Doğrudur kullandıkça uzar tabi ama ben alışkanlık olarak şarjda iken hiç bir telefonumu kullanmıyorum. Samsung, Note 7 faciasından sonra şarj hızı ve batarya konusunda ürkek davranıyor hala bile o korkuyu aşamadılar daha yüksek olması iyi olur tabi A56'da 45 Watt yaptılar arada ki farkı gözlemlemek lazım çok fark oluyor mu diye ama 25 Watt işimi görüyor şimdilik. |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (112. sayfa)

-
-
Anladım hocam öyleyse kabloda mcdodo, Baseus, ugreen gibi markalarda çok iyi seçenekler var
Gan ile birlikte PD diye bir standart daha var biliyorsunuzdur, ona göre A55'e uygun olanı bulup adaptörü de başka marka alabilirsiniz. Çoklu çıkışlı, çok daha yüksek wattlı envai çeşit var biliyorsunuz. Aynı anda laptop için de kullanabileceğiniz bir model de bakabilirsiniz. Ben bugün sıfırdan adaptör alacak olsam bu tarz bir şey almaya çalışırdım
Bol şanslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj günü rahat çıkarıyor zaten hocam. O yüzden 25w benim için de yeterli.
https://www.donanimhaber.com/awesome-intelligence-gercek-oldu--189784 A55 modellere'de gelir herhalde
-
Hepsiburadadan premium özel indirim+kuponla beraber spigen ekran koruyucu aldım. Baya ucuza geldi aslında 2li paket halinde. Ama maalesef spigen kalitesine yakıştıramadım. Önceki ekran koruyucumu telefoncuda taktırmıştım çok parmak izi tutuyor diye kaliteli bir şey arıyordum fakat spigenin normal bir ekran koruyucuyla arasında pek de fark yok. Bu da parmak izi tutuyor güya oleophobic özelliği vardı ama hüsrana uğrattı diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: brt.148
Hepsiburadadan premium özel indirim+kuponla beraber spigen ekran koruyucu aldım. Baya ucuza geldi aslında 2li paket halinde. Ama maalesef spigen kalitesine yakıştıramadım. Önceki ekran koruyucumu telefoncuda taktırmıştım çok parmak izi tutuyor diye kaliteli bir şey arıyordum fakat spigenin normal bir ekran koruyucuyla arasında pek de fark yok. Bu da parmak izi tutuyor güya oleophobic özelliği vardı ama hüsrana uğrattı diyebilirim.selamlar hocam geri bildiriminiz için teşekkürler. ben de en son bunu aldım spigen'den tabi ucuz ve çok daha basit bir şey. olumlu olarak parmak izi hiç tutmuyor. olumsuz olarak ise parmak izi okuyucunun verimini çok azalttı. bir de görsellerde göründüğünün aksine siyah çerçeveli geldi ama tam oturduğu için ekrandan yemedi.
tabi koruyuculuk olarak spigen çok daha iyidir. ben ucuz bir şey arayan ve parmak izi okuyucuyu çok önemsemeyenlere tavsiye ederim.
sizin durumunuza üzüldüm, bu cihaz için düzgün bir ekran koruyucu bulmak zor gerçekten. gönlümden geçen samsung'un S24 ve S24+ için kendi çıkardığı yansıtma önleyicili film gibi olan birşeydi ama böyle bir ürün yok maalesef.
-
Hocam piyasada zaten seçenek çok az. Amazonda yurtdışından ürünler var ama onlarla gümrük vb. şeylerden dolayı uğraşmak istemedim. Spigen parmak izi okuyucuya hiç etki etmedi sanki koruyucu yokmuş gibi çalışmaya devam ediyor. Sağlamlığı falan gerçekten iyi o konuda sözüm yok. Belki de ben beklentimi çok fazla yüksek tuttum bilmiyorum. Artık aldım 1 tanesini taktım 1 tane de yedek duruyor. Alışmaya çalışacağım parmak izlerine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 8 Nisan 2025; 7:0:18 >
Selam a55 de şebeke problemi varmi acaba.55 ve 56 arasında kaldım.55 19000 56 24.500 mediamark fiyatları.internetten tel almıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde ağ sinyali 2 çizgi dolduruyor bu da full gösterge ye alışık olanlar için bir rahatsızlık oluşturuyor gibi görünüyor ama pratikte ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar . Ulaşılamaz bir durumu olmadı telefonun.
24500 verecekseniz s24fe 256gb daha iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A55 için ui 7 mayıs ayında geliyor
-
Mediamarkta 28000 lira s23fe internetten pek almak istemiyorum.tesekkirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11den mediamarkt satıcılı alabilirsiniz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S23fe değil S24fe alın hocam alırsanız. Aslında o fiyata bulursunuz. S23fe güzel değil, ikisi arasında çok fark var işlemciden dolayı
Ben de 24.500 vermişken a55 almazdım, S24fe alırdım arkadaşların tavsiyesi yerinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 8 Nisan 2025; 14:23:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X