Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.225
Cevap
88
Favori
151.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi 14 t pro elbette çok daha iyi bir cihaz ama zaten arada da çok fiyat farkı var a55 her işi fazlası ile görür ama para no problem ise mi 14 t pro daha iyi bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili 14t pro 27bin tl ise fiyat uygun, temiz ikinci el mi alacaksınız? Sıfır ise hiç düşünmeyin 14t pro alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt

Mi 14t pro 12/512 xiaomi Türkiye garantili 27 bin liraya buldum hocam. 2.el telefon almam asla bir kere 2.el aldım başım savcılık ile belaya girdi. 3-5 fazla verir sıfır alırım en azından kafam rahat eder..

Kendim de xiaomi mi 11 lite 8/128 kullanıyorum. Telefon 5.Yılına girdi. Telefon değiştirirsem iphone 16 alırım büyük ihtimalle hem değer kaybı yaşanmıyor hemde Apple uzun süre güncelleme ve destek veriyor. İos işletim sisteminin kalitesini anlatmaya gerek bile yok sırf işletim sistemi için bile iphone alınır.

• Aramalardaki sesi kaydetme işini yapabilen var mı?

Güvenlik vs diye kapalı bu özellik.

Görüşme yaptıktan sonra unutuyor insan.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    One ui 7 ile çok daha akıcı artık eskisine göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o fiyata sıfırını nereden buldunuz acaba? yd imeili 23k zaten. Yanlışınız var bence.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Ankara da mağazada buldum hocam kapalı açılmamış kutu...Normalde 29 bin lira fiyatı vardı. Peşin alırsanız 27 bin liraya veririz dediler. 2 yıl xiaomi garantili Büyük ihtimalle yarın alacağım titan gri rengini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U&S -- 17 Mart 2025; 13:9:30 >
  • T olabilir mi  

Yanlış anlamayın şu an en ucuzu 37k. 29 olan telefonu peşin alırsan 27k yaparız demelerinde bir sorun var. Bakın tr garantili diye ithalatçı garantili telefonları da satıyorlar. Yani bildiğin kaçak imei atılmış cihazlar. Alırken çok dikkat edin. Bu fiyata düz T serisini vermezler. Düz T 12/512 en ucuz 28.400 şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 17 Mart 2025; 14:46:27 >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

Hocam kutusunun üzerinde mi 14t pro yazıyor 🙂 yıllardır xiaomi kullanıyorum modeller arasındaki farkı biliyoruz artık. Bu arada t modeli plastik t pro modeli metal kasalı olarak geliyor... Metal kasalı telefon baktığım için en uygun mantıklı cihaz mi 14t pro oldu.. Bakalım kardeşime alacağız... Bende xiaomi mi 15 düşünüyor kendime server kayıt bekliyorum çıksın alacağım 🙂

• O telefon muhtemelen ithalatçı garantili. Başına bir iş gelirse garantiyi unutun. Yukarıda biri yazmış tamamen doğru o telefona çakma imei atıp satıyorlar. yurtdışı olarak alınır ama ithalatçı garantili olarak alınmaz kesinlikle.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt

Kesinlikle bir bit yeniği var. İnşaAllah sıkıntı çıkmaz demek isterdim ama fiyat olacak/normal bir fiyat değil. T serisini 27K'ya satan yok internette. Neyse konu başka telefon konusu dağılmasın iyice.

• Arkadaşlar bir sorum olacak A55'te e-sim var

Fiziksel sim + e-sim + microSD şeklinde kullanan var mı?

• A55 fiyatlari neden son zamanlarda çok düştü?

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

A56 çıktığı içindir muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Arkadaşlar bir sorum olacak A55'te e-sim var

Fiziksel sim + e-sim + microSD şeklinde kullanan var mı?

Zor bir soru sordum galiba

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Piyasaya düştü mü fiyat ne?

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Henüz resmi bir fiyat yok ama yenisi çıkacak diye eldeki cihazları bitirmek istiyor olabilirler.

• Galaxy A56’nın 8GB RAM + 256GB versiyonu için 24.999 TL fiyat belirlendi. A56 satışa çıkmış fakat s24 fe ile neredeyse aynı fiyat açıkçası mantıklı bulmadım çıkış fiyatını

• A36 modelinde de şu an için 8GB RAM + 256GB‘lık versiyon satışa sunuldu. Bu modelin fiyatı 19.499 TL olarak belirlendi.

• brt.148 B kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata a serisi zor satarlar. S24fe alınır her türlü

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.