ile görüştüm kesinlikle iade kabul etmiyoruz sim kartı takmışsınız diyor Ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi telefonun iade süresi dolmak üzere biraz acil cevap verirseniz çok sevinirim

• radtv213 R kullanıcısına yanıt

Bi arkadaş yazmıştı konuya (teşekkürler bu arada)bende uyguladım ve sanki ekran düzeldi özellikle video oynanırken görüntü iyileşti sanki. (psikolojikte olabilir bilmiyorum)

Yaptığım ayar geliştirici ayarlarından minimum genişlik 406 ayarladim. Sizde bi deneyin.

Ayrica renkler biraz mat deniliyordu gittim mediamarkta a52 ile kiyasladim düşük ışıkta belli belirsiz bi fark var. Ama büyütecek ekran kötü denecek bir durum degil. Biri söylemese asla farkedilmez.

Direk e-devletini açıp tüketici hakem heyetine ver.. 14 gün koşulsuz iade almaları gerekiyor...

Aynı durumdayım, farklı bir ekranı var bu telefonun, nasıl anlatsam bilmiyorum, gözümü yoruyor. Xiaomi A3 kullanırken full parlaklıkta kullanıyordum göz yormuyordu. daha ilk kullandığım saatlerde bile baş ağrısı yaptı bu telefon. ama ne fark var dersen bilemiyorum. Ben de Turkcell'den aldım, iade etmek istiyorum ama yasal olarak hakkımız da yok zaten. 14 gün olayı online alışverişlerde geçerli diye biliyorum.

Zaten iade etsek de ne alacağız ki bu fiyata

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.