< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (108. sayfa)

-
-
millet mantık , ilişki kurma, neden sonuç , bunların ne olduğundan haberdar değil.
delirmemek elde değil
-
iPhone 16 Pro Max almak varken ne A55'i ya.
-
A35'in kılıfları A55'e uyar mı?
-
Bende şaşırdım öneriye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stokta yok şu an bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Galaxy Tab S9 aldım. Yanına da bunu aldımhttps://www.trendyol.com/Favors/Type-c-To-Usb-Hub-4-Port-coklayici-Macbook-Ile-Uyumlu-cogaltici-Type-C-To-Usb-Converter-Hub-p-641704167?boutiqueId=61&merchantId=754296&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&link_contentid=641704167&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=54604503&adjust_adgroup=54604503&adjust_creative=641704167&adjust_campaign=product_free_202532117_TR&utm_term=54604503&utm_campaign=641704167
Klavye ve mouse bağlamaya çalışıyorum ama usb dönüştürücüyü taktığımda tablet fareyi algılamıyor ne denediysem olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 21 Mart 2025; 21:16:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bitirmişler demekki. Güzel kaplamaydı. Yeniden stoklara girer herhalde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözebildin mi hocam. Bu tip ürünler uyumsuzluk yapabiliyor başka bir marka deneyin derim artık Samsung kaynaklı mı bilmiyorum çinli markalarda sorun olmazken Samsung telefonda usb c dönüştürücüler de ben de çok sıkıntı yaşadım. Şu an bluetooth destekli ürünler kullanıyorum.
-
Yok hocam çözemedim. Başka marka telefona taktım onda usb takıldığını görüyor fakat onda da fareyi çalıştıramadım. Samsung direkt usb'i görmüyor
Merhabalar, Samsung galaxy a55 almayı düşünüyorum fakat Şebeke sorunu yaşayan var mı böyle bir problem ? Farklı yerlerde telefonun bir veya iki diş çektiğini yazanlar var. Yaşayan var mı?
17 18 bin civarı bir bu telefon var Bi de honor 200 var fakat onun arayüzünü beğenemedim. Daha önce de xiaomi kullandım, biraz da one ui denemek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 23 Mart 2025; 16:41:23 >
Snapdragon cihazlara göre biraz düşük çekiyor telefon ama ben çok bir problem yaşamadım diğer telefonumla aynı şekilde çekim gücüne sahip sayılır.
Peki hocam tavsiye eder misin. Bir de garip bir soru ama youtube da 2x oynatınca takılma oluyor diye gördüm de böyle bir durum var mı?
Çekim kalitesi şebekeye, baz istasyonuna vs göre değişiyor ben sorun yaşamıyorum ama siz yaşayabilirsiniz ben cihazdan memnunum performansı falan yerinde. YouTube da hiç öyle bir sorun yaşamadım.
Şimdi denedim bazı videolarda 4k çözünürlükte hızlandırırsam uygulama performansı düşüyor ama full HD de falan yapmıyor ama telefon kasmıyor arka planda o şekilde indirip menüler de gezerken donma olmuyor ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 23 Mart 2025; 18:10:0 >
Şuan bende 2020 çıkışlı xiaomi mi note 10 lite var onunla youtube da 4k 30 fps açıp 2x oynattım hiç kasmıyor, ilginç. A55 in gücü yetmiyor demekki.
Sanmıyorum hızlandırma da kasmıyor aslında videoyu açıp uygulama da gezerken fps düşüyor video normal oynuyor. Her videoda da yapmıyor denediğim kadarıyla. OneUI 7 ile denemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 23 Mart 2025; 19:21:6 >
exynos işlemci kullanan modellerde s24 bile olsa genel bir ağ dengesizliği var. sadece 5g değil wifi da ping dengesizliği raporlayan çok. Bunun yanında ya bir chip şansı durumu var sanırım ya da kullanım ayarlarında etki eden bir durum. İnceleme videolarında dahi 1-2 sinyal kalitesi görülen çok. ama tam kalite bağlantı sağlayan da var. Isınma problemi de benzer şekilde raporlu. Boşta iken dahi ısınıyor diyen de var , oyun ile uzun süre zorlamadıktan sonra ısınma görmedim diyen de. İlk kurulum yaparken aktarımda bir problemli uygulama veya arkaplanda bir uygulama ısınmaya sebep olup modemi dengesizleşitiriyor da olabilir. Test etme şansım olsa ben de hediye almayı düşünüyorum a55 veya s24fe gibi exynos bir telefon. Ama lotodan problemli birşey denk gelirse samsungun rezil servisi ile uğraşacağıma kırar atarım telefonu daha iyi. Size denk gelirse olacağı söyleyim: ilk telefonda çok ilgili gibi davranıp uyduruktan telefona reset uzaktan bağlantı vs işlemlerle zamanınız gider. düzelmeyince servise yönlenir. servis de bu ısınma normal der. genel merkez de servis normal dediği için yardımcı olamıyoruza bağlar. geçmiş olsun. benzer durumu beyaz eşyada birebir tecrübe ettim. yine alınır mı alınır çünkü ürünleri özellik olarak harika. ama durumu bilip hesabımı ona göre yaparım.
-
Şebeke konusuna özellikle dikkat ettim evde 4 tane cihaz var realme 7 relame 10 infinix zero 30 5g samsung a55 şebeke konusunda diğerlerinden kesinlikle kötü değil
-
Hocam yüzde yüz emin olmamakla birlikte yakın zamanda yayınlanması beklenen kapsamlı arayüz güncellemesi (One UI 7) ile bu yapılabilecek diye biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X