Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
1.739
Cevap
74
Favori
116.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle... İnanılmaz kolaylık sağlıyor...

• @ahbap Font değiştirince yada kalın yapınca zaten bazı uygulamalarda ya aynı satıra sığmıyor yada başka sorun çıkarabiliyor o açıdan demiştim.

@brt.148 Zaten o eski telefonumda bile aktif olarak kullandığım bir özellikti bu telefonda da aktif. Hattın tam çekmediği yerde devreye girdiği için o ekran görüntüsünde çıkmamış.

• Arkadaşlar araçta android auto için kullanıp memnun kaldığınız uzatma kablosu var mı?
  • Merhabalar,

Telefon genel anlamda güzel. Fakat, ekran bana soluk geldi, biraz da sarımtırak.. Oneplus 8T'den geçtim. Arada çok fark var. Oneplus'ın ekranı çok daha canlı ve güzel. Siz de durum nasıl? Telefonun ekranından memnun musunuz?

Bu arada ayarladan "canlı mod" seçili.

• Pheath P kullanıcısına yanıt

Göz Rahatlığı Kalkanı açıksa onun ayarına tekrar bakın belki de sarımtırak göstermesinin sebebi o olabilir. Bende de canlı mod seçili ekranla ilgili bir sorunum yok tabi OnePlus 8T nasıl bir cihaz bilemiyorum o konuda ama bir sıkıntı yaşamadım.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Cevap için sağolun. Göz Rahatlığı Kalkanı açık değil. Ekran pek tatmin etmedi beni açıkcası. Yapacak birşey yok sağlık olsun.

• Telefonu 3 aydır kullanıyorum. Son 1 aydır fark ettiğim 2 sorun var, birincisi type-c girişli bir kulaklık taktığımda sesin iyi ama mikrofonun rezalet olması.(4 farklı marka denedim s9+ tabletimde çalışıyor mikrofon ama). İkinci sorun ise WhatsApp ta biriyle görüntülü konuşurken ekranı kapatıp açınca karşı tarafın sesi gidiyor(bazen sesim kapalı şekilde ekranı kapatıyorum ya da karşı tarafın ekranı kapalıyken ekranını açana kadar ses gelmiyor Umarım sorunu açıklayabilmişimdir. Bu sorunların çözümlerini bilen varsa gerçekten çok iyi olur.

• Arkadaşlar iyi akşamlar. JETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy A55 5G 6.6 Inç, 9H Temperli Cam Filmi, Çizilmez, HD Şeffaf, 3 Paket bu ekran koruyucusunu benimle birlikte almak isteyen çıkar mı acaba amazon prime var ama 400 tl altında olduğu için kargo bedeli koyuyor çok fazla. 2 tane alınca kargo ücretsiz oluyor sadece ithalat bedeli istiyor. Yarı yarıya bölünce daha uyguna geliyor alacak olan varsa özelden mesaj atabilir.

• brt.148 B kullanıcısına yanıt
    Keşke 3 kişi olsa toplam. O zaman 2 paket alınır fiyat 3e bölünürdü herkese de 2şer ekran koruyucu düşerdi 3 zaten fazla

Ben Ankara'da olduğumdan mantıklı olmaz herhalde yine kargo ücreti biner
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt
    O da mantıklıymış.

Farklı il olunca kargo mu ödeniyor yine Bursa'dayım ben
    Eğer iki paket alınırken farklı farklı adresler girilebiliyorsa ödenmezdi, ben girilmiyordur diye varsaymıştım. Yani kargo bir kişiye gelir sonra paketin birini elden verir aynı şehirdeki kişiye diye düşünmüştüm.

Tabi bu iki kişi alım olursa geçerli, 3 kişi olursa her halükarda paketler açılıp 2şerli bölüşülme olması gerektiği için mantıken ayrıca kargolama olmaması için aynı şehirde olmak gerek
    Amazon'da farklı adresler eklenebiliyor. 2 paket alınca birine farklı birine farklı adres yazılabiliyor. Birden fazla adresi teslim et seçeneği var ama daha önce hiç kullanmadım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 16 Kasım 2024; 13:46:23 >
    Anladım hocam eğer şu an ihtiyacım olsaydı ben katılabilirdim size ama elimdeki işimi görüyor

