Arkadaşlar, ekranın açık kalma süresini son şarjdan bu yana olacak şekilde seçtim. Ne var ki sağlıklı bilgi vermiyor gibi zira uzun bir süre aynı değerde kaldı. Mesela 3 saat 27 dakika diyordu bu öğlen. Bir saat sonra falan baktığımda halen 3 saat 27 dakika olarak gösterdi. Anca biraz önce o da 20 dk kadar yükseldi. Oysa daha fazla açık kaldı ekran, epey işlem yaptım browserdı youtube'du ekşisözlüktü falan. Bu normal mi veya bana mı öyle geldi acaba.. |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (76. sayfa)
-
-
x (formerly twitter)Khaled 🍉 (@TechKhaled_) on Xhttps://x.com/TechKhaled_/status/1851458454537286004
Güvenilir bir kaynaktan sızdırılan OneUi7 animasyonları. Gerçekten harika gözüküyor umarım samsung bu güncellemeyi sorunsuz bir şekilde dağıtmayı başarır.
-
Dostlar, Amazon'da A55 16.875₺. Fiyat uygun mu? Alınır mı sizce?
-
Bu ekonomide kimse tavsiye vermek istemez ama akakçeden kontrol ettiğimde son 1 yıldaki en düşük fiyat olduğunu görüyorum. Neredeyse a54 seviyesine gelmiş. Düşünüyorsanız alın bence.
-
Merhaba arkadaşlar. Amazonda taksit oluyor mu? -
Cep telefonuna taksit olmaz. -
Anında değil de belirli aralıklarla güncelliyor sanırım orayı bir ara benim de dikkatimi çekmişti.
-
Takip ettiğim diğer telefon konularında taksitli alanlar oluyor. 14t pro mesela -
Ticari kartlara taksit yapılıyor yanlış bilmiyorsam yada nakit avans tarzı şeylerle alıyor olabilirler. HB'de falan alışveriş kredileri oluyor araştırmak lazım yani.
-
Enpara gibi bazı kartlarda sonradan taksitlendirmeye sektör sınırı gelmeden önce tek çekim yapıp dönem içine düşünce 6 taksite kadar bölme imkanı oluyordu çünkü hepsiburada, n11 gibi sitelerin sektörü elektronik olarak gözüküyordu. Kısıtlama gelince bu imkan ortadan kalktı. Arkadaşın da dediği gibi sadece ticari kartlara taksit yapılıyor. Veya easycep gibi yenilenmiş telefon satan sitelerde taksit yapılıyor normal kartlara da.
-
Merhaba video konusunda size danışmak istedim.İnstagram için en yüksek kalite video çekimi için hangi ayarları önerirsiniz ? -
Full hd 60 fps dışında bir ayar yapmanıza gerek yok. İnstagramda paylaşım yapınca kalite düşmüyor zaten. -
Tamam teşekkürler -
Redmi Note 13 Pro alacaktım 12 ram var, 2 sene sonra bir rom atar kullanırım diye düşünüyordum. Amazonda 16750'ye görünce A55 aldım gitti. Eşim kullanacak zaten. 8GB ram 2 seneye alarm verirse o zaman düşünürüm ne yapalım.
Ömürlük çok girişli 100w adaptör alayım diyorum. Ne önerirsiniz? Anker düşünüyordum ama Ugreen de kaliteli oluyor. Şunu alayım diyorum, itirazı olan var mı? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 4 Kasım 2024; 11:18:58 > -
Amazon 6 taksit
-
Hayırlı olsun, iyi fiyata aldınız. Ben evvelki hafta 18200'e mi ne almıştım. Acil ihtiyacım vardı, kasım indirimlerini bekleyemedim maalesef. İyi günlerde kullanın.
-
Amazon taksit yapıyor bazı telefonlara. mi 14 serisi ve Nothing 2a serisine taksit var hemde şahsi kartlara. İlginç ama var :) 6 yada 9 olarak karta göre değişiklik gösteriyor.
-
Olabilir hocam ben incelemedim peşin almak istediğim için :)
-
Nasıl mümkün oluyor bu yasak değil mi telefonlarda kredi kartına taksit yapmak? -
Bunu kimse anlayabilmiş değil zaten :)
Mesela şuan;
Xiaomi 14t 12/512 modeli titan siyahı vade farksız 6 taksit
Nothing Phone 2a 8/128 modeli vade farksız 3 taksit.
İş bankası kartlarına 9 aya kadar bölüyordu hatta. Nasıl bir kılıfa uydurma ise artık yapıyor adamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 5 Kasım 2024; 17:31:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X