< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
6100
-
-
İlk gun batarya biraz endise vericiydi ama simdi 2 gunu cikartabilecek seviyede tabi 60hz kullaniyorum hala Ndroid 12 yi yuklemedim biraz beklemedeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükle hocam gübncellemede sıkıntı yok
Redmi note 8 pro mu satıp note11 pro alacaktım. Baktım geleceği yok bende redmi note 10 pro ile a52s arasında kaldım. 7bin nakit 3binde kredi çekme bütçem vardı. Valla gittim kendime a52s hanıma da m22 siparişi verdim. 2 güne gelecek. İyi mi oldu kotu mu bilmiyorum. Hanımında tel eskimişti. Hemde sevgililer günü gelince iyi yaptım gibi geliyor. Benim sorum şu m22 de hızlı şarj 25 w diyor. Ben bu m22 den çıkan 25w ile a52s imi şarj etsem bir şey olur mu?
Hayırlı olsun a52s 25w destekliyor kutudan çıkan 15w gönül rahatlığıyla 25w kullanabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşında dediği gibi 25W destekliyor cihazlar ama 2 modelin kutusundan da 15W aynı adaptör çıkıyor.
-
Arkadaşlar a52s için önerebileceğiniz kılıf ve ekran koruyucu var mı? Varsa link paylaşabilir misiniz?
kılıf olarak bunu öneririm hocam yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.
www.spigen.com.tr
Galaxy A52 / A52s / A52 5G Kılıf, Spigen Thin Fit | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-a52-kilif-spigen-thin-fit -
Arkadaşlar merhaba Xiaomi 11 Lite 5G NE ile Samsung Galaxy A52s 5G arasında kararsız kaldım.Kasa açıklığı ile ilgili resim yada video var mı ?Kasa kalitesinden dolayı uzun kullanımda sorun yaratır mı ?
-
Buna çok benzer bir kılıf kullanıyorum. Kamera alanı çok büyük olduğu için bu alan bana çok korunmasız geliyor.
O bölgenin kapandığı kılıflar daha mantıklı olabilir, denemedim...
Şeffaf kılıf aradığım için alttakini aldım. Fiyatı artmış 10₺ daha ucuzdu.
Kamera önemliyse iki cihazi da önermiyorum. Bu paralara s20 fe var. Bundan 1-2 hafta önce fiyatı normal sayılabilirdi a52s'nin ancak artık çoğu yerde 7000 civarı. Ben aldım iade ettim fotoğrafta gözükecek bir durum değil çerçeveye dokunduğunuzda çıt çıt ses geliyor yerine oturmayan plastik gibi.
s20 fe'nin tek eksisi 5g olmaması ancak 5g de ülkeye ne zaman gelir gelse dahi geniş bir bölgede kullanılabilir mi belli değil.
-
hayırlı olsun hocam bende geçici olarak amazondan bu kılıfı almıştım. lg g2 den beri spigen kullanıyorum herhangi bir cam kırılması olmadı haftada ortalama 2-3 kez düşürüyorum telefonu spigen özellikle köşeden alınan darbelerde çok iyi koruyor telefonları...spigenler 2 sene önce ortalama 80-90 liraydı şu anda uçmuşlar 200-600 tl aralığındalar..
amazon
zore Galaxy A52 Kılıf Zore Kamera Korumalı Süper Silikon, Şeffafhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09DCMLQWM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 -
kamera koruması konusunda haklısınız köşeden alınan darbeler için spigeni tercih ettim kılıf yokken telefon köşeden sağlam darbe aldığında genelde cam kırılıyor... camda ise 25 liralık temperli cam koruması var
-
Ekran koruyucu öneriniz nedir arkadaşlar telefonu aldığımda taktırdığım sözde seramik Ekran koruyucu çamur gibi Ekran netliği gösteriyor bana en kısa zamanda değiştrcem koruyucuyu spigenin kolay kurulum modeli var aklımda 149₺ fiyatı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an note9 kullanıyorum. Yaklaşık 4 sene olduğundan ve ,eskiyi ver yeniyi götür gibi kampanyalardan dolayı değiştirmek istiyorum. Ekonomiden dolayı fiyat performans ürünü almak istiyorum. Kasada kullanılan plastik kalite olarak düşük sanırım? Kaliteli plastikten var başka cihazlarda. Yeni aldığım telefonda 5g olursa iyi olur, cihaz öneriniz var mı?
Hocam şu an gerçekten f/p cihazı s20 FE ancak 5g yok, almışken olsun istiyor insan anlıyorum o yüzden.
Ben Xiaomi Mi 10T Pro cihazımı sattım ve cihaz arayışına yöneldim. Bir kere Xiaomi'yi kafadan sildim. Bu telefonlar donanımın hakkını kesinlikle vermiyor. 108 mp ois kamera var ama 1080p 60 fps, 4k 30 fps video çekeyim dedğiniz zaman sarsıntıdan rahatsız oluyorsunuz. Keza portre modunda da öyle, keskinlik yok stabilite yok bazen iyi çekiyor bazen kötü. Yazılımsal sorunlar da cabası.
ee xiaomi'yi sildik. iphone bakayım dedim 720p ekranlı 5g'siz iphone 11, 9500 tl'den başlıyor. ip 12 ise 13 bin TL.
Geriye adam akıllı samsung kalıyor. Orada da s20 fe'yi silince direkt s21 fe ve s21 çıkıyor karşınıza. Fiyatlar 9500 10 bin civarı ancak bu sefer de batarya tatmin etmez hele uzun yıllar kullanılacaksa.
Ben ne mi yaptım ? Bu arayış sürerken hepsiburadada s21 plus'ın 11500 tl'ye düştüğünü gördüm 1 adet sipariş geçtim. Umarım üzmez. 4800 pil, adaptif amoled 120 hz ekran, çok iyi kameralar ve 5g buna yöneltti.
Yıllardır telefon incelerim, normal fiyatlara şöyle komplike bir cihaz yıllardır çıkmaz piyasaya. İllaki dönemine göre yüksek ücretler vermek gerekiyor.
Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olur.
-
Malzeme kalitesine çok takılmamak lazım zaten aldığımız gibi çoğumuz bu telefonlara kılıf takıyor. Telefon altından yapılmış olsa da plastik kılıfa dokunuyoruz.
A52s malzeme anlamında üzecek kalitede değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X