Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.898
Cevap
83
Favori
129.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon öğlen vakti elime ulaştı ve ilk izlenimlerimi yazayım;

1. Telefon öyle söylendiği gibi ağır yada kaba değil bence gayet nazik bir cihaz.
    2. Ekran kasa oranı tabi ki bir S serisi gibi değil ama segmentine göre bence gayet yeterli.
    3. Ekran ayarlarından canlı moduna alıp az ayar yaptım bence ekran gayet güzel yani ben daha kağıt gibi soluk bir ekran beklerdim açıkcası yorumlara bakınca ama yine fiyat segmentine göre gayet güzel.
    4. Kameralarını denedim fotoğraf ve ağır çekim modunda bir kaç deneme yaptım çok üst düzey değil ama özellikle iyi ışık koşullarında güzel işler çıkarıyor gece olunca da denemeye yapıp bakacağım.
    5. Çekim kalitesini kısaca denedim uzun vadede bakmak lazım ama önceki telefonum nasıl çekiyorsa şu an buda aynı çekiyor. Görüşme yaptım öyle seste bir problem yaşamadım bir kaç farklı nokta da daha deneme yapıp bakacağım nedir diye.
    6. Batarya kalitesi bence en önemli noktası telefon %54 falan bir şarjla geldi direkt olarak verilerimi aktarıp kuruluma geçtim ona rağmen şarjı ilk etapta dengeli bir şekilde azaldı ama buda tabi ki uzun vade de anlaşılacak bir şey.
    7. Son olarak telefonun performansı mükemmel. Oyun denemedim henüz. Uygulama açılış hızları, geçişler, yüklemeler gayet hızlı. Direkt olarak Play'den uygulamalarıma abandım hepsini takır takır indirdi hazır etti.

Şu anlık gördüklerim bunlar uzun vade de bakalım nasıl performans gösterecek göreceğiz.

Güncelleme;

Oyun olarak PUBG denedim yüksek ayarlar da gayet sıkıntısız şekilde oynattı. Kamera kısmının oralar da ısınma var ama sonuçta oyun oynarken cihaz yük altına giriyor ve normalden daha fazla ısınıyor ancak belki de diğer cihazlara göre bir tık fazla ısınıyor olabilir. Ses kalitesi de güzel sesler dolgun ve yüksek çıkıyor müzik dinlerken video izlerken tatmin ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Ekim 2024; 0:37:2 >

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum size benim de düşüncelerim sizinle aynı. Batarya için şunu söylemeliyim ilk 1 hafta çabuk bitiyor gibi gelebilir. Sonra oturuyor pili ilk 1 hafta cihaz kullanımınızı öğrenip ona göre adapte ediyor kendini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brt.148 B kullanıcısına yanıt

Yani bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz bence. Gerek yazılım gerekse malzeme kalitesi olarak telefon muazzam. Kardeşim bile görür görmez aynısından almak istedi o kadar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende bu cihazı alma niyetindeyim ama honor 200 ile arasında gidip geliyorum... İşlemci kamera ram pil konusunda honor 200 önde ama çok kararsız kaldım. Şuan xiaomi mi 11 lite 8 gb 128 gb 4g modelini kullanıyorum 3.5 yıldır... Herhangi bir sorun çıkartmadı ama artık bataryası yetmiyor artı güncelleme almıyor günlük her ihtiyacımı karşılıyor ama sıkıldım artık değiştireyim diyorum. Şimdilik bekliyorum bakalım hangi cihazı almak nasip olacak...

• Ben Çinli marka istemediğim için ve samsungun yazılımını beğendiğim için bunu aldım. 4 buyuk güncelleme alacak zaten onun da etkisi var. Henüz yeni kullanıyorum az daha zaman geçirmem gerek ama ilk izlenim olarak şu ana kadar elimden düşüremedim cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Ekim 2024; 0:36:47 >
  • Tasarım ve 2. el problem değilse honor 200 değerlendirilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar hocam ısınma açısından da gayet makul bir cihaz içiniz rahat olsun

Dolby Atmos açarsanız ses daha da gür ve akustik çıkıyor benim laptoptan daha iyi ses veriyor tel 😄

• Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Dolby atmosu hangi seçenekte kullanıyorsunuz? Otomatik mi Ses mi ?

• brt.148 B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben telefonda her türlü içeriği tükettiğim ve Zoom toplantılarına da katıldığımdan otomatikte bıraktım tek tek ayarlamayla uğraşmıyorum

Kulaklıkta ise kapanacak şekilde rutin ayarladım fazla yapay geliyor bir tek hoparlörde kullanıyorum. Sadece oyun için olan ayrı seçenek açık kulaklıkta, çok güzel atmosfer oluşturuyor özellikle PUBG'de mapin gerçekten içinde gibi oluyorsunuz 😄

Selamlar. Ayarlamaları yaptım hocam ve sıcaklık o kadar rahatsız etmiyor oyun dışında zaten hiç ısınmıyor problem yok yani.

Güle güle kullanın hocam hayırlı olsun :)

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam öyle yapayım.

Teşekkürler :)

• Pil koruma da hangisini kullanmak daha iyi olur. Yoksa kapalı olarak mı kalsın arkadaşlar.

• waybe kullanıcısına yanıt

Ben maksimum kullanıyorum (%80'e kadar dolduran) gelecek cevapları merak ediyorum, bende hızlı şarjı açıp açmama konusunu merak ediyorum zaten 25w olduğu için açsak sorun olmaz bence

• waybe kullanıcısına yanıt
    Temel seçeneğinde kullanıyorum.

• KharKhad K kullanıcısına yanıt

Genelde 20-80 kullandığım için ben de aldırış etmiyorum açıkçası, lazımsa kullanırım. 50-60 olsa bile dışarı çıkacaksam takarım hızlı şarja dolsun hemen. Zararlı olduğunu düşünmüyorum ama, hızlı şarj ile doldurunca şarj da hızlı tükeniyor normale göre bunu gözlemledim sadece.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Hocam a55 te sms bildirim sesini değiştiremiyormuyuz

• alper_love kullanıcısına yanıt

Ayarlar - Bildirimler - Gelişmiş - Her bir uyg. için bildirim kategorilerini yönelt açık olsun.

Sonra mesajlar uyg basılı tutup ayarlarına girin bildirimler kısmında kategoriler gözükecek Yeni Mesajlar olana tıklayıp farklı bi ses seçin.

Zil sesi ve bildirim sesi değiştirmeyi zorlaştırmışlar bu şekilde yapılabiliyor. Önceden uğraşmıyorduk bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.