Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.537
Cevap
54
Favori
178.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa esnemesi ileride ne gibi sorunlara yol açabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu telefona operatörler volte ve vowifi desteği veriyor mu?

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Evet veriyor turkcell kullanıyorum aktif şuanda

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt

Vodafone'da da aktif. Herhangi bir ek ayar yapmadım telefon özelinde ve direkt volte ile başladı

• feyzal59 F kullanıcısına yanıt

Play Store üzerinden Profil-Ayarlar-Ağ Tercihleri-Uygulamaları otomatik güncelle bölümünde "Herhangi bir ağ üzerinden" seçip bir de bu şekilde deneyebilirsin dilersen (muhtemelen denemişsindir ama her ihtimale karşı yazdım).

• Bu telefon niye tutmadi anlamiyorum. Ben de 6000 civari bir telefon bakiyordum. Onceliklerim stabil arayuz, iyi bir ses cikisi, bataryasinin oyun oynamayanlar icin iyi gitmesi olarak belirlemistim. Boyle bakinca bu telefon gayet doyuru ama gunlerdir bakiyorum bu konu hic digerleri gibi hareketli degil. Tcell pasajdan bu tele baktigimda 6149 tl olaral gorunuyordu hattan bagimsiz pesin fiyat olarak. Bugun bir tcell bayisine gittigimde ise bana 6200 tl fiyat verdiler ve de bu fiyatin sadece faturali tcell musterilerine uygulandigini belirtiler. Ben de faturasiz tcell oldugu icin alamadim ve bana tcell faturali musteri harici 8700 tl fiyat oldugu soylendi. Ben de pasaj dan alirim diyip ciktim ki pasajda worldcarda 150tl puan ve 3 taksit imkani var. Buarada magazada da acikta telefon vardi bana pek de kaba durmadi. Telefonun cok yerde satilmamasi da herhalde kullanim miktarinin az olmasiyla orantili sanirim. Bunun haricinde telefondan memnun olmayan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim ben 3 gündür kullanıyorum her geçen zaman dahada memnunum telefondan kaba değil kasa açıklığı falanda yok şarj alıştıkça dahada iyi olacaktır bu böyle zaten ne alırsanda 1 hafta içinde alışır kullanıma ses kameralar gayet memnun edici performansa sahip işlemciside öyle ben peşine kontrat ile 6200e aldım trcll faturalı hattım

• ugurel kullanıcısına yanıt

Aynı soruyu ben de soruyor ve verdiğiniz cevabın aynısı haricinde ek bir cevap bulamıyorum - Sadece Turkcell üzerinden satış olduğu ve orada da taahhüt falan işin içine girmez ise fiyat epey yukarı tırmandığı için çok kullanıcısı olamadı. Yani herhalde böyle Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]  Aksi durumda aylardır gayet memnun bir şekilde kullanıyorum (Allah nazardan saklasın diyeyim Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] )

Dip not: Bu arada telefondan beklentilerimiz de oldukça paralelmiş gibi duruyor Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Firebringer -- 11 Ocak 2022; 9:34:19 >
  • The Firebringer T kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarınızı söylermisiniz

• Bugun arkadasimin tcell faturali hat numarasini soyleyip pesin almayi dusunuyorum. Bakalim firsat bulursam. Android 12 alacagini da resmi olarak duyurduklari icin insallah updateler telefonun performansini bozmaz ama one ui bir hayli basarili oldu son zamanlarda.

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Telefonun geldiği ayarlara en ufak bir müdahalem olmadı. Bugüne kadar da en ufak bir sorun/rahatsızlık yaşamadım bununla ilgili. İllâ ki kullanım şekli ile de ilgilidir ama benden yana bir sorun olmadı bugüne kadar.

• Telefonun sol alt köşesinde kasada bir açıklık var, bu normalmi bilemedim ama can sıkıcı
    Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C358AF98 -- 11 Ocak 2022; 12:9:12 >
  • Almayı düşünüyorum ayarlardan 5Gyi kapatıp 4G-4.5G seçip kullanabiliyor muyuz, geçmiş tarihli yorumlarda konuşulmuş güncellemeler ile bir gelişme oldu mu bu konu hakkında?

@sarppy

• Wade Wilson kullanıcısına yanıt
    Evet ayarlardan 5g kapatılabiliyor gayette iyi stabil telefon kasa açıklığı versin yok

• Arkadaşlar ana ekranda ( uygulama çekmecesi değil çünkü kapattım) uygulamaları otomatik olarak sıralamayı nasıl aktif edeceğiz? Örneğin baya bir uygulama kaldırdım ama kaldırılanların yeri boş kaldı ve otomatik olarak düzenleyemedim

• Wade Wilson kullanıcısına yanıt

Halen aynı durumda aslında ancak Türkiye'ye 5G geldiğinde bu ayarın da seçilebilir hale geleceğini düşünüyorum.

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Ayarlara 5g yazıp 5gyi kapatabiliyoruz Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla bu ayar güç tasarruf modunda geçerli oluyor sadece, yani normal kullanımda 4G-5G seçimi henüz yok.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Bilemem ama bende yeni buldum bu ayarı ve fark etti

• Samsung yazılımının bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim yukarıda yazdığım ana ekranda uygulamaları otomatik sıralama/düzenleme haricinde bildirim içeriğini gizleme ( kilit ekranı değil) ve internet hızını anlık gösterme yok bu kadar basit şeylerde bile sınıfta kaldı ne yazıkki

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.