Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.853
Cevap
81
Favori
124.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Varsayılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Burası anakonuysa ve insanlar bilgilenecekse olumlu yorumlarda olumsuz yorumlar da bulunmalı ne yani cihazlar eleştirilemez mi sürekli olumlu şeyler paylaşıp manipülasyon mu yapmak gerekli bizim insanımızın ve forumun temel sorunu bu para verdi diye cihazı eleştirilemez sanıyor olumsuz yorumlara katlanamıyor kimseye hesap vermek zorunda değilim canım isterse değiştiririm istemezse değiştirmem ister apple olsun ister samsung ister başka marka olumlu yönlerini de yazarım olumsuzlukları da böyle olmalı zaten.

• Bende sürekli senin saçma sapan yorumlarını okumak zorunda değilim kimse manipülasyon yapmıyor yapan birisi varsa o da sensin beğenmiyorsan değiştir senin saçma sapan yorumlarını okumak zorunda değilim. Sürekli telefonun modemi sorunlu diyip duruyorsun ne yapalım içini açıp modem takamayacağımıza göre? Bir sen bunu söyleyip duruyorsun anladık sorunlu ise değiştir geç ne boş konuşuyorsun burada. Aynı muhabbetleri S24 konusunda da yapmışsın çekmiyor etmiyor diye sonra gelip A55 almışsın. Madem orada sorun yaşadın ne diye tekrar Exynos'lu cihaz tercih ediyorsun anlamak gerçekten güç sen amiral gemi seviyesinde cihazın modeminde memnun kalmayıp orta üst segment telefona geçip ne bekliyorsun anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 30 Ekim 2024; 22:0:33 >

Burasi kimsenin şahsi forumu değil özel tahsis edildiğide yok bende senin pohpohlamalarını okumak zorunda değilim cihazının kölesi olmuş tapıyorsun ne de olsa para verdin saçma sapan birşey varsada oda bazı şeyleri görmezden gelmenizdir.S24 konusunda da yazdım çünkü sürekli cihazin sorunlarını görmezden gelen bir güruh var GPS sorunu aylarca paylaşıldı millete küfür etmedikleri kaldı bazı şeyleri kabullenmek zor olsa gerek.

Exynos modemleri ezelden beri böyle belki bu serilerde düzeltmişlerdir diye yeni çıkan modellerin hepsini denedim değişen birşey yok bunu sadece ben söylemiyorum yerli yabancı kaynaklarda şikayet eden bir çok kişi var.

Saatimde kulaklığımda samsung komple ekosistem değiştirmek maliyetli oluyor keyfimden kullanmıyorum snapdragonlu modelleri çıksın onu tercih edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 30 Ekim 2024; 22:57:20 >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    İnşallah samsung bir an önce snapdragonlu bir model çıkarır da siz de rahatlarsınız biz de.

Daha cihazın kölesi olmuş tapıyorsun diyor gerçekten laf anlatmak güç. Ben bu cihazı almadan önce aylarca araştırdım. Yorumları okudum, incelemelerini izledim cihazı alırken de ne olduğunu bilerek aldım. Bende J7 Prime ve J6+ modelleri var birisi Exynos'lu diğeri Snapdragon'lu. Exynos'un Snapdragon karşısında tabi ki daha verimsiz olduğu bir gerçek sonuçta Qualcomm Samsung'a göre daha tecrübeli bir üretici kimse gelipte zaten tersini söylemiyor ama eskiye kıyasla Exynos'lu cihazlar artık bir yere geldi o kadar kötü değil abartıldığı kadar. S24 konusunda güncelleme ile çoğu şeyin çözüldüğü söyleniyor o kadar insan memnunken senin göze batman ilginç bir şey. Şikayet edebilirsin, beğenmeyebilirsin ama sürekli SD modemler böyle Exynos böyle diyip durmanın da alemi yok. Ben cihazdan memnunum sırf eleştirmek için ne yapayım olmayan sorunları mı yazayım herkesin bir kullanım alışkanlığı var ben bazı şeyleri görmezden gelebilirim yada gözlemlemeyebilirim ama sende sorun olabilir. Senin yaşadığın sıkıntıları yaşamıyorum diye bunu genele yaymak mantıksız. Samsung'u benim kadar eleştiren olmamıştır dediğim gibi zamanında o kadar para verip bada konusunda sıfır destekle ortada kaldık. Sonuçta şirket babamın şirketi değil burada gereksiz algı yapmaya gerek yok. Neyse meseleyi çok uzatıp konuyu daha fazla amacından saptırmayalım memnun değilsen bir daha ki sefere SD bir cihaza geçersin olur biter bu kadar basit.

• Ben de dahil olmak üzere bu konuda da başka konularda da yerine göre Samsung'u çok konuda eleştiriyoruz bir çok kullanıcı olarak. Cihaza, markaya tapıyor oluşumuz gibi bir durum yok yani. Hatta ben ekosistem sebebiyle gelecek seneye komple Apple'a taşınmayı planlıyorum Allah izin verirse.

