Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
89
Favori
149.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de sizin gibi düşünüyorum. Aradaki fiyat farkı bu kadar azaldıysa A5x serisini iptal etsinler madem, aynı fiyata s24 fe alınıyor zaten. Kötü fiyatlandırma... Bir de bu seri Türkiye'de üretiliyor sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brt.148 B kullanıcısına yanıt

Çüş.

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

Fiyat çok mantıksız. S24 FE alınıyor o fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A56 ile A36 arasinda tek fark işlemci gibi görünüyor, başka bir fark göremedim sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart güncellemesi geldi.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

• Google Play Sistem güncellemesi de gelmiş.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

• Arkadaşlar A55 için ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı?

Amazon harici, kaynaklardan olursa iyi olur gümrük, kargo vs uğraşmamak açısından

• Team McLaren kullanıcısına yanıt
    amazon
    URUCHI Samsung Galaxy A35 /A55 İle Uyumlu Hizalama Aparatlı ve Takılırken Camın Altında Kesinlikle Toz Bırakmayan Darbelere Karşı Ekstra Güçlü Ekran Koruyucu Cam
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFVQ8MGT?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_ZYMB2V9ZQBPE6KM9S8EJ&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_ZYMB2V9ZQBPE6KM9S8EJ&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_ZYMB2V9ZQBPE6KM9S8EJ

Bu modeli aldım kullanıyorum , sipariş birgün sonra teslim edildi. Uygulaması da gayet kolay. Memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evranoz -- 19 Mart 2025; 16:39:44 >

• Arkadaşlar 17 civarına A55 alınır mı pil ömrü nasıldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Alınır çiçek gibi kullanılır.

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Ben bugün ikinci telefon olarak aldım. Gayet seri telefon kameraları falan tatmin edici. Beğendim şu an için şarj konusunda da sizin kullanım durumunuza bağlı olarak değişir ama 5000 mah batarya günü her türlü çıkarırı diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evranoz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ürün eminim ki iyidir ancak Amazon harici başka bir yerden alabileceğim bir seçenek olsa daha iyi olurdu

diğer arkadaşlar da tavsiye verir diye umuyorum

Valla ben telefoncudan taktırdım ilk telefonu aldığımda 100 liraya hiç bir sıkıntı yok mis gibi kullanıyorum  

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Benimkinde takılı olan da benzer bir ürün ama çabuk yıprandı yenileyeyim dedim

Telefon üst model olmayınca cama çok para vermek de mantıklı gelmiyor arada kaldım böyle :)

Ürüne göre değişir hocam ama ben ekranda koruyucu var diye de hor kullanmıyorum yine dikkat ediyorum idare ediyor. Benim taktırdığım siyah çerçeveli olan bir koruyucuydu fiyatına göre iş görüyor orijinal ekrana tam oturdu fena değil.

• Macera kısa sürdü. Cihazı sattım. Başlarım UFS sürümünede, Android 15 desteğinede. Yav elde tutulmuyor elde. Dev çerçevesi var üstüne kavissiz kenarları eli kesiyor. Kılıfla daha da kötü kalınlaşıyor. A72'yi bile bundan rahat kullanıyorum, maalesef ergonomisi çok kötü A55'in. Allâh'tan geçen yanlışlıkla denemek zorunda kalmışım, yoksa biraz yerine komple zarara girmiş olacaktım.

Daha insancıl cihaz bulanı kadar şuankinde devam edicem.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Hocam xiaomi 15 e bak derim.. Bende 15 alacağım hem ergonomik hemde çok iyi özellikleri var...

• Xiaomi 15'in fiyatı bu cihazın üç katı hocam

Elbette A55'ten daha iyi telefonlar var piyasada

Yurt dışı server kayıtlı 30 bin lira civarında hocam. 8 elite işlemci var 12 gb ram ve 5400 batarya ile enaz 4-5 yıl çok rahat götürür...

• Server kayıt şu bu onlar hesaba dahil olursa her şeyin fiyatı değişir hocam. Elmayla elmayı kıyaslamak gerek. Ki şu haliyle bile 2de 3ünü geçiyor zaten fiyatın

Var iyi telefonlar evet, Samsung da var Apple da var Xiaomi de var

Bütçeye ve ihtiyaca göre bakmak gerek. Ben yazılımlarından dolayı Apple, Samsung ya da Pixel hariç cihaz alıp da kullanmam şu an mesela. Çok değişir bu işler

Selametle

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.