Telefon öğlen vakti elime ulaştı ve ilk izlenimlerimi yazayım;
Şu anlık gördüklerim bunlar uzun vade de bakalım nasıl performans gösterecek göreceğiz. Güncelleme; Oyun olarak PUBG denedim yüksek ayarlar da gayet sıkıntısız şekilde oynattı. Kamera kısmının oralar da ısınma var ama sonuçta oyun oynarken cihaz yük altına giriyor ve normalden daha fazla ısınıyor ancak belki de diğer cihazlara göre bir tık fazla ısınıyor olabilir. Ses kalitesi de güzel sesler dolgun ve yüksek çıkıyor müzik dinlerken video izlerken tatmin ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Ekim 2024; 0:37:2 > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (67. sayfa)
-
-
Kesinlikle katılıyorum size benim de düşüncelerim sizinle aynı. Batarya için şunu söylemeliyim ilk 1 hafta çabuk bitiyor gibi gelebilir. Sonra oturuyor pili ilk 1 hafta cihaz kullanımınızı öğrenip ona göre adapte ediyor kendini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz bence. Gerek yazılım gerekse malzeme kalitesi olarak telefon muazzam. Kardeşim bile görür görmez aynısından almak istedi o kadar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu cihazı alma niyetindeyim ama honor 200 ile arasında gidip geliyorum... İşlemci kamera ram pil konusunda honor 200 önde ama çok kararsız kaldım. Şuan xiaomi mi 11 lite 8 gb 128 gb 4g modelini kullanıyorum 3.5 yıldır... Herhangi bir sorun çıkartmadı ama artık bataryası yetmiyor artı güncelleme almıyor günlük her ihtiyacımı karşılıyor ama sıkıldım artık değiştireyim diyorum. Şimdilik bekliyorum bakalım hangi cihazı almak nasip olacak...
Ben Çinli marka istemediğim için ve samsungun yazılımını beğendiğim için bunu aldım. 4 buyuk güncelleme alacak zaten onun da etkisi var. Henüz yeni kullanıyorum az daha zaman geçirmem gerek ama ilk izlenim olarak şu ana kadar elimden düşüremedim cihazı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Ekim 2024; 0:36:47 >
Tasarım ve 2. el problem değilse honor 200 değerlendirilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar hocam ısınma açısından da gayet makul bir cihaz içiniz rahat olsun
Dolby Atmos açarsanız ses daha da gür ve akustik çıkıyor benim laptoptan daha iyi ses veriyor tel 😄
Dolby atmosu hangi seçenekte kullanıyorsunuz? Otomatik mi Ses mi ?
Evet hocam ben telefonda her türlü içeriği tükettiğim ve Zoom toplantılarına da katıldığımdan otomatikte bıraktım tek tek ayarlamayla uğraşmıyorum
Kulaklıkta ise kapanacak şekilde rutin ayarladım fazla yapay geliyor bir tek hoparlörde kullanıyorum. Sadece oyun için olan ayrı seçenek açık kulaklıkta, çok güzel atmosfer oluşturuyor özellikle PUBG'de mapin gerçekten içinde gibi oluyorsunuz 😄
Selamlar. Ayarlamaları yaptım hocam ve sıcaklık o kadar rahatsız etmiyor oyun dışında zaten hiç ısınmıyor problem yok yani.
Güle güle kullanın hocam hayırlı olsun :)
Teşekkürler hocam öyle yapayım.
-
Teşekkürler :)
Pil koruma da hangisini kullanmak daha iyi olur. Yoksa kapalı olarak mı kalsın arkadaşlar.
Ben maksimum kullanıyorum (%80'e kadar dolduran) gelecek cevapları merak ediyorum, bende hızlı şarjı açıp açmama konusunu merak ediyorum zaten 25w olduğu için açsak sorun olmaz bence
-
Temel seçeneğinde kullanıyorum.
Genelde 20-80 kullandığım için ben de aldırış etmiyorum açıkçası, lazımsa kullanırım. 50-60 olsa bile dışarı çıkacaksam takarım hızlı şarja dolsun hemen. Zararlı olduğunu düşünmüyorum ama, hızlı şarj ile doldurunca şarj da hızlı tükeniyor normale göre bunu gözlemledim sadece.
-
Hocam a55 te sms bildirim sesini değiştiremiyormuyuz
Ayarlar - Bildirimler - Gelişmiş - Her bir uyg. için bildirim kategorilerini yönelt açık olsun.
Sonra mesajlar uyg basılı tutup ayarlarına girin bildirimler kısmında kategoriler gözükecek Yeni Mesajlar olana tıklayıp farklı bi ses seçin.
Zil sesi ve bildirim sesi değiştirmeyi zorlaştırmışlar bu şekilde yapılabiliyor. Önceden uğraşmıyorduk bu kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X