Halihazırda arkadaşlarla aranızdaki münakaşaya gelince ise benim de fikrim gerçekten sürekli benzer şikayetlerden benzer tonda şikayet ediyor oluşunuzun konunun tadını biraz kaçırdığı yönünde.

Diğer yorumlarınızı da okudum, biraz abartıyor olabilir misiniz? Hiç dikkat etmeden kullanmama rağmen ben herhangi bir sorun yaşamadım. Birçok arkadaş da sıkıntısız kullanıyor cihazını. Sizin cihazınız ya da kullanımınız özelinde bir sıkıntı olabilir mi?

Cihazı alırken Exynos benim için de bir soru işaretiydi. Ama siz söyleyene kadar modem performansının düşüklüğünü farketmedim bile. Navigasyonun arada sapıtmasının falan sebebini anladım. Ama kayda değer derecede düşük değil bence. Ben cihazın kamera performansı olarak daha iyi olmasını beklerdim oraya takıldım. Neyse bu başka bir konu.

Snapdragonlu s23e yönelebilirsiniz ya da bize bu fiyat bandında kusursuz bir cihaz önerebilirsiniz.

• Tekrar tekrar yazmaya gerek yok fazla uzatmadan güncel A serilerinin bir çoğunu kullandım S24 baz modelide kullandım sonrasında kısa dönem vivo V29 kullandım sd 778g işlemcisi vardı onunla görüşme esnasında hiç bir sorun yaşamazken exynoslu samsungların hepsinde ses kesilmesi sürekli 4g-3g arası geçiş yaşadım hala da yaşıyorum members,gsmarena forum gibi platformda da şikayet edenler mevcut.Tüm ekosistem samsung olduğu için hepsini bir anda değiştiremem telefonun diğer özelliklerinden memnunum sadece son iki güncellemeden sonra şarj performansı düştü ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum eskiden daha iyiydi.Kamera'ya gelirsek bence bir önceki model olan A54 daha iyi çekimler yapıyor.

S25 modelini bekliyorum yüksek ihtimal snapdragon ile gelecek.

Tüm yorumları okumanızı tavsiye ederim.

https://r1.community.samsung.com/t5/galaxy-a/a55-signal-always-drops-to-edge-and-stays-there/td-p/26425488

• Merhaba arkadaşlar,
    Acil yardımınıza ihtiyacım var
    Bende A55 256 var 2 Aylık Türkiye Garantili
    Bir arkadaş Vivo V30 5G 256 gb kafa kafaya takas yaparmısın dedi
    Vivo da 17 ay Garantili
    Ne dersiniz lütfen hepiniz yorum yapın
    Teşekkürler

Uzatmaya gerek yok. Fikrinizi değiştirebilceğimi sanmıyorum, eğer değişecek olsaydı diğer arkadaşlar da defalarca yazmış fikriniz değişirdi. Zaten navigasyon arada sapıtıyor, fakat kayda değer, gündelik kullanıcıyı çok da etkileyecek bir sıkıntı yok dedim. Yoksa hayır cihazın modemi süper demiyorum ama sizin gibi pireyi deve yapmaya da gerek yok. Güncel piyasada eli ayağı düzgün alınabilir bir telefon A55. Modem konusunda Snapdragonlu Redmi Note 8'de de görüşme problemleri yaşadım ben. S25'i beklemeye gerek yok, halihazırda snapdragonlu S23 var. Eğer snapdragon konusu sizin için bu kadar hayatiyse yaklaşık 10 bin lira fazla ödeyip geçebilirsiniz.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Bende honor 90 da 850-900 görüyordum wifi hızını a55 te bazen ite kaka 600 anca modemi honor 90 gerisinde demkki doğrumudur?

• Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• fergusonnn kullanıcısına yanıt

İşlemci hariç a55 çok daha iyi bir cihaz. Uzun yıllar kullanacaksanız a55 4 tam sürüm güncelleme alacak ve sürekli güncel kalacak. Ayrıca vivo bir çin markası. Çin markaları yazılım ve stabilite olarak sorunlu. Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim.

Önermem. V30'da ufs 2.2 ve lpddr4x eski teknolojiler var. O konuda A55 daha güncel. Ayrıca IP sertifikaları da daha iyi A55'in. V30 şubatta çıkmış V40 haziranda 4 ayda 1 telefon çıkartmak ne kadar saçma. V30 şimdiden 1 nesil eskimiş bile.

İşlemci, kamera ve ekran parlaklığı mevzuların da Vivo önde gibi dursa da depolama hızı, bellek modülü anlamında A55 daha iyi duruyor.

• alper_love kullanıcısına yanıt

Benim de wifi bağlantısı konusunda anlamadığım bir dengesizlik var. Upload ve download hızı tutarsız oluyor anlamadım. Modem ayarlarını kurcaladım biraz düzelir gibi oldu ama download hızı normal çıksa upload düşük çıkıyor, upload düzelse download düşüyor. 100 mbit fiber var evde download 110 lar da çıkıyor tamam ama 20mbit upload var 4mbit falan çıkıyor kurcalamak lazım.

Telin modemine ulaşabiliyormuyuz ev modemi ise ona müdaheleye gerek yok honor90 eşimde ondanmhızlar aynı a55 düşük nedense

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.