Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.537
Cevap
54
Favori
178.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konum, Bluetooth, wifi, hücresel, AOD, NFC VE 120hz ekran hep açık. Kullanımım aşağıdaki gibi. Nasıl sizce.
    Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumda problem yokmuş eyvallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şubat güvenlik güncellemesi yayımlanmış, indirebilirsiniz

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]sammobile
    Samsung’s most powerful mid-range phone gets February 2022 security update
    https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-a52s-february-2022-security-update-released/
  • MeNzA M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederiz

• merhabalar

tavsiye edebileceginiz kılıf ve cam koruyucu varmıdır ?

• spigen.com.tr de 269 liraya satılıp hepsiburadanın 183 liraya sattığı kılıfı tavsiye ederim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum telefonu gayet şık gösteriyor ve temperli cam olmasa da camı gayet iyi koruyan bir kılıf toz tutma gibi bir handikapı yok ayrıca elde tutuş hissiyatı gayet iyi...sadece kamera kısmı açık eksi özellik olarak onu belirtebilirim.

https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-a52-kilif-thin-fit-black-acs02314-p-HBCV00000FSG7L

• xpmagduru kullanıcısına yanıt

Spigen Thin Fit kılıf ve Spigen AlignMaster cam ekran koruyucu önerebilirim. Fiyatları biraz yüksektir ama ikisi de kaliteli ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 24 Şubat 2022; 21:26:31 >
  • Arkadaşlar bu telefon ekranının 120 hz yenileme hızı adaptive mi yoksa sabit mi?

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

Telefon ayarlarıyla oynayarak sorunu çözemezsen play store dan glimpse notification uygulamasını indir. Whatsapp dahil bildirimleri kilit ekranında görürsün. Yıllardır kullanırım. Süper uygulama.

• hslk kullanıcısına yanıt

sabit.

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

ayarlar > kilit ekranı > bildirimler > "ayrıntılar" olacak. standart olarak zeki samsung "sadece simgeler" i seçili getiriyor.

• viper17 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Samsung fit 2 bileklik ile beraber kullanıyorum.

Bluetooth bağlantısı koptuğunda bildirim sesi veriyor. Ben sanki whatsapp dan yada başka bir yerden mesaj gelmiş gibi sanıyorum.

Bluetooth bağlantı kopunca bildirim vermemesi ayarını nereden yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 3 Mart 2022; 14:46:56 >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ayarlarına girdiğinizde sağ üst köşede 3 noktaya girin gelişmiş menüsünde zil sesi eşitleme tikini kapatın birde böyle deneyin

• sarppy kullanıcısına yanıt

Thin Fit koruyuculuk açısından iş görür mü, kılıf fotolar da aşırı ince gibi duruyor da .

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler.

O ayar kapalıymış zaten.

Rica ederim o zaman farklı bir ayarı var bulursam yazarım buraya

bileklik uygulaması içerisinde "bağlantı kesince bildirim ver" ayarı olması lazım onu kapatın

• Anlamadığım şey 2021 model a52s sd 778g işlemcili iken onun üst jenerasyonu olacak olan a73 ün işlemcisi nasıl daha düşük olan sd750 oluyor. Anlam veremiyorum bir türlü. Ya da yanlış bilgi sızdırılıyor.

• Yeni güncelleme geldi yapan var mı? Problem var mi her seferinde başka bir sorun olur diye henüz yapmadım

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.