Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (81. sayfa)
-
-
A56 ile ilgili daha çok haber çıkar henüz zamanı da var ama kamera adası iyi mi kötü mü tam karar veremedim bence şu an daha iyi duruyor kamera bölümü ama farklılaşmak adına illa ki değişik bir şey yapacaklar.
-
yeni moda çıkıntılı ada şeklinde arka kamera dizilimi galiba, birde arkadaşlar yugatecch isimli yabancı bir sitede honor 200 ve a55 karşılaştırmasında xclipse 530 un daha potansiyelli bir gpu olduğunu söylemiş bunuda yanlış anlamadıysam 3D wild life testine istinaden söylemiş, bu sizce doğrumu, performans olarak adreno dan iyi mi -
Önemli olan tüm uygulamalarda ki optimizasyonu konu exynos olunca uygulama geliştiricileri yavaştan alıyor.
-
A35 ile A55 arasında 4-5000 TL fark var, sadece daha hızlı işlemci ve 3 kameradan birinin daha iyi olduğu için bu farka değer mi? Ayrıca A36 ve A56 beklenmeli mi? 6 yıl güncelleme desteği sunacağı söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Kasım 2024; 15:50:0 > -
Cihazınız 4-5 ay daha idare edecek düzeydeyse bekleyin derim A36'da SD işlemci olacak A56'da ise yeni çekirdek tasarımına geçilmiş olan exynos 1580 her iki cihazında ön kamera lensleri yenileniyor ayrıca A56 45w hızlı şarj ile gelecek.
-
Nisan gibi Türkiye'de çıkarsa fiyatı ilk çıktığında aşırı yüksek mi oluyor? A55 ve A35'de nasıldı mesela? Makul fiyatlara inmesi için çıktıktan sonra bir 6 ay daha beklememe gerekecekse anlamı yok; yoksa beklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Kasım 2024; 17:53:20 > -
şu mesaj yüzünden honor 200 alıcam :))), sd işlemci, yeni çekirdek mimarisi (exynos a göre) ve bir önceki nesle göre kamera sensörü, ayrıca saat hediyesi ve 100 watt şarj aleti bütün bunlar 17 bin, gerçekten tşk ederim.
-
elimde kargosu bile açılmamış amazondan alınma a55 var ilgilenen olursa yazabilir -
A55 ve A35 ilk çıktığında fiyat olarak yüksekti yanlış hatırlamıyorsam A55 19 gibi bir fiyattan satışa sunuldu bir önce ki serinin üzerine kayda değer bir yenilik olmadığından fiyatları hızla düşüşe geçti bir ara 128'lik A55 15'e kadar düşmüştü yeni çıkan modellerde benzer rakamlardan satılır ancak bu sefer ki modeller yenilikler içeriyor tutarsa fiyat hemen düşmeyebilir.
-
Samsung'u yazılımı ve malzeme kalitesi için tercih ediyordum ancak exynoslu modellerini tercih etmek istemiyorum artık sorun yaşadım kotasını doldurdu modem konusunda düzeleceğine de inanmıyorum sürekli zayıf sinyalden bıktım.S25 modelini bekliyorum exynos dışında hangi işlemciyle çıkarsa onu tercih edeceğim yine exynos ile gelirse bu sefer Apple'a geçeceğim.
-
Konu sizin bu şekil mesajlarınızla doldu. Modem modem modem gidin şikayetinizi başka yere yazın kimse sizin bu mesajlarınızı okumak zorunda değil burası şikayet platformu değil. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz. Zaten telefonu elden çıkarmışsınız hangi telefonu kullanıyorsanız orada ifade edin kendinizi burası "A55 kullanıcıları kulübü" -
Nerde gördün cihazı pohpohladığımı? Ben size deneyimlerinizi yazmayın mı dedim 100 kere yazmanıza gerek yok 3 mesajdan 2si sizin modem konulu mesajınız. Ayrıca kimsenin cihazın kölesi olduğu falan yok. -
A55'i iki ay kullanıp onun telefonu bozulduğu için eşime verdim. Telefon o kadar güzeldi ki tanıdığım herkese tavsiye ettim ve alan kimse pişman olmadı. Gerek stabilite gerekse pil konusunda muazzam bir cihaz bence. Bu paraya başka bir cihaz satılıyorsa kesinlikle başka cihaz alınmamalı. Full artı full bir sürü özellikli cihazlar var ama 2 sene sonra o modeller ne durumda olacak belli değil ama samsung dimdik ayakta duracak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 25 Kasım 2024; 21:5:50 > -
buna cevap veriyorum kullandığım huawei nova 7 buçuk yıl oldu, tek büyük güncelleme aldı ram 4 gb hafıza 64 olsa hala muazzam çalışırdı, ona rağmen donma yok ama artık pili falan miadını doldurdu, evet samsung a55 modelini çok beğendim, metal kasa, koruma, güncelleme iyi, ama yazılım diyorsunuz ben bu telefonu aldığımda Samsung yazılımdan şikayet edilrken Huawei ara yüzü yağ gibi akıyordu, ayrıca telefondan ayrı 600 700 şarj aleti satmak bence etik değil ve de malzeme kalitesi bu kadar iyi cihaz yapıp eski mimari dizilimli işlemci kullanma bence yanlış, malzeme kalitesi kaliteli plastik olsun işlemci daha iyi olsun benim görüşüm, birde telefon enin çok geniş kılıf falan takınca çok kaba duracağını düşünüyorum bunlar eksileri ama honor 200 8 256 bu fiyata satılmazsa alacağım tek cihaz olurdu ki, sizin dediğiniz marka algısı sebebiyle insanlar yinede Samsungu tercih ediyor keşke Huawei ye ambargo uygulanmasaydı, eminim Samsung ve elmayı geçerdi.
-
hocam A55 de yağ gibi çalışıyor tabi iki majör güncelleme sonra ne olur bilinmez ama şu an akıyor cihaz
genişliği de aslında ideal denebilir bu şekilde klavyede yazı yazması rahat. en boy oranı olarak bakınca iPhone'lar Samsung'lardan da geniş
şarj aleti ise bütün cihazlardan çıkarınca bundan da çıkmış oldu doğal olarak. ben S23 için aldığımı kullanıyorum zamanında. çinliler harici şarj cihazı veren hiç marka kalmadı onlar da biraz eksiklerini örtmek için şişiriyor kutu içeriğini işte kılıf vs de çıkıyor
-
Honor 200 için şu arkadaş güzel bir inceleme yapmış izlemenizi tavsiye ederim.
Her cihazın artısı eksisi var burada önemli olan fiyat performans dengesini tutturmak yoksa herkes gider parası olsa en iyisini alırdı zaten. Ben cihazı aldığımdan beridir o kadar kişiselleştirme yaptım uygulama oyun yükledim cihazda ne donma kasma nede pil de bir sorun sıkıntı var işlemcisi o kadar kötü değil kendi segmentin de güzel performans veriyor. Bir arkadaş sürekli telefonun modemine kafayı takmış sattı hala kurtulamadık kendisinden
https://www.youtube.com/watch?v=ArSm6O3fVOY&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 25 Kasım 2024; 22:21:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X