Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.898
Cevap
83
Favori
129.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur hocam Exynos modemlerin malesef Snapdragon seviyesinde olmadığı biliniyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Ekranı çift tıklamayla uyandırdığım için ekrandan olması kullanışlı geliyor bana ama işte keşke biraz daha hızlı ve tutarlı olsa

Aynı parmağı farklı parmakmış gibi birden fazla kez tanıtmak işe yarıyor aklınızda olsun biri tutmazsa öteki tutuyor sanırım :)

• Arkadaşlar merhaba. Bende A55 almak istiyorum telefonum artık eskidi sizce fiyatına değer mi? Ben genelde sosyal medya, internet ve kamera odaklı kullanıyorum cihazı oyunlarla pek aram yok belki denemeliğine PUBG falan oynarım ama çok vakit harcamıyorum o yüzden genel ve kamera performansı nasıl özellikle de gece çekimlerinde nasıl merak ediyorum. İncelemelerini izledim ama kullanıcı yorumları daha önemli benim için siz tavsiye eder misiniz yoksa bu fiyata daha iyi dediğiniz telefonlar var mı? Ve en uygun nereden alabilirim fiyatlara baktığımda HB'de uygun görünüyor. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 7 Ekim 2024; 23:26:25 >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Akıllı saatle bağlantılıyken kilitlenmeyecek şekilde nasıl ayarladınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Hocam hem rutinlerden hem de ayarlar>kilit ekranı ve aod>arttırılmış kilit açma buradan yapılabiliyor ben ikisinden de yaptım

Belli aralıklarla yine de istiyor parmak izi ama güvenlik amaçlı olarak. Çok tek tük denk geliyor o da

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Orta segmentin en ideal cihazı bana göre, Çinlilere bulaşmak gibi bir hata yapma tıpkı benim gibi...

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Çinli telefon kullanmak istemiyorum zaten pek sıcak gelmiyor bana. Şu an da Samsung kullanıyorum yazılımı düzgün ve düzenli olduğundan o şekilde devam etmek istiyorum. Bazı arkadaşlar çekim kalitesi sorunlu yazmış gerçekten öyle mi? Dediğim gibi oyun oynamıyorum benim için arayüz stabilitesi, uygulamaların rahat ve hızlı çalışması ve kamera performansı önemli.

Yorumlara kesinlikle aldanmayın, en sürprizi olmayan Samsung telefonu olabilir bu. Bölgede ve operatörde sorun yoksa çekmemesi için bir sebep yok. Düşük gösteriyor olabilir ama çekim kalitesi konuşurken sorun yaratmıyor.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Düşükten ziyade ben şöyle bişey yaşadım. Kadıköy belediyesinde çalışıyorum ve işim gereği günün 12 saati Bağdat caddesinde geçiyor, bulunduğum sokakta Samsung kullanırken çoğu zaman konuşurken bir anda ses gider bazende İnternet bağlantısı bir anda gidiyordu. Bu fold serisi kullanırken de böyledi s23 ve 24 ultra kullanırken de, ama 2 gündür vivo da böyle bir sorun yaşamadım gün içinde çok telefon trafiğim oluyor. Yılların Samsung kullanıcısyım hem sd hemde exynos'lu s ve note serisi kullandım exynos'un çekim kalitesi tamamen yerlerde, mesela bir örnek vereyim metrodan çıkarken exynos'lu note 10+ şebeke gelmezdi uçak moduna alıp çıktıktan sonra gelirdi. Ama sd işlemcili note 10+ da bu sorun olmazdı

Honor 200 inceleyebilirsiniz. A55 de iyi cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @aydogan Daha önce J7 Prime kullanmıştım onda pek bir sorun yaşamamıştım umarım bunda da yaşamam.

@cLk Çinli telefon kullanmak istemiyorum hocam ama yine de bir bakarım sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 8 Ekim 2024; 19:49:55 >
    Çekim kalitesinde bir sorun yaşamadım ben. Arayüz stabilitesi harika. Kameranın gündüz video ve fotoğraf performansı iyi gece çekimi de fena değil günü kurtarıyor.

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

Yarın sipariş vereceğim geldikten sonra bakarım muhtemelen memnun edecektir ama bazı yerlerde ekran renklerinin soluk olduğunu okudum gerçekten soluk mu yoksa abartıyorlar mı?

Soluk olmasından ziyade biraz sarımtırak gibi geliyor bana da. Çok rahatsız edici değil ama gece olunca farkediliyor parlaklık azalınca sanki göz rahatlığı kalkanı açılmış gibi oluyor ekran. Ama abartılacak bir şey yok gündüz farkedilmiyor.

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler gelince bakacağız artık.

• Ekim güncellemesi geldi.

Yahu inatla yorumlara aldanmayın diyorsunuz A25,A54,A55 ve S24 kullandım Turkcell hat vardı İzmirin merkezinde çekmiyor telefon dandik çinliye takıyorum hiç sorun yaşatmıyordu yabancı forumlarda bile millet şikayet ederken sizin sorun yok demeniz manidar.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Siz de inatla aynı yorumu yapıp duruyorsunuz her başlıkta. Ben size bir şey diyor muyum? Hayır. Üstelik haksız da değilsiniz. Çekmediği yerde çekmiyor. Hiç çekmiyor da değil. Ben sizin kadar şikayet okumuyorum.

Ortada buluşalım. İkimizin değiştirebileceği bir durum var mı bu konuyla alakalı? Siz hiç çekmiyor diyorsunuz. Ama sorun yaşamayanlar da var aramızda.

Hem yine dediğiniz gibi bu telefona özgü bi durum da değil çekim konusu.

Yorumlara aldanmayın diyorum, her ne kadar sizin için büyük bir problem olsa da benim burası ve yabancı forumlar dahil gördüğüm en şikayetsiz telefon oldu bu sene A55. Tam kıvamında bir telefon.

• Ben de yani zaten belirtmiştim sorun yaşamadığımı ve farklı farklı bir çok yerde tecrübe etme şansım oluyor herhangi bir şekilde sıkıntı yok

Başkaları yazmasa hiç aklıma bile gelmezdi bu telefonla ilgili böyle bir şikayet. Asla sorunlu denebilecek bir durum yok ortada ya da kronik sorun gibi bir durum yok. Ortalamaya göre belki biraz daha zayıftır çekim gücü, o kadar. O da belki.

Orta segmentin bugüne kadarki en sorunsuz ve optimal cihazlarından olduğu görüşüne de katılıyorum. Yağ gibi akıyor her durumda, günlük kullanımda şu özelliği de olsaydı dedirtmiyor, ekran büyük, şarj uzun, telefon sağlam kullanıcısına güven veriyor daha ne olsun taş gibi cihaz.

Hiç bir konuda en iyisi değil - ki zaten böyle bir iddiası da yok - ama her durumda fazlasıyla yeterli ve iyi...

Members'ı açarsanız şikayetleri görürsünüz forumlar sadece buradan ibaret değil 1-2 diş çektiği yerlerde görüşmelerde ya ses kesiliyor ya da görüşme sonlanıyor ayrıca İnternet hızı bile farkediyor exynos'un olduğu yerde rezil modem performansı her zaman olacak S25 umarım dimensity ile çıkar da bu sorunlar tekrar tekrar yaşanmaz.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.