< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung galaxy a53 cihazınız kaç dereceye kadar çıkıyor
-
-
Normal. Kafanıza takmadan kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 derece dediğiniz telefonun neresi ki? Hangi sensörü? İşlemci çok daha yükseğe çıkar, ama kasa ve bataryaya yansıması çok zaman alır. Çoğu cihazda da batarya ısısı görünüyor genel olarak.
Samsung Galaxy S2'yi rootlayarak pasif soğutma kapatıp Boinc çalıştırdığımda 92 dereceyi işlemcide gördüğümü hatırlıyorum. Bataryayı soğutuyordum tabi. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 26 Mayıs 2023; 21:19:17 > -
Dışarıdan ölçüm 40
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde pubg oynarken ısındığında karakter kendi kendi kendine hareket falan ediyor
Ahaha, onu bilmiyorum bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu alalı 1ay oldu sorun çıktı çok şanslıyım ya
Isınma tam olarak bir sorun değil, oyun ve yoğun uygulama kullanımında gayet ısınabilir ki bilgisayarlar gibi fan yok bu cihazlarda. Ha bir şey yapmazken ısınıyorsa da nedenini incelemek lazım. Galerinin görsel indekslemesi gibi bazı süreçler tamamlanana kadar işlemciyi yoğun kullanabiliyor.
-
AA bu mantıklı ama senkr kapalı
Senkronizasyon değil de medya dosyalarını tarayan mediascanner diye bir arkaplan görevi var. Benim hafıza kartımdaki bozuk fotoğraflardan dolayı bu ısınma başıma gelmişti. Tek tek arayıp bulmuştum da kurtulmuştum. İlla bundan demiyorum ama olabilir. Isınınca dokunmatiğin sapıtması bende de oluyor ancak çok ısınması lazım ve sadece şarjdayken oluyordu sanırsam, epeydir oynamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 28 Mayıs 2023; 7:43:43 >
Teşekkür ederim birde bulunduğum bölge kaynaklı ev İnterneti yok ve mobil veri kullanıyorum ve doğru düzgün çekmiyor bile
Şey birde bende tıff dosyaları var acaba onları bozuk olarak görüyor olabilirmi?
Ben teşekkür ederim. Tiff uzantısını telefonun kendi açabilecek bir uygulaması yoksa sorun olabilir. Telefon çekmiyorsa daha fazla şarj harcar derler ama yine de ısınma yapar mı bilemedim.
-
Tanımlanamayan dosya olarak göründüğünden medya tarayıcısı için bozuk dosyayla aynı. Pili kullanan uygulamaları gösteren menüyü bulup medya vb bir şey var mı diye bakmanız lazım. Varsa muhtemelen ısınma sorunu ondandır ve bu uzantılı dosyaları yok etmeniz ya da uzantısını değişmeniz lazım. Başka bilgim yok maalesef.
Teşekkür ederim🙂
Allah razı olsun kardeşim sorun sayende çözüldü
Senden de Allah razı olsun. Bilgilendirdiğin için de teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X