Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.854
Cevap
81
Favori
125.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A36'nın kamera tasarımında da ufak değişiklik var sd'yi kendi üretse bile modem vs.Daha iyi olacaktır sadece 1480 kullanmamalarına şaşırdım exynos serisinin en stabil işlemcilerinden biriydi.

• brt.148 B kullanıcısına yanıt
    Beyaz gibi duruyor ama mavi dogru
  • Honor 200 A55 Poco x6 seçim yapmak çok zor xiaomiye geri şans verirmiyiz bilmiyorum Mediatek kullanıyor o yüzdende custom rom yapılmıyor eskisi gibi kendi global romuda çöp dolu Honoru hiç bilmiyorum A55 değil ama a54de aşinaydim arkadaşım kullanıyordu kararsız kaldım dostlar sizce?

Telefon genç arkadaşa alınacak telefonda alo sosyal medya video ağırlıklı izlenecek yani günün çoğu youtubede geçer diyeyin oyun performansı önemli değil genshin impact pubg vs oynanmayacak oynanırsa brawl star 101 tarzı çocuk liseye yeni geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 24 Ekim 2024; 10:7:37 >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Oyun oynanmayacaksa A55 gayet mantıklı bir tercih, yani sağlam bir telefon uzun süre de kullanılır. Malum gençler dikkatsiz olabiliyor, hor kullanabiliyorlar. A55 tuğla gibi olduğundan kolay kolay yıpranmaz. Samsung servisleri de gayet iyi, telefonla ilgili bir durum olsa muhattap bulabiliyorsunuz ve gün içinde onarım sağlıyorlar. 2 sene garantisi varken eze eze kullanır, batarya değişimi yapar dört yılı tamamlarım ben olsam.

• aydogan kullanıcısına yanıt

Aydogan hocam merhabalar. Nedense benimde aklımda samsung geçiyor baktım kullanan herkes memmun inceleme videolarında altına yapılan yorumlar epey vs gibi sitelerde okuduğum kadarıyla kamera performansı iş görür seviyede demişler bu çocuk zaten fotoğraf delisi değil dediğim gibi sosyal medya insta 101 braw star içinde cihaz gayet kafi duruyor.

• Samsung A56 snapdragon işlemci ile gelirse ve ram 12 gb a çıkartılırsa bir sonraki telefonum olacak inşallah... Şimdilik emektar xiaomi mi 11 lite 8 gb 128 gb ile yola devam ediyorum...
  • Exynos 1580 ile gelecek maalesef.

• Samsung exynos 2500 ve 2600'den vazgeçmiş gibi görünüyor. Haberlere göre Exynos 2700 (S27) serisi ile geri dönecek. Bir türlü amiral gemisi işlemci üretmeyi beceremediler. Exynos 1480 gayet stabil bir işlemci olmuş. Muhtemelen 1480'in üzerine katarak 1580 ile daha iyi bir iş çıkaracaklardır. Ama şu üst segment işlemcilerindeki sorunu bir türlü çözemediler anlamadım gitti 🤔

Sosyal medya, kamera, ve oyun anlamında tatmin edecektir. Kasa kalitesi ve batarya performansı da fena değil cihazın. Diğer cihazlara göre biraz ağır olsa da ben sorun etmiyorum önceki telefonumu elime aldığımda hissediyorum ama problem olmuyor. Zaten kallavi bir yapısı var cihazın metal çerçeve ve cam yüzey olduğundan premium bir görünümü var. Oyun olarak PUBG denedim yüksek ayarlarda problem yaşamadım, kamera ise fena iş çıkarmıyor gündüz çekimleri güzel geceleri amiral gemisi performansı vermese de fena değil.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

2500'ü 25fe de kullanmayı düşünüyorlar.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Selam mert hocam siz hangi cihazdan geçtiniz baya bir araştırdım honor veya samsunga karar vereceğiz. xiaomi ben aldığımda ilk işim rom kurmak olurdu şimdi bakıyorum kilit açılmasını engelliceklermiş işlemci performansı mediatek ne kadar iyide olsa rom desteği yok. Siz cihazdan memmunmusunuz pil arayüzvs

• Exynos 1580 resmi olarak tanıtıldı.https://semiconductor.samsung.com/processor/mobile-processor/exynos-1580/
    1480'den her anlamda daha iyi olmuş. Cpu Gpu performansı da baya geliştirilmiş ve arm çekirdekleri yeni versiyona güncellenmiş. Bakalım 1480 gibi verimli olabilecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 24 Ekim 2024; 19:0:22 >
  • Süper akıcı ve son derece verimli sloganı ile açıklanan Exynos 1580’nin başlıca özellikleri şu şekilde:

4nm EUV FinFET süreci.

