hocam poco alacaksan poco f6 alacaksin,f serisinden şaşmayin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (70. sayfa)
-
-
Bugün trendyol goda Google klavye ile otomatik doldurma bilgisi girmenin çalışmadığını gördüm. Birkaç kere sorunsuz bir şekilde kullanmıştım. Sanırım son güncelleme ile bozuldu. Aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bende başka bir problem mi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamerayı hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz? Ön arka 12mp mi yoksa 32/50 mi hangi çözünürlük daha iyi çekiyor arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 32/50 olarak kullanıyorum. Zoom yapacaksanız yüksek çözünürlük daha iyi olur.
3 ay kullanıldığım a55'i eşime verdim ve artık o kullanıyor. İphone kullanıyordu artık iphone istemiyor :) Ben ise 7,5 yıl kullandığım sony xperia x compact'a geri dönüş yaptım. Yeni batarya alıp montajını yaptım şarjı eskiye döndü. Küçük telefon kullanmak büyük nimetmiş onu anladım. Galiba sonraki telefonum s25 olacak eğer küçük ekranlı şekilde piyasaya çıkarsa.
Bu a55 benim için kusursuzdu ama ekranı gerçekten çok büyük. Keşke küçük ekranlı telefonlar tekrar seçenek olarak sunulsa.
-
Keşke, ama maalesef artık küçük boyutlu telefonlar üretilmiyor. Tuğla taşıyoruz resmen.
-
Bence ekran kasa oranı iyi ayarlanmış 6 inç ekranlı bir cihaz gayet yeterli. Daha aşağısı olursa medya tüketimi açısından pek verimli olmaz. Hafif ve ince olması da bir etken tabi.
Arkadaşlar, kutudan ne renk şarj kablosu çıkıyor?
Buz mavisi renginden beyaz çıktı. Renkten renge göre değişiyor mu onu bilmiyorum.
-
Beyaz çıktı bana da.
-
En mantiklisini yapmişsin,xiaomi kirintisi bulaşma olumsuz yorumlarin hepsi dogrudur emin ol cöpe atmamişsin iyi yapmişsin
Arkadaşlar, şu ürünü alsam A55'i hızlı şarj eder mi?
www.hepsiburada.comSpigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Fiyatıhttps://app.hb.biz/vlmIE1H4ZyT2Veya içinden çıkan kabloyla kullanmak üzere Samsung'un EP-T2510 kodlu adaptörünü alsak yine hızlı şarj sağlayabiliyor muyuz?
-
Ben şu adaptörü aldım kutudan çıkan kablo ile kullanıyorum süper hızlı şarjı destekliyor. Attığınız linkteki adaptörü deneyen varsa onlardan da fikir alabilirsiniz.
www.hepsiburada.comSamsung EP-T2510N 25W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyatıhttps://app.hb.biz/uMqA7g9Uq5qP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 21 Ekim 2024; 12:53:49 > -
Telefonu ve adaptörü sipariş ettim. Sırada kılıf ve ekran koruyucu var :)
-
Hayırlı olsun. Ben kılıf ve ekran koruyucuyu yerelde hallettim uzaktan almak istemedim.
S24 FE için değişim kampanyasında A55 için çok az bir değer veriyor Samsung. S 24 FE ye geçmeye değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopee -- 21 Ekim 2024; 20:18:49 >
Değmez. Fiyat kalite oranında iştah açan bir durum devrimsel bir fark yok S24 FE özelinde...
-
Samsung yeni A serilerinde snapdragon yonga seti kullanacak sanırım A36'yı snapdragon ile test ediyorlar.
A36 da snapdragon A56 da ise Exynos 1580 test ediliyor. Bu senenin A55'ini A36 olarak piyasaya sürmeyecekler. Ama A36'daki denedikleri snapdragon işlemcileri zaten samsung üretecekmiş 8 gen 1 7 gen 1 gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 21 Ekim 2024; 23:13:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X