Umarım birini bulabilirsiniz, zamanında S23 konusunda benzer yöntemle çok kişi amFilm almıştı birlikte uygun fiyata
    Yine de teşekkür ederim yardımınız için.
  • Selamlar, babama bu telefonu almayı düşünüyoruz. Sosyal medya vs kullanıcak, şarjı iyi olsun, kamerası da üzmesin iyi olsun gibi aslında klasik gereksinimleri söyleyebiliriz. Bu telefonu önerir misiniz? Bu modeli alında 128 ve 256 gb arasından hangisini önerirsiniz fiyat farkını ve kullanım tarzını da düşünürsek?(Elbette 256 daha iyi ama fiyat farkına değer mi baba için)

Veya aynı fiyat bandında daha iyi olacağını düşündüğünüz bir model varsa önerilerinize açığım. Teşekkürler.
  • darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Baba için uygun bir telefon hocam, aslında arayüzü daha sade ve kullanışlı olduğu için Çinli markalardan kullanım anlamında daha rahat eder. Oldukça da akıcı çalışıyor

Sağlamlık ve uzun ömürlülük konusunda da sorun yaşamaz

Kamerası da kötü değil, ama o konuda benzer fiyattaki Xiaomi vs markaların daha iyi çekim yapan modelleri var sanıyorum. Bir de A55'in hızlı şarjı Çinlilerden daha yavaş

128 konusunda öyle sınırda olması hemen dolması gibi bir durum yok. Ama çok fazla video foto çekim yapar telefonu sosyal medya uygulamalarıyla fazla doldurursa evet dolma ihtimali var... Bilgisayara alınırsa belli bir süre sonunda hiç sıkıntı olmaz. Veya hafıza kartı takılabilir dolarsa oraya taşınır (2. Sim kısmına takılıyor)

Sonuç olarak ben kameranın sizin için önemine göre karar vermenizi tavsiye ederim. Ama dediğim gibi bu kötü olduğu anlamına gelmiyor kameranın, sadece bu fiyata daha iyileri vardır demeye çalışıyorum. Babalarımız ayarla vs uğraşmaz foto çekerken, bas-çek performansı anlamında da Samsung modellerinde genel bir hoşnutsuzluk var kullanıcılarda

Yazdığınız gibi kullanılacak ise gayet iş gören yeterli bir telefon. Almışken para sorununuz yoksa 256 almanız ilerisi için daha iyi olacaktır sonuçta 128 artık bana kalırsa yeterli değil babanız bile kullanacak olsa kamera da yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekerseniz daha çabuk dolacaktır depolama. Arayüz hızı ve performansı üzmez, akıcı çalışıyor cihaz. Şarj yönünden iyi gidiyor tabi ki kamera anlamında daha iyi modeller vardır ama iş görüyor kamerası. Belki hızlı şarjı daha hızlı olabilirdi biraz oradan eksik kalıyor.

• Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim. Kendimde A71 var ve hızlı şarj süresi vs gayet beni mutlu ediyor. Kaç yıl önceki telefon, muhtemelen A55 ondan daha kötü olmayacaktır diye düşünüyorum.

Telefonu nerden almamı önerirsiniz? Bildiğiniz indirim veya fırsat varsa paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum. Tekrardan çok sağolun :)

@Team McLaren @mert1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblade36 -- 17 Kasım 2024; 20:40:13 >
    Bence de 25W hızlı şarj yetiyor hocam hatta çoğunlukla kapalı kullanıyorum, acil ihtiyacım olunca açıyorum sadece. Ama işte daha hızlı seçenekler de mevcut, belirtmek istemiştim.

Alışveriş konusunda ise şu anki durumla ilgili fikrim yok malesef. Genel olarka ise Samsung'un kendi sitesinde, Mediamarkt ve Hepsiburada'da bazen eski telefonla birlikte takas desteği oluyor ve uygun bir fiyat elde edilebiliyor.

Yine Samsung'un öğrenci indirimi durumu var, doğumgününün olduğu ay denk gelince %10 indirim kuponu da verebiliyor fazladan. Bütün bunları toplu kullanabiliyordunuz en son bu şekilde ve sonuçta oldukça uygun bir fiyat oluyordu. Bir göz atmanızda fayda var. İndirimler olmadığında ise Samsung kendi sitesinde oldukça pahalı oluyor fiyatlar malesef
  • arkadaşlar herkese selamlar, a55 ve honor 200 arasında kaldım, beni düşündüren a55'in 8 gb ram'i ve gpu performansı ilerde sorun yaparı mı? (şu an ki telefonum Huawei nova sp 625 işlemcili 7.5 yıldır kullanıyorum sürekli tel değiştirmem), honor 200 gpu performansı daha yüksek, güncelleme benim için önemli değil, siz ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.