Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.537
Cevap
54
Favori
178.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayağı iyi sonuçlar veriyor, o zaman. Teşekkürler

• A72S 5G gibi bir model olsa onu alırdım ama bu modeli alacağım gibi.

Çarşamba günü S22 ler çıkıyor galiba, onların yanına yaklaşamayız.

Sıfr kulaklık girişi olmadığı için S20 FE yi eledim, hayırlara vesile artık :)

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Çarşamba yada perşembe alacağım :)

8 ocakta 6200₺di beyaz rengi efsane kullanıyorum sadece ekran süresi 120hz ekran olmasından 5 ila 6,5 saat arası alıyorum buna etken Bluetooth ve gps full açık WiFi veya mobil veri devamlı açık ekran otomatik parlaklık aktif

• Bugün hepsiburada üzerinden aldığım a52s 5g siyah cihazı teslim aldım. Korktuğum başıma geldi. Telefonun sağ tarafında fiziksel tuşların alt kısmında kasa açıklığı vardı. Çerçeveye dokununca çıt çıt ses geliyordu. İade başlattım bakalım ne olacak.

Yıllar sonra Samsung'a yeniden dönüş yapalım dedik olana bak. Şöyle donanımlı bir telefona plastik kasa yapmanın anlamı nedir ya.

• Bende yeni aldim kasa acikligi konusunda bi fikrim yok yan taraftaki çerceve kismi metal gorunen biraz esnek gibi ama her taraina baktim oyle , bir aciklik ta goremedim acikcasi , yeni guncelleme geldi android 12 yapip yapmamakta kararsizim samsung tab u de gelen guncellemeyi yapinca yag yibi akan tablete bir haller olmustu guncelleme yaoan varsa menunu mudur bilgi verirlerse sevinirim . Pil konusunda acikcasi dahaniyi performans beklerdim bu islemciden ama cok ta kotu sayilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prozium77 P kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrası performansı arttı Güncellemeyi yapabilirsiniz

• Speziale kullanıcısına yanıt

Bence bu işin üretim rengi ile doğrudan alakası var konu sahibi arkadaş bir anket yaparsa bunu doğrularız örneğin bende mor rengi var ve gram esneme çatırdama vs yok sizin mesajınızdan sonra tekrar didik didik kontrol ettim

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    benim de beyaz daha iki hafta oldu alalı herhangi bir sıkıntı yok tabi nasıl birşey aradığımı tam olarak bilmiyorum ama etraflıca baktığımda herhangi bir açıklık esneme çıtırtı yok sadece mekanik tuşlardan boşlukta saklanmaktan kaynaklı hafif ses geliyor

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Beyaz kullanıyorum 1 ay oldu alalı sorun yok

Bende aynı şekilde kullanırım telefonu. Muhtemelen aynı ekran sürelerini alacağımdır.

Fazlasını 5000+mah pil verebilir, 1 saat fark yapar belki.

Renklere göre kasada açıklık esneme problemi var sanırım ben beyaz kullanıyorum sorun yok

Renkle alakası yoktur ya, seri üretim neticede.

Gruplarda be burda siyah renkte açıklık olan vardı

• WhatsApp mesajı geldikten sonra tıkladığınızda son gelen mesajı görmek için aşağı kaydırmak zorunda kalıyor musunuz?k

Tıklayınca aynı kişiden daha önce gelen mesajlarda kalıyor ekran, en alta inmek için ekranı kaydırmak gerekiyor.

• Arkadaşlar kilit ekranı simgeleri ve yazıları nasıl siyah yapılır

• %85 şarj ile 1 gün 20 saat kullanım ve 6 saat 15 dakika ekran süresi hiç oyun oynamadım sadece haberler ve borsa takibi ve biraz internette surf Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusberk -- 9 Şubat 2022; 21:3:31 >
  • Samsung Galaxy A52s 5G almış bulunmaktayım. Hayırlara vesile :)

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.