Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.898
Cevap
83
Favori
129.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi önceki sayfadan Bugün'ü Son şarjdan bu yana ile değiştirmeniz gerekiyor. Şarja takmadan önce ekran görüntüsü alıp atarsınız daha sonra. İlk bir hafta konuşmak için erken, uygulama indir kur ayarla telefonu kurcala foto video çek derken düzenli bir kullanım olmuyor zaten.

• waybe kullanıcısına yanıt

Telefon pili gayet verimli kullanıyor. Zaten cihaz yeni olduğundan batarya zamanla toparlar ki cihaz kullanım şeklini öğrenmeye çalışıyor henüz zaten. Benim de 3 gün oldu henüz erken ama şimdiden memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam, artırılmış kilit açmadan yaptım. Hala telefonu tam anlamıyla kuramadım, kullanamıyorum diyebilirim. Yıllarca çinli telefon kullanınca böyle detaylı arayüzün farkında olmuyor insan. Gerçi şuan da cebimde kendi kendine kilit açar mı şüphesine düştüm. Çünkü geçen gün durduk yere pin girmeye çalışmış cihaz.

• Gece olunca ekran biraz baş ağrısı yapıyor ve göz yoruyor. Bu yüzden geceleri göz rahatlığı kalkanını açıyorum nispeten işe yarıyor. Keşke samsung da Çinliler gibi Pwm değeri yüksek olan ekranlar kullansa artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A3x ve A1x serisini çok gereksiz buluyorum. Örneğin A55 ile A35 arasında gözle görülür bir fark yok. A25 ve A15 modeli arasında da pek bir fark yok. Bu yüzden A serisi 55 25 05 olarak 3 model olması lazım bence. Az model daha sorunsuz güncellemeler demektir.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam işinize yaramasına sevindim. Aslında açma-kapama tuşuna dokunmadan ya da double tap yapmadan ekranın açılması pek zor, ancak bir arama alarm vs gelecek telefona ve o arada parmak gibi algılayabileceği bir şey dokunacak, yani düşük bir ihtimal.

Yine de bunun da önüne geçmek için doğası gereği %100 tutarlı çalışamasa da bir seçenek var:

Ayarlar, Ekran, Yanlışlıkla dokunma koruması (menünün altlarına doğru)

Aktif etmenizi tavsiye ederim eğer etmediyseniz

Söylediğiniz gibi gerçekten çok teferruatlı seçenekleri var, zaman istiyor gözden kaçırmanız çok normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 15 Ekim 2024; 13:38:43 >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Kontrol ettim, ilgili seçenek açıkmış.

• Pil kendine gelmeye başlıyor.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

• Allah aşkına yardım edin. Bu telefonu aldım okey güzel ama ne bileyim ekran rengi bi soluk gibi. ınstagram, facebook, tiktok gibi uygulamaları açtığımda videolar sanki youtubeda 360p de izliyor gibi kalitesiz geliyor. Bunun bi ayarı falan var mı? Fotoğraflar kaliteli yüklenmiyor gibi. Eski telefonum redmi 9s ekranı karşılaştırıyorum eski telefon cam gibi. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Telefonu satıcam valla.

• erenntuncerr E kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu varsa cam olmasına dikkat edin hocam. Plastik ya da diğerleri ekranı kötü gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ekran ayarları altında renkleri en canlıya getirip denediniz mi o kadar soluk değil ekranı ki bende cam filmi de var.

Ayarlarda veri tasarrufu açıksa onu da kapatın video yüklemelerinde kalite düşer.

• Merhaba dostlar, bu model telefonu alma ihtimalim var da sizler genelde hangi rengini tercih ettiniz? Genelde siyah kullanırım ama açık mavi de şöyle bir aklımı çelmedi değil.

• ahbap kullanıcısına yanıt

Siyahı asil duruyor zaten tam siyah değilde köyü laciverte kaçıyor tonu.

Buz mavisi güzel

• Şu an iyi mi ekran süresi sizce?

• waybe kullanıcısına yanıt

Fena değil. %36 var daha da fazlasını alırsınız. Tabi bu kullanım koşullarına ve kişiden kişiye göre değişiyor ama bence telefonun şarjı güzel gidiyor.

Ben buz mavisini tercih ettim önceki telefonum siyahtı bu sefer farklı olsun dedim ama buz mavisi rengi gerçekten güzel ne tam beyaz ne tam mavi şık duruyor.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Bu arada buz mavisi güzel duruyor gerçekten.

• Cevaplar için teşekkürler. Aslında ben poco x6 pro'ya yeşilleniyordum, A55 de aklımı çeliyordu. Bazı Poco kullananlar olumsuz şeyler deyince dümeni A55'e kırdım. Bakalım ne yapacağım

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.