Ben de öyle yaptım ama 2 ay bekleyeceğim en az maalesef işte çok kötü bir şey zorla hakkımızı alıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (27. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aslında ben sadece kulaklık girişi için bu telefonu aldım ne yazık ki yoksa aklımdan mi 11 liite 5G ne modeli vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda bir arkadaşın yazdığını kaçırmışım Çok teşekkür ederim Ben de ayarı yaptım sanki ufak bir düzelme oldu gibi
Bu ayar hangisi bulamadım paylaşırsan sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: radtv213Bu konuda bir arkadaşın yazdığını kaçırmışım Çok teşekkür ederim Ben de ayarı yaptım sanki ufak bir düzelme oldu gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a52s-5g-ana-konu--150888095-6#150983785
-
Telefonu 2 haftadir kullaniyorum ekrano bende begenmedim. Beyaz tam beyaz degil yeşilimsi bir beyaz. Ekran teknik ozellik olarak iyi olsada. Keskin ve net degil. Bildirimler kismi tam bir fiyasko. Video sadece tek kamera acisiyla calisiyor. Parasinin telefonu degil bence. Bi tik daha verip s20fe snap alinabilir.
Bugün Tüketici Hakem Heyeti başvurusunu yaptım ve iade kararı bekliyorum e yazık ki dün arkadaş tarafından verilen bilgiye göre ayarlarda bir değişiklik yapmıştım psikolojik olarak İnsan sanki düzelmiş gibi görüyor ama herhangi bir düzenle olmuyor Dolayısıyla o ekran rezaleti devam ediyor alacak olan arkadaşlar Buna göre karar versin Ben kimseye almayın demem ama böyle bir sorun var.
Belki bazı arkadaşlar abartıyorsun diyebilir Ama gerçekten gözlerimi yorduğu için zararına satıp bile bırakmak istediğim anlar oluyor
Şahsen a72 ile bu cihazdan birisini Alacak olsam tercihim kesinlikle bu cihaz olurdu
Biraz sayfayı okudum cihazda ekran problemi varmış
O yüzden özellikle ekran öncelik s bu cihaz tercih edilmeyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 9 Aralık 2021; 11:43:14 >
Selamlar hocam
Ben de mi 6'dan sonra yaklaşık 1 yıldır Samsun kullanıyorum
Benim de aradığım birkaç şey var
Ikinci alan özelliğim her uygulamaya kilit koyabilme özelliği
Ve bu bahsedilen her uygulamayı iki tane yapma özelliği
Ama alıştım pişman değilim Bir daha kolay kolay android tarafında Samsung'dan başkasını kullanmam
En azından yazılım sorunsuz ve stabil
Anladım hocam teşekkürler, henüz karar veremedim acelem yok aslında ama fiyatlar da artıyor, Mi 11 Lite 5G düşünüyorum şuan daha ağır basıyor.
-
Geçenlerde bi arkadaş daha yazmıştı. İyi hatırlıyorum. Kopyala yapıştır konusunda sorun var gerçekten. Eğer gün içerisinde çok fazla bu özelliği kullanıyorsanız hemen fark ediyorsunuz bir şeyi bazen kopyalama seçeneği çıkmıyor veya bir şey yapıştırmak için ekrana uzun basıyorsunuz defalarca bir süre sonra çalışıyor.
Hadi hayırlı olsun yeni bir sorun daha. :)
Rica ederim
Xiaomi nin yazılımından memnunsanız Tabii ki mi 11 Lite 5G de tercih edilebilir
Ama her ne alınacaksa bir an önce alınmalı çünkü sizin de demiş olduğunuz gibi fiyatlar her geçen gün artıyor
Dostlar benim için video kalitesi çok önemli. 1080 60 fps'de ois çalışmıyor diyorlar. Bu sıkıntı benim için. ne dersiniz?
Bir de deneyip beğenmezsem iade etmek istiyorum. Şartsız şurtsuz iade için amazon harici samsung türkiyeden mi almam gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 9 Aralık 2021; 18:30:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hepsiburada ile goruşmuştum bana şartsız iade alıyoruz demişti.
Samsung Galaxy A52s almayı düşünenler için 2 haftalık kullanımımdab yola çıkarak telefonu tarafsız bir şekilde inceledim. Umarım faydalı olur.
https://www.youtube.com/watch?v=3RZYZq9gbCY&feature=youtu.be
Not: ekran sorunundan bahsettim. Telefonu almadan ekran konusunda sorun var diyen yorumları görünce çok kızıyordum o yorumlara ama videoda her şeyi anlattım...
harika inceleme olmuş. ilk beğeninizi attım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ois yok, eis var, yazılımla yapmaya çalışmışlar ama bu da videoyu çok kırpmış. eis'i devre dışı da bırakamıyorsunuz. 60 fps çöp bence bu telefonda. ama 1080p 30 fps ya da 4k 30fps çok güzel.
-
Teşekkür ederim
Arkadaşlar 25 watt'lık şarj aleti amazona 94 TL alacak varsa kaçırmasın
SAMSUNG EP-TA800XWEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Aleti, Beyazamazon
SAMSUNG EP-TA800XWEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Aleti, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07TV8N1HR/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_HTXKWSB0EQD35CE8Z5F7?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X