oldukça da kaliteli bir ürün neredeyse Spigen seviyesinde. Sadece ona göre biraz daha fazla parmak izi kalıyor Sıradan 100 200tl'ye sağda solda satılanlardan ise birkaç gömlek üstün |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (72. sayfa)
-
-
Benim taktırdığım ekran koruyucu siyah şerite sahip olduğu için ekran kasa oranını bir tık fazla düşürüyor ama taktırdım artık bir kere bu yukarıda ki ürün iyiymiş olmadı böyle bir şey taktırmak lazım.
-
JETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy A55 5G 6.6 Inç, 9H Temperli Cam Filmi, Çizilmez, HD Şeffaf, 3 Pakethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CSDJTQGW?ref=cm_sw_r_apan_dp_70C6NSP78SY90GWJJMWX_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_70C6NSP78SY90GWJJMWX_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_70C6NSP78SY90GWJJMWX_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Sizin attığınız ile bunun arasında kaldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunu hiç kullanmadım hocam onun için kıyaslama anlamında bir fikir belirtmemem daha doğru olur sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan kullandığım ekran koruyucusu çok parmak izi bırakıyor. Sizin kullandığınız o konuda nasıl?
Amfilm de o konuda çok iyi sayılmaz hocam.
Tamamdır çok teşekkürler
Ben amfilm arkadaşım da jetech kullandık,amfilm de jetech de A55 özelinde de genel anlamda da iyi markalar ama akabinde bendeki A55'i ona satmıştım ve amfilm/jetech kıyas noktasında takribi 3 aylık kullanım deneyimine göre ; jetech de ekran renkleri daha canlıymış ve parmak izi tutma konusunda amfilme göre daha iyiymiş.
Ben amfilmden de memnun kaldım ama ikisini de kullanan jetech diyor :) Bende ufak bir bilgi vereyim dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Jetech alacağım gibi duruyor.
Rica ederim Üstat,ikisinden de memnun kalırsınız ama ikisini de deneyimlemiş birinin fikrini paylaştım ayrıca altta ilettiğim şekilde 2 cam+1 şeffaf kılıf şeklinde paketleri de var,kılıfını ben kullandım,gayet güzel oturup,koruyor ve ekran koruyucuyla da oldukça uyumlu son olarak sararma da yapmamıştı eğer kılıf düşünceniz de varsa bu seti öneririm.
amazonJETech 3'i 1 Arada Kılıf için Samsung Galaxy A55 5G, ile 2 Paket Ekran Koruyucu, Temperli Cam Filmi, Darbeye Dayanıklı Tampon Telefon Koruyucu Kapak Şeffaf Geri (Şeffaf)https://www.amazon.com.tr/JETech-Samsung-Koruyucu-Temperli-Dayan%C4%B1kl%C4%B1/dp/B0CS66ZW34?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Google Circle Search kullanırken kasma yaşayanlar varmı? Ram Plus 6'ya ayarlı ama en son kasıyordu. Çok uygulama yüklü olmasından alakalı olabilir mi?
-
Tekrar denedim şimdi bir kasma olmuyor. Siz de nasıl bir kasma var? RAM Plus ile alakalı olduğunu sanmıyorum ki bende kapalı zaten komple. Arka plan da çalışan uygulamalara bakın ve Geliştirici Seçeneklerinden Çalışan Servislerde neler var, boşta ne kadar RAM var onu kontrol edin ama RAM kaynaklı olduğunu zannetmiyorum.
-
Muhtemelen çalışan uygulamalardandır bayağıda uygulama yüklü sonra bi bakacağım tekrardan.
-
Hocam Ram Plus bazen kasmayı arttırıyor, şöyle ki:
Arka planda daha fazla uygulama açık kalıyor o şekilde ve işlem gücüne de yük bindirdiklerinden ve aynı zamanda açık bulundukları hafıza da RAM kadar hızlı çalışabilen bir donanım olmadığından bu durum sisteme genel bir hantallık olarak geri dönebiliyor.
Yani daha fazla RAM ayırdık böylece daha hızlı ve akıcı çalışır gibi bir düz mantık işlemiyor RAM Plus ile ilgili olarak. Üzerine batarya tüketimini de arttırıyor arka planda açık kalan fazla uygulamalar.
Ben çok uygulama kullanıyor olsanız bile RAM plus'ı tamamen kapatarak da cihazı bir denemenizi öneririm. 8 zaten bir çok kullanım senaryosunda yeterli, cihazın kullandığı Ram hız olarak da gayet iyi
Şöyle bir bilgi buldum. Yukarıda da bazı arkadaşlar açıklamıştı sanırım. Düşük ışık koşullarında video ve fotoğraf çekerken 12 MP kullanmak daha iyiymiş çünkü 12 MP sensör daha fazla ışık topluyormuş. Gündüz ise 50 Mp daha fazla detay ve keskinlik sağlıyormuş.
İndirim gelecek site veya yarı fiyatına olan bir site bilen varsa yeşillendirsin. Arkadaşım note 13 pro alacaktı A55 önerdim ama 256 istiyor. İndirim yakalamamız lazım.
-
Kasım'da oldu oldu, olmadı bi şey kalmadı A36-A56 ile yakın olur fiyatları. Denk gelir umarım. Ekonomik koşullarımız sağolsun ucuzlayan bi şey yok hiç. Ama ben bildim bileli aynı, en son çıkanla çıkacak olanın fiyatları aynı oluyor.
-
Arkadaşlar selam, ios tan ilk defa Androide geçtim bu telefonla. Alalı daha 2 gün oldu. Cihazın bataryasına dair çok iyi yorumlar okudum. Ama beklediğim gibi değil sanki. Mobil verim hep açıktır. Öyle oyun falan oynamam sosyal medyada gezerim. Telefonun kendisini bulmasını beklemeliyim normal mı bu durum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İostan iyi olduğu kesin biraz bekle 1 haftada anca stabil olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X