Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.537
Cevap
54
Favori
178.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon çok güzel, elinize sağlık hocam. Keşke telefonun çentiği ekranın sağ ya da sol tarafında olsa ya da S8-S9'un gibi çentik yapsalarmış. Kamera çıkıntısı fazla olmasaymış birde. Onun dışında şahane telefon.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. Evet dedikleriniz yine hani gözardı edilebilecek şeyler ama hocam bence ekran olmamış çok büyük bir hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük indirimdi herhalde kacirdik

• Çok iyi bir inceleme olmuş 👍

https://www.youtube.com/watch?v=bXnZ7e5dNR8&feature=youtu.be

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Çok geç gördüm hocam mesajını. realme 7 pro modeli ve ekranlar yanyanayken bu telefonu kır at için acımaz o derece fark var :( Aradan geçen haftalar ve doların uzaya gitmesiyle artık alıştım ama o kadar kötü görünmüyor  

• Bu telefonu niye güvenebileceğimiz bir yer satmıyor? Tr ye az ürün mü getirdiler anlayamadım.

• telefonu çıktığından beri kullanıyorum gayet memnunum yapılacak ince ayarlar var mı önerebileceğiniz

• o1yasin kullanıcısına yanıt

Nova ya da Smart Launcher öneririm. Arama uygulaması True Phone. Mesajlaşma için Google engelleme konusunda iyi. Klavye Swiftkey klavye

• Arkadaşlar bu ekran modu çok berbat. Canlı aşırı patlak veriyor renkleri, doğal ise aşırı soluk bir arası yok mu bunun. Canli modda asiri yapay. Dogalda ise rahatsiz edici soluk gelistirici ayarindan bi ayaru yok mu?

• Bende a52s ile bu cihaz arasında kaldım s7 den geçeceğim

• bilygehan kullanıcısına yanıt
    S7'den sonra sizi uzecegini hiç sanmıyorum. Bu telefonda insanlarin anlaşmadigi nokta ekran. Kimi çok memnun kimi de beğenmiyor. Mağazada inceledigimde bana okay gelmişti mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullananlar arama kaydetme özelliği var veya yok diye teyit edebilir mi?Tşk.

• jazzIII kullanıcısına yanıt

ekranın sarı ve mat olduğundan bahsediyor genelde kullanıcılar s7min ekranı kullanılmaz hale geldiği ve tamir içinde 1400 tl istendiği için yeni cihaz arayışına girdim. S7 çalışsa götürüp yan yana koyup test edip bakıcam ama mümkün gözükmüyor beni asıl düşündüren konu ekran yada kasada açılma olup olmayacağı. Açılma olduğu zaman geri yapıştırma yada yenisiyle değişim olduğunda tekrarlıyor mu acaba denk gelen varmı? Umarım yılbaşı indirimi olurdu alabilirim bir cihaz.

• bilygehan kullanıcısına yanıt

şu videoda ekranı övülen m52 ile yan yana görebilirsiniz.

youtube
    #samsung , #a52s , #m52Merhaba , İyi seyirlerSahibinden linkimizhttps://www.sahibinden.com/ikinci-el-ve-sifir-alisveris?userId=aBjzqg3QU3HJ1bj3iefirUAOpen Vi...
    https://www.youtube.com/watch?v=xkFlQaVSSG8&feature=youtu.be
  • longboy75 L kullanıcısına yanıt

Arama kaydına izin vermiyor maalesef ve benim bildiğim kadarıyla çıkan tüm telefonlarda artık böyle bir özellik yok eskide kaldı o

• longboy75 L kullanıcısına yanıt

Hindistan romu kurmanız gerekiyor hocam tek o romda arama kaydetme var diye biliyorum (S9 Plus ve M31s de denenmiştir)

• Turkcell Pasajdan 17.12.2021de sipraiş verdim 20 saatte teslim edildi.

Siyah renk 5499 -150 bonus kampanyası ile 5349 geldi
    Kur herkesin malumu bugün yarın derken her gün cihazlara zam geldiği için bu fiyata daha iyi bir cihaz bulamadım.

Kasa esnemesi vs şimdilik yok
    Poco X3 NFC geçtim ve eski cihazımın ekranı LCD ekrandı o cihaza göre ekran tatmin etti

• Hindistan romu atınca garanti dışı kalır mı? Xiaomi'de unlock bootloder yapıyorsun. Farklı bölge romu atıp, tekrar bootloder ı kitliyorsun. Sorunsuz kullanıyorsun. Buda aynı mantık mı?

• televizyonda reklamlarda falan hep omix 500 markasını görüyorum iyi midir sizce

• merhaba cihazında kasa yada ekranda açılma sorunu yaşayan varmı?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.