Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
89
Favori
149.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş

herkese olan bir durum değil zaten. samsung araştırmaya almıştı ama apple gibi değişim programı çıkar mı bilmem. sinyalin tamamen düştüğü durumlarda telefonu güç tasarrufu modunda çalıştırarak çözüm üretmişler şimdilik. yakında alırsam bluetooth kullanımı ve işlemci ısınmasının termal etkisi var mı test ederim ben de.

• Ben şebeke sorunu yaşıyorum dışarıda sıkıntı yok fakat bir bina içinde 4.5g az çekerse H+ ya geçiyor ya , takılma oluyor bekle ki geçsin, bazen de H+ da iken 4.5g ye geçeceği zaman takılıyor uçak moduna al kapa yapınca açılır açılmaz hemen 4.5g ye çok hızlı bağlanıyor. Kapalı alan da kullanacak olanlar iyi araştırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkoteam D kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla red mi ve Real mi Kapalı alanda fazla çekiyor gibi gözükse de performans olarak daha iyi değil onlardan daha kötü değil benim tecrübelerime göre

• darkoteam D kullanıcısına yanıt

Siz de böyle yazınca içime sinmedi gittim s24fe aldım. exynos olduğundan yine sinyal kalitesi şansıma göre harika olmayacak ama en azından raporlanma sayısı daha az. ilk defa samsung ürünü alıyorum uzun yıllar apple sonrası. çok ilginç durumlar var daha almadan gördüğüm. örneğin a55 in selfie kamerası bin tane inceleme ve kullanıcı geri dönüşlerinde a35den dahi kötü çekim yapmış. anlam veremedim. mağazaya gidip baktım. o üründe öyle kötü değildi. 2 farklı mağazada solukluğu farklı olan ekran da gördüm Yine s24fe için işlemci lotosu var. iyi olana denk gelirsem s24 den üst benchmark skorları aldığı sonuçlar bile var. yine ısınma problemi kimisinde var kimisinde yok. apple da böyle bişey hatırlamıyorum. Arızalı seri varsa, teknoloji bu hepsinde çıkar. iphone 4 ün saçma anten tasarımı 6s belirli seride kapanma problemi vs bin tane şey appleda da oluyor. Ama hangi üründe ne sebeple olduğu belli. Seri numaranı yazarsın bozuksa değişim programına girersin. Samsungda modem kopuyor diyor 1000 kişi adamlar reset atın kapatın açın diye cevap yazmış.... android tarafı asıl guru tayfa olduklarından detaylı inceleyip hatayı kaynak koduna kadar çözüyorlar neyse ki. instagrama selfie atan kıza "cpu termal throttling yapıyor, ram temizleyin arkaplan çalışma frekansını x yazılımla düzenleyin" dersen -babacım bu telefon bozuk sen bana yine iphone al der.

Son olarak iphone kullanıp da a55 düşünen varsa fikir vereyim. A55 ilk çıktığı gün alınan iphone un 2 seri sonraki güncellenmiş hali gibi. Arayüz yine tertemiz çalışıyor ama bir süre sonra zorlanmaya başlar hissi de var. 0 yeni seri iphone hissi de s24 ve üstünde var. mağazada yaptığım test olarak ekran kaydırınca hepsinde giriş yapılmamış telefon olduklarından üyelik giriş ekranı açılıyor. s24 e gelene kadar tüm ürünlerde bu menüye ilk geçiş yaptığımda ufak bir takılma yaşanıyor. 2. seferde rame aldığı için tertemiz hepsinde. çok kötü bir durum değil ama 120hz vs diyene kadar asıl bunları çözselermiş dedirtti. sonuç olarak yine ne kadar köfte o kadar ekmeğe geliyor. ne samsung'un ne apple ın bizi düşündüğü yok. s24 parasını verirsen 2 tarafta da tertemiz kullanım.

• Google Play Sistem güncellemesi gelmiş. Dün gelmişti bugün tekrar gelmiş.

• Sebeke sorunu ile ilgili yazilanlari gordukten sonra gozum surekli ekranin sag ust kosesine takilmaya basladi...nerdeyse hic 4 cizgi gormuyorum(10.katta sehir merkezinde etrafinin cok acik oldugu bir apartmanda oturuyorum)
    Gunluk kullanimda bir sıkinti yasamadim sadece cekmemesinin normal oldugu yerden( zemin alti kapali otopark) cekmesi gereken yere gecerken normal cekime cabuk donmedi...bir onceki telefonumdan bu telefona sirf sebeke sorunundan dolayi gecis yapmistim umarim guncelleme vs ile cozerler keza cok telefon degistiren biri degilim 5-6 yil kullanmayi dusunuyorum..

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Benim güncel görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anneme bu cihazı aldık, yurt dışında kullanması için esim yüklemek istiyoruz ancak sim yöneticisi menüsü pasif durumda. hiçbir yere dokunulmuyor bu menüde. Dolayısıyla esim ekle butonu da çalışmıyor. Bununla ilgili bir çözüm bilen var mı?

• 35/55 serisine android 15 ne zaman geliyor o belli olmus mu ?

• selamlar a55 alarak aranıza katıldım şuanlık bir sorun görmedim telde 4.5g evde 3 kademeden yukarı gitmiyor yalnız telefon 3g de tam çekiyor

• streamin S kullanıcısına yanıt

Nisan sonu deniliyor umarım doğrudur.

Bu arada herkese iyi bayramlar 🍬🍬🍬

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.