Var hocam ben daha hiç full çektiğini görmedim kullanıma engel değil ama vodafone vs kullanılmaz gibi geliyor bu tel ile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
Samsung telefonlar genel olarak çok çekmez. Sar değerleri düşüktür. Ben kullanıma engel görmedim. Eski Xiaomi telefonumun tam çektiği yerde aynı konuşma kalitesini A52s telefonumda sağlayabiliyorum. Kesilme yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben en iyiisi az ceken bir yerde kiyas yapayim. Bizim yazlikta tek centik ceken telefonum ile a52s i bir kiyaslayacagim gittigim zaman. Onemli olan tabiki az cekmesi degil de sinyalde kesinti olmayip telefonun ulasilabilir olmasi ve gorusmenin akici olmasi. Dediginiz gibi ise kac centik cektiginin onemi yok. Belki android 12 guncellemesinin de olumlu etkisi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerebikeceğiniz mat ekran koruyucu var mıdır?
Bende hep full turkcell kullanıyorum belki baz istasyonuna yakınımdır
Arkadaşlar telefonu 3 gündür kullanıyorum Android 12 ye de güncelledim ama gmail uygulamasında gmail duruyor hatası veriyor uygulamadan atıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ?
ben karşılaşmadım ama gmail dışındaki adreslerine gelen mailler geç düşüyordu ben de outlook kurdum gmaili iptal ettim
gmaili silip geri yükleyin düzelir hocam
-
arkadaşlar merhaba a52s telefonunu merak ediyorumda şuan s20 fe sd865 var 8/256 genel olarak memnunum ön kamerayı saymassak bu telefon nasıl bir yakınıma alıcazda bu modeli düşündük kamera hız ve özellikle pil durumu nasıl acaba bu telefonun
-
Ekran koruyucu önerisi olan var mı kamera kısmını kapatmayan ve çok pahalı olmayan :)
arkadaşlar mat ekran koruyucu taktırdım ama ekran baya soluk şuan ve ekran kaymıyor . Hangi ekran koruyucuyu önerirsiniz hem kaysın parmak ekrana yapışmasın hem de ekran parlaklığını etkilemesin istiyorum.
-
Lensun nano kaplama ister mat ister parlak koruyucu seçebiliyorsun
Mat mı parlak mı tavsiye edersiniz lensun' da
-
Mat koruyucu en kral markada olsa görüntü kalitesinde bozma yapar ama parlak olanı gözün kapalı tercih edebilirsin piyasaya göre fiyatı biraz yüksek olsada kalitesi bellidir
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
-
Rica ederim
Merhabalar,
S9+ telefonumun bozulmasıyla beraber yeni telefon arayışına girdim ve ihtiyaçlarıma A52s gözüme kestirdim.
Batarya süresi hakkında ne diyebilirsiniz? S9+ da en çok şikayetçi olduğum konu exynos işlemci ve batarya idi. Bu telefon Qualcom kullanıyor, kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
-
tam şarj ile 10 saat ekran süresi aldım fazla oyun oynamam oynadiklarimda basit oyunlar candy crush tarzı mesala şimdi 40 dakika asfalt 9 oynadım %10 pil harcadı
Bende GPS Bluetooth full açık (akıllı saat bağlı olduğundan) WiFi veya mobil veri ara sıra açık WiFi açıksa mobil veri kapalı mobil veri açıksa wifi kapalı şekilde otomatik parlaklık aktif oyun yok genelde sosyal medya uyg. 6-6,5 saat ekran süresi alıyorum
Oyun oynamıyorum wi-fi sürekli açık ortalama 7.5-8 saat arası ekran süresi alabiliyorum. Mobil veride 6 saatten aşağı düşmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X