2.9GHz’de çalışan 1 adet Cortex-A720 çekirdek, 2.6GHz’de çalışan 3 adet Cortex-A720 çekirdek, 1.95GHz’de çalışan 4 adet Cortex-A520 çekirdek

Xclipse 540 grafik işlemcisi.

6K MAC NPU’lu AI motoru.

LPDDR5 bellek desteği.

144Hz’de FHD+ ekran desteği.

200MP kamera ve 4K 60fps video kodlama/kod çözme desteği.

Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.4, 5G

Samsung, daha detaylı olarak NPU’nun (Sinirsel İşlem Birimi) 2 MB’a çıkarılan bellek kapasitesiyle saniyede 14,7 trilyon işlem (TOPS) gerçekleştirebileceğini açıkladı. İşlemciye eşlik edecek olan Xclipse 540 GPU oyunseverleri memnun edecek bir performans ortaya koyacak.

Önceki modelden farklı olarak, Xclipse 540 toplamda iki tane olmak üzere ek bir WGP (Work Group Processor) ve ayrıca artırılmış bir GL2 önbelleği ve iki kat fazla FMA/doku birimi işlemesi benimsiyor. Bu geliştirmeler sayesinde Exynos 1580’in kullandığı yeni GPU, selefine göre %37 oranında iyileştirme sunarken, aynı güç tüketim koşullarında %20 oranında artış sağlanıyor.

Son olarak, Exynos 1580, Zamansal Gürültü Azaltma (TNR) performansını iyileştiren bir hareket iyileştirme özelliği ve büyük bir Mutlak Farklar Toplamı (SAD) sunuyor. Kamera söz konusu olduğunda Exynos 1580 düşük ışık ayarlarında daha az gürültüyle video kaydı ve daha net kenarlara sahip daha canlı fotoğraflar sağlayacak. 

Selamlar. Ben de daha önce J6+ ve J7 Prime vardı ikisi de zaten orta alt seviye cihazlardı ama ben oyun vs oynamadığım için işimi görüyorlardı ancak artık güncel bir cihaza geçmenin vakti geldiği için bende uzun zamandır gözlemlediğim A55'e geçtim. Çinli cihaz almak istemedim özellikle yazılım tarafı hoşuma gitmiyordu araştırdığımda. Samsung'un yazılımını ve arayüzünü sevdiğim için bende tekrar Samsung'dan devam etmek istedim. Önceki sayfalarda yazmıştım cihazı ilk aldığımda gözlemlediğim şeyleri ama özet geçmem gerekirse cihazdan memnunum. Ben zaten cihazı inceleyerek almıştım aylar öncesinden beridir biliyordum sürpriz bir durum olmadı yani. Kasa kalitesi, ekranı, arayüz hızı ve performansı, yazılım düzeni, kamerası vs beni fazlasıyla tatmin etti. Tabi bir S serisi değil ama kendi fiyat segmentinde bence gayet kaliteli bir cihaz. Pilinden zaten memnunum sosyal medya ve internet ağırlıklı kullanıyorum arada foto ve video çekiyorum işimi görüyor. Siz de almayı düşünüyorsanız mutlaka bir yerde inceleyerek alın ona göre karar verin tabi bu yazdıklarım kişiden kişiye göre değişir kendinizin deneyimlemesi daha iyi olur.

Exynos 2200'de
    Cortex X2- 2.8 Ghz
    Cortex A710- 2.52 Ghz
    Cortex A510- 1.82 Ghz
    Exynos 2200'den verimli olacağı kesin.
  • Exynos'un en büyük problemlerinden birisi kararsız modemi performansını geliştirmeleri lazım.
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Sanırım 1480 ile 1580 aynı modemi kullanıyor modemde bir değişiklik yapılmamış. Ama 1480'deki modem berbat diyemem ben bir sorunla karşılaşmadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 24 Ekim 2024; 21:49:33 >

Kapsama alanı zayıf çok sık bant geçişleri oluyor.

• Arkadaşlar kamera kısmı açık olan bir ekran koruyucu biliyorsanız önerir misiniz? Şuan komple ekranı kapatan koruyucu var bende ama zamanla ön kameranın kalitesini düşürüyor o yüzden ön kamera kısmı açık bir ekran koruyucu arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.