Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.568
Cevap
65
Favori
105.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme ile ilgili bi durum yok, kablo uçlarını tekrar kontrol edin telefon / bilgisayar temassızlık olabiliyor bazen. Telefon açıkken deneyin hatta, bağlantı bildirimi gözükünce yeniden başlat deyin. Telefon yeniden başlatmaya geçer geçmez güç ve ses arttırma tuşuna basılı tutun aynı anda menüye geçene kadar bırakmayın.

• Teşekkürler hocam, 3 farklı kablo ile denedim. Bağlantı geliyor hepsinde de. Dediğiniz şekilde de yaptım, çok ilginç her seferinde telefon normal boot ediyor. Wipe cache yapacaktım, burada gördüm, daha önce hiç yapmamıştım. Olmuyor sanırım bende. Sağlık olsun :)

• aydogan kullanıcısına yanıt

Yapabildim ama öncesinde şöyle bir şey yapmak zorunda kaldım. Telefon açıkken volume up + volume down + power ile reset atılıyor, daha sonrası standart prosedür. Bu olmadan benimki hiçbir şekilde girmedi. Belki lazım olur başkalarına. Selamlar.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Hakikaten sağlam linçlerler, dikkatli olmak lazım :)

• İyi akşamlar. Amazon indirimi ile siparişimi verdim. Başlıkta katkıda bulunan herkese teşekkürler. XDA'da pek fazla konuşulmamış. Bu telefon için custom rom desteği gelir mi sizce?

• Balliba kullanıcısına yanıt

Henüz daha erken sonuçta destek uzun süreceği için daha sonra ne olur bilemeyiz.

• Amazondan aldım kutu ince bir bantlı ama dışında ambalaj jeatin yoktu. Sizinkiler de öyle miydi?
  • Merhaba 360 koruma yaptıran oldu mu bu telefonu kılıfsız kullanmak istiyorum ayrıca tam detaylı güncelleme ne zaman gelir
  • vega_vega V kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben de dün Amazon'dan satın aldım, kutu dışında jelatin yoktu.

• vega_vega V kullanıcısına yanıt

Jelatin yoktu direkt alt üst bantları söktüm açtım kutuyu.

• Merhabalar elimde 1 adet fazladan Spigen A55 Liquid Air Green kılıf var. Uygun fiyattan veriyorum. 2 ay önce Amazondan alındı kutu fatura duruyor. İlgilenenler olursa diye linkini bırakıyorum teşekkürler.

• Webrocc W kullanıcısına yanıt

Samsung bu sene geciktirdiği için A55 ilk büyük güncellemesini Ocak-Mart arasında alacak.

• Merhabalar,
    Ana sayfada spigen şarj aleti süper hızlı şarj yapmiyor diye belirtilmiş ama yorumlarda süper hızlı şarj yaptığını söylüyorlar. İki farklı cevap verilmiş konu hakkında fikir edinmek istedim. Deneyen var mı bu cihazı?
    https://app.hb.biz/Jt79364N7WKH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pheath -- 8 Kasım 2024; 9:57:10 >
  • Arkadaşlar merhaba, bazı uygulamalarda kelimelerin son harfi çıkmıyor. Mesela dün de şuna rastladım.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

Bunun bir çözümü var mıdır?

• ahbap kullanıcısına yanıt

Bu sanki uygulama kaynaklı gibi. Başka örnek var mı bu şekilde?

Hangi uygulamalarda bu sorunu yaşıyorsunuz? Telefonun yazı tipini değiştirip deneyin. Telefondan değil de uygulama kaynaklı olur genelde bu sorunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 8 Kasım 2024; 13:10:40 >
  • Bu GS Sözlük uygulaması. Başka bir iki yerde daha çıkmıştı ama hangisiydi unuttum. Denk gelirse paylaşırım. Teşekkürler  

Uygulamaya giriş yapmadım ama denedim bende bu şekilde normal görünüyor.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]
  • mert1907 kullanıcısına yanıt

Bu paylaşımınızın ardından fontunuzun ince yazı tipi olduğunu fark ettim, baktım benimki kalın yazı tipinde ayarlıymış. O tiki kaldırınca, düzeldi şimdi. Yine de ilginç. Neyse bir mesele daha tarihe karıştı :)

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Wifi aramasını açmanızı öneririm. Wifiye bağlıyken telefonunuz çekmese bile wifi üzerinden görüşme yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 8 Kasım 2024; 14:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.