Telefon da pek bir seçenek olmadığı için evin modemini kurcaladım şu an bu şekilden gidiyor çözüm bulursam deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (75. sayfa)
-
-
Benim modemlik durumum yok honor90 hala 850-900 seviyesinde hızda aynı sunucuda yapacak bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ufs olarak, Samsung A55 bir açıklama yapmamış, ama gsmarena testinde ufs 2.1 hızında çalışıyor yazmışlar.
Başka sitelerde ufs 3.1 de yazıyor. Yanlış bilgi vermiş olmayayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 1 Kasım 2024; 14:56:46 > -
A55 ufs 3.1 ile geliyor. Yukarıda da testleri var bakabilirsiniz.
Amazondan 17kya aldım ama yorumları görünce iptal edesim geldi. Poco x6 pro mu a55 mi? Cok oyun oynayan biri degilim pcden oynamayi tercih ederim ama herhangi bir oyunu denemek istedigimde kasmamasını isterim hangisini almalıyım? Beni uzun süre götürmesi önemli
Şimdiden thx
Kamera önemsiz, dayanaklı olmalı, hızlı olmali,kasma donma olmasın şuan redmi note 8 var donmalarından dolayı neler çektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManiFesTooo -- 1 Kasım 2024; 20:34:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco alacaksanız direnç kayıtlı alın daha uyguna gelir . Kafam rahat oksun garantili olsun derseniz Samsung.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
One ui 7 bu cihaza gelcek mi?
Tabii ki gelecek. 4 yıl android güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 2 Kasım 2024; 10:57:38 >
Aylık güncellemeler ne zaman geliyor arkadaşlar?
En son 9 ekimde geldi. O civarlarda geliyor genellikle.
Tam bir günü olmuyor hocam. Bazen 2 ayınki birden tek seferde geldiği de oluyor. Özellik güncellemesi gelecekse güvenliği de ona entegre edip gönderebiliyorlar bazen bundan dolayı oluyor bu gecikmeler
Google da kendi güvenlik güncellemelerini cihaz bazlı değil de bütün cihazlara aynı anda gelecek şekilde gönderiyor. En sonki 1 hafta arayla arka arkaya gelen güvenlik güncellemeleri komple bütün S24 serileriyle aynı anda geldi örnek olarak
Yani bu konuda bir belirsizlik hakim ama ortalamaya vurunca aralık yine 1 ay gibi oluyor
-
Teşekkürler arkadaşlar. Benim asıl beklediğim OneUI 7 güncellemesi. Beklentim yüksek uzun zamandır bekletiyorlar bakalım değecek mi.
Bende 7'yi çok merak ediyorum. Sızıntılara göre animasyonların akıcılığını daha da geliştirmişler. Bakalım gelsin görelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 2 Kasım 2024; 13:18:6 >
Tek başına Android 15'in de sistem akıcılığını arttıracağı söyleniyordu, Samsung da OneUI ile katkı sağlayınca herhalde baya hoş olacak. Gerçi şu an da güzel çalışıyor.
Bunun dışında sızdırılan ilk görüntülere göre yeni kamera uygulaması daha sade güzel olmuş ama ikonlar yine tırt gibi malesef. Bana her zaman biraz fazla renkli ve çocuksu görünüyor bu ikon tasarımları, keşke daha zarif olsa, premium hissettirse. Yeniler biraz daha Xiaomi, Vivo, Oppo tarzı olmuş gibi.
Bildirim kısmını ise göreceğiz, ilk inceleyenler Apple'a benzettiklerini ve daha da kullanışsız olmuş olabileceğini söylüyor. Kimisi de daha iyi demiş
-
Bence de akıcılık bir üst seviyeye çıkacak OneUi 7 ile. Ama ben de yeni ikonları beğenemedim. Yeni ikonlar Çinlilerin arayüzündeki ikonlara benzemiş. Şimdikiler gayet özgün bence değişmese de olurdu.
Aynen :)
Yeni ikonları beğenen kimse çıkmadı belki de buna dayanarak yeniden güncellerler diye düşünüyorum sonuçta daha betası bile çıkmadı 7.0'ın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 2 Kasım 2024; 13:40:38 >
İkonlar bence de daha iyi olabilirledi belki de çıkışa yakın değiştirirler. Ben en çok performansı merak ediyorum şu an bile akıyor cihaz bakalım bunun üstüne ne koyacaklar. Bildirim kısmında kararsız kaldım ancak kullanınca belli olacak gibi.
17k ya amazondan eşime aldım ben de. Önceki telefonu m51 di 7000 mah pilli. Umarım aratmaz.
Samsung A55 için maksimum kaç watt şarj aleti kullanabiliriz veya kaç watt adaptör destekli? Yani 20w adaptör kullanmak ile 35w adaptör kullanmak şarj hızını etkiler mi?
-
Max. 25w destekliyor cihaz. Her hızlı şarj adaptörü telefonu hızlı şarj etmeyebiliyor. Pps desteği olması lazım sanırım. Bu yüzden orijinal aleti almanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X